Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Εμμηνόπαυση: Ανακαλύψτε τα φυτο-οιστρογόνα!

Εμμηνόπαυση: Ανακαλύψτε τα φυτο-οιστρογόνα!
Λίγο οι εξάψεις, κάτι τα νευράκια, οι ημικρανίες και η μειωμένη λίμπιντο. Ναι, καλά το υποψιάζεστε, μάλλον μπαίνετε σε αυτή την περίοδο-σταθμό στη ζωή σας. Ευτυχώς όμως υπάρχουν φυσικές λύσεις όπως τα φυτοοιστρογόνα για παράδειγμα, που μπορούν σύμφωνα με μελέτες, να συμβάλλουν στην ορμονική ρύθμιση και τη μετρίαση των εμμηνοπαυσιακών συμπτωμάτων.

Ψυχοσυναισθηματική αστάθεια, ευερεθιστότητα, αίσθημα κόπωσης, αϋπνία…  είναι κάποια από τα βασικότερα ψυχικά ενοχλήματα όταν η περίοδος σταματά. Με αφορμή λοιπόν, τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εμμηνόπαυσης δείτε τι συμβουλεύουν οι ειδικοί και απολαύστε τη ζωή.. Και μπορεί η έλλειψη οιστρογόνων να χαρακτηρίζει τη ζωή σας αυτή την εποχή, όμως μην απογοητεύεστε γιατί, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ειδικών,  όταν μια γυναίκα γίνεται εμμηνοπαυσιακή, προσβλέπει σε τουλάχιστον άλλα 30 χρόνια υγιούς και παραγωγικής ζωής. Aν λοιπόν έχετε μπει πρόσφατα στην εμμηνόπαυση, ανεξάρτητα από το αν  θα υποβληθείτε ή όχι σε θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης υπάρχουν και άλλες λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν.
Αναζητήστε τις στο μεγαλύτερο online φαρμακείο Pharm16.gr

Boήθεια από τα φυτοοιστρογόνα
Τα τελευταία χρόνια οι ειδικοί έχουν εστιάσει το ενδιαφέρον τους στα φυτοοιστρογόνα που υπάρχουν σε συμπληρώματα διατροφής. Πρόκειται για  ενώσεις που βρίσκονται σε διάφορα φυτά και σύμφωνα με μελέτες μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση και μετρίαση των συμπτωματων της εμμηνόπαυσης καθώς έχουν την ιδιότητα να «μιμούνται»   τη δράση των οιστρογόνων που παράγει φυσιολογικά ο οργανισμός.
 
Εξυπνα προϊόντα από το Pharm16.gr

Solgar Black Cohosh Root Extract Συμπλήρωμα Διατροφής σε φυτικές κάψουλες για τα συμπτώματα της Εμμηνόπαυσης. Οι ισοφλαβόνες που περιέχει το σκεύασμα βοηθούν στη μείωση των εξάψεων, των νυχτερινών εφιδρώσεων και της πίεσης του αίματος σε γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση. 

Quest Flavanon 4 40mg Ένα premium προϊόν που περιέχει 4 δραστικές ισοφλαβόνες, τις formononetin, biochanin A, daidzein & genistein, οι οποίες είναι φυτοοιστρογόνα, δηλαδή φυτικές ουσίες που μιμούνται τη δράση των οιστρογόνων στο σώμα.

Charak Evanova Μοναδική φόρμουλα φυτοοιστρογόνων με πηγές ασβεστίου για την κλιμακτήριο και τα δυσάρεστα συμπτώματα κατά και μετά από αυτήν.

Now Foods Soy Protein Isolate Non GMO Unflavored Powder Φυτική Πρωτεΐνη 544gr Τα προϊόντα σόγιας έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτοοιστρογόνα που στηρίζουν θετικά τα φυσιολογικά επίπεδα οιστρογόνων στις γυναίκες. 

Healthia Woman 450mg Φυτικό συμπλήρωμα με βότανα και φυτοοιστρογόνα για την αντιμετώπιση από τα δυσάρεστα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και της περιόδου.
Βελτιώνει τη διάθεση και μειώνει την νευρικότητα.

Solgar Isoflavones Συμπλήρωμα Διατροφής με Ισοφλαβόνες Από Φυσική Σόγια. Οι ισοφλαβόνες σόγιας έχουν φυτοοιστρογονικές ιδιότητες και μπορούν να ανακουφίσουν ή να ελαττώσουν κάποια συμπτώματα του προεμμηνοροϊκού συνδρόμου και της εμμηνόπαυσης (συμπεριλαμβανομένης και της απώλειας οστικής μάζας). 

Menopace Plus της Vitabiotics. Μια διπλή συσκευασία που περιλαμβάνει τις ταμπλέτες Menopace μαζί με δραστικές ταμπλέτες βοτάνων με φυτοοιστρογόνα για γυναίκες που υποφέρουν σε μεγάλο βαθμό από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Περιέχει μεταξύ άλλων εκχύλισματα ισοφλαβονών σόγιας, φασκόμηλου και σπόρων λιναριού που περιέχουν φυτοοιστρογόνα.

* Οι αναφερόμενες πληροφορίες στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωση σας και δεν αποτελούν προτάσεις για πρόληψη ή θεραπεία νοσηρών καταστάσεων χωρίς την έγκριση του γιατρού, ούτε υποκαθιστούν τις συμβουλές ή την αγωγή που αυτός θα υποδείξει. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Ενημερωθείτε από κάποιον ειδικό υγείας ιατρό ή φαρμακοποιό για την ορθολογική χρήση τους. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να ζητήσετε τη συμβουλή του γιατρού σας.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00