Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Εvelyn’s choice! Το κόλπο για να μην φαίνονται οι ρίζες στις διακοπές

Εvelyn’s choice! Το κόλπο για να μην φαίνονται οι ρίζες στις διακοπές
Εσύ κι εγώ μόνοι πάνω στη γη! Τι καλύτερο! Όμως τι κάνεις όταν λείπεις μήνα –τυχερή!– και δεν μπορείς να πας κομμωτήριο; Απολαμβάνεις τις στιγμές της καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς και ελευθερίας με παρεό, σορτσάκι και αντηλιακό! Όμως… η ρίζα στα μαλλιά έχει ήδη βγει για τα καλά και φυσικά ούτε καν σου περνάει από το μυαλό να επιστρέψεις γι΄αυτό το λόγο! Τι κάνεις λοιπόν; Παραγγέλνεις από το pharm16.gr το πιο έξυπνο προϊόν και είσαι έτοιμη!

Πρόκειται για ειδικά σπρέι που προσφέρουν προσωρινή κάλυψη στις ρίζες, φρεσκάρουν και αναδεικνύουν το χρώμα με ένα… ψιτ! Να αυτά τα σπρέι προσωρινής κάλυψης για την περιοχή των ριζών φέρνουν την επανάσταση! Για παράδειγμα, τα μικρομοριακά χρωστικά σωματίδια της φόρμουλας Schwarzkopf Root Retoucher καλύπτουν άμεσα τα λευκά στις ρίζες σε λίγα δευτερόλεπτα. Εξίσουν αποτελεσματικό και το σπρει Biokap Nutricolor Delicato Touch-Up! Ολα βγαίνουν σε διάφορες αποχρώσεις για να συνδυάσεις με το χρώμα των μαλλιών σου, στεγνώνουν γρήγορα και προσδίδουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς να δημιουργουν αντίθεση με το βασικό υπόλοιπο χρώμα. Κι αν αναρωτιέσαι κατά πόσο θα καταφέρεις να τα εφαρμόσεις... μην ανησυχείς καθόλου! Η μεγάλης ακρίβειας βαλβίδα ψεκασμού που διαθέτουν εξασφαλίζει ότι η εφαρμογή θα γίνει  μόνο στα σημεία που χρειάζεται και είναι απαραίτητο να καλυφθούν. Αλλά και σε περίπτωση που ψεκάσεις κατά λάθος το δέρμα ή άλλες επιφάνειες, κανένα πρόβλημα, αφού απλώς αφαιρείς τον λεκέ με σαπούνι και λίγο νερό.

4 λόγοι για  να επιλέξεις σπρέι προσωρινής κάλυψης των ριζών!

1. Καλύπτουν άμεσα τα λευκά στις ρίζες
2. Διαρκούν μέχρι το επόμενο λούσιμο, οπότε μπορείς να πειραματιστείς και με το χρώμα
3. Είναι εύκολα στη χρήση! Σαν καθημερινό make-up
4. Καμουφλάρουν τα μαλλιά και φαίνονται φρεσκοβαμμένα.

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΣΟΥ




Ξανθό Σαντρέ: καλύπτει άμεσα τα λευκά και διαρκεί για έως 40 εφαρμογές.
Ξανθό ανοιχτό: Διάλεξε το σπρέι Schwarzkopf Root Retoucher Spray Ξανθό Ανοιχτό για Σκούρα Ρίζα 
Ξανθό σκούροΕύκολο στην χρήση σαν καθημερινό make-up
Καστανό: Κατάλληλο για χρώμα μαλλιών Καστανό ανοιχτό, Καστανό Μεσαίο.
Καστανό Σκούρο: Τα μικρομοριακά χρωστικά σωματίδια της φόρμουλας καλύπτουν άμεσα τα λευκά στις ρίζες σε λίγα δευτερόλεπτα.
Κόκκινο: Αυτή η φόρμουλα με τα χρωστικά πιγκμέντα είναι εντυπωσιακή και φυσικά καλύπτει άμεσα τις ρίζες.
Μαύρο: Διαχρονικό, στεγνώνει άμεσα αφήνοντας τα μαλλιά χωρίς ορατά λευκά. 100% κάλυψη.

Μust have

Kαι το Conditioner Άμεσης Επανόρθωσης Schwarzkopf Gliss Summer Repair Spray Επανορθώνει τα μαλλιά από τις φθορές του καλοκαιριού και προστατεύει το χρώμα από το ξεθώριασμα, σε συνδυασμό με το Σαμπουάν Gliss Summer Repair. Είναι μια έντονα περιποιητική φόρμουλα με Ωμέγα 9 και έλαιο βερίκοκου που επανορθώνει και θρέφει τα μαλλιά μετά από την έκθεση στον ήλιο, το θαλασσινό νερό και το χλώριο και με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης. Εγώ δεν το σκέφτομαι καν το έχω πάντα στη βαλίτσα μου! Mαζί και με πολλά ακόμη προϊόντα από τη σειρά Gliss Summer Repair!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00