Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Εvelyn’s choice: 5 Κρέμες σώματος που θα λατρέψεις

Εvelyn’s choice: 5 Κρέμες σώματος που θα λατρέψεις
Πλούσια ενυδάτωση, θρέψη, ελαστικότητα, διακριτικό άρωμα… Ε, ναι λοιπόν οι κρέμες ενυδάτωσης σώματος είναι must, το απόλυτο item που χρειάζεσαι στη διάρκεια των διακοπών αλλά και μετά, καθώς αφήνουν την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαφρά αρωματισμένη. Εκανα λοιπόν την ερευνά μου και ανακάλυψα τις καλύτερες! Δοκιμάστε τις! Εξάλλου, πότε σας έχω απογοητεύσει με τις επιλογές μου; Π-ο-τ-έ!

ΚΑΙ ΟΙ 5 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ! ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΥΦΗ & ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Apivita Royal Honey Πλούσια Κρέμα Σώματος
Πλούσια κρέμα ενυδάτωσης και θρέψης ιδανική και για ξηρές επιδερμίδες με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι και υαλουρονικό οξύ,  ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, κερί μέλισσας, βούτυρο καριτέ και βούτυρο κακάο που ενυδατώνουν και διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και άλλα ακόμη θρεπτικά συστατικά!
ΛΑΤΡΕΨΑ! Tο φρουτώδες και λουλουδένιο άρωμα που αφήνει στην επιδερμίδα!
       
Ahava Caressing Body Sorbet Εκπλητική ενυδάτωση
Τη χρησιμοποιώ καθημερινά μετά το μπάνιο χωρίς να τσιγκουνεύομαι στην ποσότητα. Ένα έχω να πω: ποτέ δεν ένοιωσα την επιδερμίδα μου τόσο ενυδατωμένη, λεία και απαλή. Διαβάζοντας τα συστατικά της διαπίστωσα ότι πέρα από ενυδάτωση προσφέρει και προστασία από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες
ΛΑΤΡΕΨΑ! Tη μορφή τζελ που έχει που απορροφάται άμεσα
     
       
      
Nivea Care Intensive Nourishment 24h
Διαχρονική αξία, η Νivea δεν έπαψε ποτέ να με εκπλήσσει με τα προϊόντα της. Το νέο της προϊόν είναι αυτή η  κρέμα που πραγματικά προορίζεται για να προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα για περισσότερο από  24 ώρες δίνοντας μια ελαφριά αίσθηση απαλότητας και χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.
ΛΑΤΡΕΨΑ! Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά διαβάζοντας τη σύνθεσή της με συστατικά κεριού νομίζω ότι θα αναφωνήσω κι εγώ ‘WOW’, όπως προτρέπουν οι παρασκευαστές της!

  
Ενυδατική CeraVe Moisturizing Cream
Aυτή η κρέμα δεν χρειάζεται συστάσεις και πραγματικά έχει κερδίσει πολλούς πιστούς φίλους που δεν την αποχωρίζονται. Δεν είναι τυχαία η ενυδάτωση που προσφέρει (περιέχει 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ) μιας  και έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με δερματολόγους. Αυτό όμως που τη διαφοροποιεί είναι ότι βοηθά σημαντικά και στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού.
ΛΑΤΡΕΨΑ! Την πλούσια μη λιπαρή υφή της και την ενυδάτωση που προσφέρει με μια μόνο χρήση την ημέρα.

Korres Body Butter Peach
Για να είμαι ειλικρινής ήμουν σε δίλημμα καθώς η διαφορετική υφή soufflé που περιέχει ξεφεύγει λίγο από τις συνηθισμένες συνθέσεις. Τελικά δικαιώθηκε το ένστικτό μου! Διαθέτει μία απίστευτα ευχάριστη υφή και ενυδατώνει βαθιά, προφανώς χάρη στους 2 τύπους υαλουρονικού οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους που περιέχει.
ΛΑΤΡΕΨΑ! Την αίσθηση που άφησε στην επιδερμίδα μου και τη βαθιά θρέψη που ένοιωσα για ώρες μετά. Και βέβαια σημαντικό ότι απορροφάται εύκολα!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00