Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Εvelyn’s Choice: 3+2 must have προϊόντα μετά τις διακοπές

Εvelyn’s Choice: 3+2 must have προϊόντα μετά τις διακοπές
Η ζέστη, ο ιδρώτας, ο καυτός ήλιος, ο άνεμος αλλά ακόμη και το air condition όλα αφήνουν τα ίχνη τους στην επιδερμίδα! Αναζωογόνησέ την τώρα με την βοήθεια της επιστήμης και με ειδικές κατηγορίες προϊόντων που πραγματικά κάνουν τη διαφορά! Εγώ ανακάλυψα στο Online φαρμακείο pharm16.gr τις πιο ολοκληρωμένες φόρμουλες που φέρνουν την επανάσταση στο χώρο της κοσμετολογίας. Δοκίμασέ τις κι εσύ και σίγουρα θα πετύχεις ενυδάτωση στο μάξιμουμ!

# 1 must have προϊόν:

Μάσκα ενυδάτωσης προσώπου

ΓΙΑΤΙ η επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού είναι αφυδατωμένη, πιο ξηρή ακόμη και πιο τραχιά ή και με σημάδια ερεθισμού. Οι ειδικές μάσκες ενυδάτωσης θα προσφέρουν μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης, ενώ παράλληλα χάρη στα επιλεγμένα συστατικά τους, θα καταπραΰνουν, θα θρέψουν και θα απαλύνουν ακόμα και τις πιο ευαίσθητες και αφυδατωμένες επιδερμίδες αναπληρώνοντας την υγρασία.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ Την ολοκαίνουρια Μάσκα Προσώπου με Φραγκόσυκο Prickly Pear της Apivita και την Detox Υφασμάτινη Μάσκα Προσώπου με Πούδρα Άνθρακα της Bioten
H πρώτη χάρη στο φραγκόσυκο, το αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο των αγροτικών περιοχών της Μεσογείου, αλλά και την αλόη, το βούτυρο καριτέ, το χαμομήλι και το αιθέριο έλαιο λεβάντας θα καταπραΰνει και θα ενυδατώσει σε βάθος τη διψασμένη επιδερμίδα! Ενώ και η υφασμάτινη μάσκα bioten με πούδρα άνθρακα θα χαρίσει μέσα σε 15 λεπτά λαμπερή, αναζωογονημένη και ενυδατωμένη επιδερμίδα.
            
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Απλώνεις ένα πλούσιο στρώμα μάσκας της Apivita σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήνεις 10 λεπτά, και μετά αφαιρείς την περίσσεια της μάσκας με χαρτομάντηλο ή με νωπό βαμβάκι και στη συνέχεια ξεπλένεις με άφθονο νερό. Χρησιμοποίησέ την το 1-2 φορές την εβδομάδα. Oσο για την υφασμάτινη μάσκα bioten απλώς την εφαρμόζει σε καθαρό πρόσωπο, βγάζεις το προστατευτικό φιλμ, αφήνεις 15 λεπτά και αφαιρείς κάνοντας μασάζ το προϊόν που έχει μείνει στο δέρμα σου, μέχρι να απορροφηθεί εντελώς ή την απομακρύνεις με βαμβάκι.

# 2 must have προϊόν

Αφρόλουτρο αναδόμησης για το σώμα και τα μαλλιά

ΓΙΑΤΙ δεν είναι μόνο η επιδερμίδα του προσώπου που υποφέρει από τις υψηλές θερμοκρασίες. Το σώμα και τα μαλλιά επίσης, χάνουν τη λάμψη, τη δύναμή τους αλλά και τα συστατικά εκείνα που τους χαρίζουν θρέψη, ενυδάτωση και απαλή υψή. Τα ειδικά προϊόντα αναδόμησης που έχουν σχεδιαστεί για μετά την έκθεση στον ήλιο, αφαιρούν απαλά το αλάτι και χαρίζουν θρέψη και ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ και τα μαλλιά γίνονται μεταξένια και γεμάτα ελαστικότητα.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ το Τζελ Ντους Αναδόμησης για Σώμα και Μαλλιά Klorane Polysianes και το ενυδατικό Σαμπουάν Αφρόλουτρο Phyto Phytoplage
Πρόκειται για σαμπουάν με χρήση 2 σε 1 που καθαρίζουν  απαλά και τρέφουν το δέρμα και τα μαλλιά χάρη  στα συστατικά τους όπως το εκπληκτικό έλαιο Monoi και η ψίχα μπαμπού. Τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τη λάμψη και την ευλυγισία τους. Η επιδερμίδα αποκτά μεταξένια απαλότητα. 

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Eφαρμόζεις αρκετή ποσότητα κατά τη διάρκεια του ντους στα μαλλιά και το σώμα  και χαρίζεις στο δέρμα θρέψη και ενυδάτωση και στα μαλλιά απαλότητα και μεταξένια αίσθηση και εμφάνιση.

# 3 must have προϊόν

Ενυδατική κρέμα για την παράταση του μαυρίσματος!

ΓΙΑΤΙ ποιος δεν θέλει να κρατήσει για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το μπρούτζινο χρώμα των καλοκαιρινών διακοπών; Με ένα κρεμώδες balm λοιπόν θα νιώσεις αμέσως μια εκπληκτική βελούδινη αίσθηση στο δέρμα. Χάρη δε στα θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά του θα παρατθεί το μαύρισμα για πολλές, πολλές μέρες!

ΠΡΟΤΕΙΝΩ την ενυδατική κρέμα Uriage Bariesun Baume Reparateur που συνδυάζει τα καταπραϋντικά, θρεπτικά, ενυδατικά και ριζικά δραστικά συστατικά για να αναγεννήσουν το δέρμα και να παρατείνουν το μαύρισμα.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Απλώς άπλωσε μια γενναία ποσότητα του Balm στην επιδερμίδα και θα δεις τη διαφορά! Το δέρμα αναδιαρθρώνεται, ενώ παράλληλα θα παρατηρήσεις ότι παρατείνει και ενισχύει το χρυσό μαύρισμα.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00