Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Εvelyn’s choice! Γαλλικά Bob κουρέματα για φινετσάτη εμφάνιση!

Εvelyn’s choice! Γαλλικά Bob κουρέματα για φινετσάτη εμφάνιση!
Το γαλλικό καρέ γνωστό και ως γαλλικό Bob κλέβει την παράσταση αυτόν το χειμώνα και αναδεικνύεται στο απόλυτο φινετσάτο, κομψό και ακαταμάχητο κούρεμα για το 2022! Ανακαλύψτε το, δοκιμάστε το και διατηρήστε το άψογο με τα προϊόντα που σας προτείνουμε!
Όταν πρόκειται για το στιλ οι Γάλλοι διακρίνονται και βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση το γαλλικό bob δεν αποτελεί εξαίρεση! Το κούρεμα αυτό δεν είναι για όλους ωστόσο έχει μια ιδιαιτερότητα: μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και το σχήμα του δικού σας προσώπου και του προσωπικού σας στιλ!

Παριζιάνικη φινέτσα!

Το κλασσικό γαλλικό καρέ είναι το γνωστό κοντό καρέ που φτάνει ως το σαγόνι αλλά κι ακόμη πιο πάνω –ως το στόμα ή και τα ζυγωματικά. Οι αφέλειες είναι συνήθως κοντές, με ελαφρύ γύρισμα προς τα μέσα ή με μύτες που πλαισιώνουν το πρόσωπο. Σε πρώτη εμφάνιση είναι αυστηρό, όμως από τη δεκαετία του 1920 που ήταν η απόλυτη τάση, μέχρι σήμερα, το καρέ έχει εξελιχθεί τόσο που πλέον, με τις κατάλληλες τεχνικές ταιριάζει και αναδεικνύει κάθε σχήμα προσώπου. Γίνεται δε το ίδιο εντυπωσιακό σε ίσια, σπαστά ή σγουρά μαλλιά και αναδεικνύεται σε έναν παγκόσμιο πρεσβευτή του παριζιάνικου στιλ. Παραφράζοντας τα λόγια της Carrie Bradshaw –της  πρωταγωνίστριας του στιλ στο Sex and the City-, θα λέγαμε ότι τα γαλλικά Bobs είναι «σαν το σακάκι Σανέλ – δεν φεύγει ποτέ από η μόδα»!

Πώς να διαμορφώσετε ένα γαλλικό Bob
Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το γαλλικό bob είναι ότι το styling μπορεί να είναι ανάλαφρο. Ένα αέρινο στιλ  που σε κάθε κίνηση που δείχνει κομψό, ατημέλητο και παιχνιδιάρικο, που συγκεντρώνει τα βλέμματα και με το σωστό styling φαίνεται κομψό, χωρίς να έχετε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για το αποτέλεσμα. Κι αυτή είναι η μαγεία του!  Χρησιμοποιήστε ένα έλαιο θρέψης για την αναδόμηση της τρίχας (ιδιαίτερα εάν τα μαλλιά σας είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα) που θα χαρίσει μαρκάς διάρκειας ενυδάτωση χωρίς ωστόσο να τα βαραίνει την τρίχα. Επίσης έλαια και σπρέι θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την φυσική κυματιστή υφή των μαλλιών σας. Για το καθημερινό styling ισχύει ο κανόνας less is more με προϊόντα που περιποιούνται την τρίχα εμποδίζοντας το φριζάρισμα – μια κρέμα ή ένας αφρός θα βοηθήσουν να χτενίσετε τα βρεγμένα μαλλιά, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να τα αφήσετε να στεγνώσουν στον αέρα. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας ή μια χτένα με αραιά δόντια  αντί για βούρτσα.  

Τα καλύτερα Bob στιλ που κλέβουν την παράσταση το φετινό χειμώνα!

Πιο χαλαρό στιλ, πλούσιος όγκος, beach waves και κάποιες φορές με φιλάρισμα, το γαλλικό καρέ ξεχωρίζει με την επιμελώς ατημέλητη όψη του, χωρίς βεβαίως να χάνει ούτε στο ελάχιστο την κομψότητα, τη φινέτσα και τον παριζιάνικο αέρα που αποπνέει. Ανακαλύψτε το σε όλες του τις εκδοχές!


1 Κλασικό κοντό ίσιο γαλλικό καρέ μέχρι το σαγόνι με αφέλειες

   

2 French bob με ίσια μαλλιά               3 Γαλλικό καρέ σε σγουρά μαλλιά με πλάγιες αφέλειες



4 BeachwavesFrenchbob

                 

5 Κοντό με ανάλαφρες μπούκλες        6 Ανέμελο γαλλικό καρέ με χωρίστρα στη μέση



7 Ασύμμετρο ίσιο καρέ με αφέλειες  



8 Φιλαριστό French bob με πλάγια φράντζα



9 Επιμελώς ατημέλητο γαλλικό καρέ


10 Μοντέρνο γαλλικό καρέ με χωρίστρα στη μέση


Είτε τα μαλλιά σας είναι ίσια, σγουρά ή κυματιστά, το γαλλικό bob θα σας ενθουσιάσει!
Έξυπνα προïόντα από το Pharm16.gr
                
            ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
Κlorane Huile A La Mangue Έλαιο Θρέψης Μαλλιών για Ξηρά Μαλλιά με Μάνγκο 100ml


                  ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
Intermed Luxurious Sun Care Hair Sea Mist 200ml


                ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
Syoss Mousse Curls Αφρός για τα Μαλλιά 250ml

             ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ 
Phyto Phytojoba Moisturizing Care Gel Ενυδατικό Τζελ Για Ξηρά Μαλλιά 150ml
                   
            ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
Syoss Fiberspray Thicker Hair Spray για Μαλλιά με Όγκο 150ml

          ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ 
Natura Siberica Oblepikha Styling Mousse for Maximum Volume Αφρός Μαλλιών 150ml
                  
          ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ 
Vican Wise Beauty Cannabis Organic Oil Ενυδατικό Έλαιο Άμεσης Θρέψης για Πρόσωπο - Σώμα - Μαλλιά με Οργανικό Έλαιο Κάνναβης 100ml
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00