Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Εvelyn's choice: Εκπληκτικά after sun που φοριούνται όλο το χρόνο!

Εvelyns choice:  Εκπληκτικά after sun που φοριούνται όλο το χρόνο!
Η ζέστη, ο ιδρώτας, ο καυτός ήλιος, ο άνεμος αλλά ακόμη και το air condition όλα αφήνουν τα ίχνη τους στην επιδερμίδα! Αναζωογόνησέ την τώρα με την βοήθεια της επιστήμης και με ειδικές κατηγορίες προϊόντων που πραγματικά κάνουν τη διαφορά! Εγώ ανακάλυψα στο Online φαρμακείο pharm16.gr  τα πιο Hot after sun που πραγματικά δίνουν το φιλί της ζωής στην επιδερμίδα όλες τις εποχές του χρόνου.  Πρόκειται για τις πλέον ολοκληρωμένες φόρμουλες που φέρνουν την επανάσταση στο χώρο της κοσμετολογίας και προορίζονται για να προσφέρουν έξτρα φροντίδα στο ταλαιπωρημένο από τον ήλιο δέρμα! Δοκίμασέ τις κι εσύ και σίγουρα θα πετύχεις ενυδάτωση στο μάξιμουμ! Η απαλή και δροσερή τους σύνθεση, πέρα από βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί και τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα της επιδερμίδας ανακουφίζοντας την από  τους μικροερεθισμούς, το αίσθημα καψίματος και το ερύθημα. 

Προϊόντα με "μυστικά" συστατικά που κάνουν τη διαφορά!
* Τη παράσταση κλέβουν για άλλη μια φορά το Υαλουρονικό οξύ, η Προβιταμίνη Β5, οι Βιταμίνες Α & Ε αλλά και τα εκχυλίσματα φυτών και όχι μόνον!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ στο Καταπραϋντικό - Ενυδατικό Gel για Μετά την Έκθεση στον Ήλιο Intermed Luxurious Sun Care After Sun Cooling Gel Face & Body 

* Για απόλυτη φροντίδα και καταπραϋντική θεραπεία μετά τον ήλιο αλλά ταυτόχρονα και για μαύρισμα που διαρκεί 2 εβδομάδες περισσότερο το θρεπτικό λάδι καρύδας, το καταπραϋντικό νερό σταφυλιών και ενυδατική αλόη βέρα είναι ιδανικά.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ στην Ενυδατική Λοσιόν για Μετά τον Ήλιο Caudalie Tan Prolonging After Sun Lotion και απολαύστε ένα μακράς διαρκείας και φωτεινότερο μαύρισμα.

* Η βιολογική αλόη είναι πραγματικό βάλσαμο για την επιδερμίδα και όταν συνδυάζεται με ένα ιδιαίτερο κοκτέιλ εκχυλισμάτων καλέντουλας, χαμομηλιού, μέντας και αγγουριού το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό στην φροντίδα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ στο Ενυδατικό Mist Σώματος για Μετά τον Ήλιο Aloe Plus Sun Kissed After Sun Cooling 

* Το Γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας καταπραΰνοντας άμεσα την κοκκινίλα (ερύθημα) και την αίσθηση καψίματος. Παράλληλα τα εκχυλίσματα Epilobium Angustifolium και Μάραθου εμφανίζουν εξαιρετική αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση και βοηθούν το δέρμα να ανακτήσει τη φρεσκάδα του μετά την έκθεση στον ήλιο.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ στο διαχρονικό Korres After Sun Γιαούρτι Ενυδατικό Γαλάκτωμα για Μετά τον Ήλιο για Πρόσωπο - Σώμα , που έχει πλέον γράψει ιστορία!


ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ must have προϊόντα:

Μάσκα ενυδάτωσης προσώπου

ΓΙΑΤΙ η επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού είναι αφυδατωμένη, πιο ξηρή ακόμη και πιο τραχιά ή και με σημάδια ερεθισμού. Οι ειδικές μάσκες ενυδάτωσης θα προσφέρουν μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης, ενώ παράλληλα χάρη στα επιλεγμένα συστατικά τους, θα καταπραΰνουν, θα θρέψουν και θα απαλύνουν ακόμα και τις πιο ευαίσθητες και αφυδατωμένες επιδερμίδες αναπληρώνοντας την υγρασία.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ Την Ενυδατική Μάσκα Προσώπου για Όλους τους Τύπους Επιδερμίδας Youth Lab Thirst Relief Mask All Skin Types και την Detox Υφασμάτινη Μάσκα Προσώπου με Πούδρα Άνθρακα της Bioten
H πρώτη χάρη στο φραγκόσυκο, το αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο των αγροτικών περιοχών της Μεσογείου, αλλά και την αλόη, το βούτυρο καριτέ, το χαμομήλι και το αιθέριο έλαιο λεβάντας θα καταπραΰνει και θα ενυδατώσει σε βάθος τη διψασμένη επιδερμίδα! Ενώ και η υφασμάτινη μάσκα bioten με πούδρα άνθρακα θα χαρίσει μέσα σε 15 λεπτά λαμπερή, αναζωογονημένη και ενυδατωμένη επιδερμίδα.
                      

.... και η super προσφορά που ανακάλυψα έχει πολλά προϊόντα σε εκπληκτική τιμή!...

Πρόκειται για το καλοκαιρινό πακέτο Aloe Plus Sun Kissed Summer Bag
 που περιλαμβάνει After Sun Cooling Ενυδατικό Mist Σώματος για Μετά τον Ήλιο + Hair and Body Ενυδατικό Mist για το Πρόσωπο & Μαλλιά + After Sun Cooling Sorbet Ενυδατικό Gel Σώματος!



 After Sun Cooling Mist 100ml - Hair & Body Mist 100ml - After Sun Cooling Sorbet Gel 150ml

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00