Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Διώξτε την κούραση της άνοιξης

Διώξτε την κούραση της άνοιξης
Nιώθετε ότι το σώμα σας σαν να ξυπνά από… χειμερία νάρκη; Αναρωτιέστε που πήγε η ζωντάνια και η δύναμή σας; Μην ανησυχείτε δεν είστε μόνοι, εκατομμύρια άνθρωποι σ’όλο τον κόσμο αισθάνονται σαν εσάς και ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να τονώσετε την σωματική υγεία αλλά και την ψυχική σας ευφορία!

Εκτός από τα αυτονόητα δηλαδή να προσέχετε τη διατροφή ακολουθώντας ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο και να κοιμάστε επαρκώς  -μιας και η έλλειψη ύπνου μειώνει τη διάθεση, αυξάνει τη νευρικότητα και επηρεάζει αρνητικά τη μνήμη- υπάρχουν και άλλοι υποστηρικτικοί τρόποι για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας! Κι εδώ ο ρόλος των συμπληρωμάτων διατροφής είναι σημαντικός. Ποια όμως συμπληρώματα είναι τα κατάλληλα; Γιατί σήμερα η πρακτική του "πολλά και διάφορα" αν αντικατασταθεί από την φιλοσοφία του "λίγα, σωστά και καλά" κι αυτό για θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα αλλά και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.
Θυμηθείτε ότι: πολύτιμες είναι και οι πολυβιταμίνες, κι αυτό γιατί με το κατάλληλο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής έχετε εξασφαλίσει ότι δίνετε καθημερινά στον οργανισμό όλα τα συστατικά που χρειάζεται από βιταμίνες και μέταλλα. Μερικά συστατικά μάλιστα μπορεί να σας είναι ακόμη πιο απαραίτητα!
                     
5 ΤΟP BOΗΘΗΜΑΤΑ 

My Elements Vitaminall+ Πολυβιταμίνη για Μείωση της Κούρασης & της Κόπωσης
Μια φόρμουλα βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων ειδικά σχεδιασμένη για την κάλυψη των διατροφικών κενών σε όλες τις ηλικιακές και πληθυσμιακές ομάδες. Κάθε διατροφικό στοιχείο που απαρτίζει τη φόρμουλα έχει συγκεκριμένες ιδιότητες και ο συνδυασμός τους προσφέρει μια εύρυθμη λειτουργία μέσα στον οργανισμό.

Bayer Supradyn Energy Boost για την Μείωση της Κούρασης
Ένα boost ενέργειας με 13 Βιταμίνες, 9 Μέταλλα & Ιχνοστοιχεία & το συνένζυμο Q10. Όλα τους συστατικά που συμβάλλουν στην ενεργειακή φόρτιση του οργανισμού και τη μείωση της κούρασης.
Οι βιταμίνες Β2, Β3, Β5, Β6, Β9, Β12, C, ο σίδηρος, και το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο χαλκός, και το ιώδιο, συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

Ezira Multi Seng Energia Συμβάλλει στη Μείωση της Κούρασης & της Κόπωσης
Ενα συμπλήρωμα διατροφής που βασίζεται σε βήτα αλανίνη, κρεατίνη και ακετυλοκαρνιτίνη, μαγνήσιο, κάλιο, βιταμίνες της ομάδας Β, βιταμίνη C, ειδικά σχεδιασμένο σε περιπτώσεις αυξημένων φυσιολογικών αναγκών ή μειωμένης πρόσληψης με την κανονική διατροφή. Το μαγνήσιο ευνοεί τη διατήρηση της ισορροπίας ηλεκτρολυτών/υδρο-αλατόνερου και, μαζί με τη βιταμίνη C και τις βιταμίνες Β6 και Β12, συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Οι βιταμίνες της ομάδας Β και η βιταμίνη C συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, ευνοώντας τη μετατροπή της τροφής σε ενέργεια. Περιέχει επίσης Σιβηρικό Ginseng (Eleutherococcus) και Brazilian Ginseng (Pfaffia) χρήσιμα για την τονωτική - προσαρμοστική τους δράση.

Agan MVP Multivitamin Energy Booster για την Μείωση της Κούρασης & της Κόπωσης
Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία σε υψηλές περιεκτικότητες και Zynamite® (πατενταρισμένο εκχύλισμα Mangifera indica), συστατικά που συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, καλύπτοντας παράλληλα τα διατροφικά κενά. Σε μορφή εύκολων στην κατάποση ταμπλετών που έχουν σχεδιαστεί ώστε να απελευθερώνουν σταδιακά τα συστατικά τους, για βέλτιστη απορρόφηση.

Forte Pharma Magnesium Ultra Fort LP για την Κούραση, Ευερεθιστότητα & Μυϊκή Κόπωση 
Το μαγνήσιο είναι ένα απαραίτητο μέταλλο για τον οργανισμό μας, καθώς συμβάλλει στη ρύθμιση της λειτουργίας των μυών και των νεύρων, των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και της αρτηριακής πίεσης.
Επίσης, βοηθά στην παραγωγή πρωτεϊνών και έχει ωφέλιμη επίδραση στην ομαλή κατάσταση των οστών. Το Magnesium Ultra Fort LP της Forté Pharma είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα μαγνησίου σε ταμπλέτες, με 3 είδη μετάλλου και παρατεταμένη αποδέσμευση ενεργών συστατικών. Σε υψηλή δόση, περιέχει 3 πηγές μαγνησίου (διγλυκινικό, κιτρικό και οξείδιο μαγνησίου), γλουταμίνη - ταυρίνη (2 αμινοξέα), καθώς και ένα σύμπλεγμα 7 βιταμινών της ομάδας Β για πρόσθετη δράση στο νευρικό σύστημα.

Χρήσιμη γνώση: Σωστή διατροφή και καλός ύπνος σίγουρα θα σας βοηθήσουν ανταποκριθείτε καλύτερα στους έντονους ρυθμούς της ζωής. Ωστόσο και κάποια βοηθήματα μπορεί να προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται ο οργανισμός.
* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00