Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Διαβάζει αλλά δεν αποδίδει όσο καλά θα ήθελε! Γιατί;

Διαβάζει αλλά δεν αποδίδει όσο καλά θα ήθελε! Γιατί;
Τα παιδιά διαβάζουν πολύ την περίοδο αυτή, όμως συχνά αδυνατούν να αποδώσουν όσο καλά θα ήθελαν. Γιατί συμβαίνει αυτό;  Πώς μπορούν να αντέξουν το έντονο άγχος και να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εξέτασης; Σε προηγούμενο άρθρο μας, σας ενημερώσαμε για τα συστατικά-θησαυρό που βοηθούν τον εγκέφαλο να λειτουργεί καλύτερα. Σήμερα θα σας γνωρίσουμε τις φόρμουλες που συνεισφέρουν τόσο στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου όσο και στην ενίσχυση της απόδοσης των παιδιών μας!

Διαβάζει αλλά δεν αποδίδει όσο καλά θα ήθελε γιατί;
Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αν και διαβάζουν πολύ, για διαφόρους λόγους, αδυνατούν να αποδώσουν όσο καλά θα ήθελαν. Αυτό συμβαίνει γιατί πέρα από επιθυμία και ώρες για διάβασμα, χρειάζεται επίσης:

► Καλή μνήμη 
► Βέλτιστη συγκέντρωση

► Σωματική και νοητική αντοχή
Ικανότητα καταπολέμησης της κόπωσης
►Καλή διαχείριση του στρες και μείωση του άγχους

Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες για βελτίωση της συγκέντρωσης, οι οποίες συμβάλουν στην εστίαση, τη διαύγεια, την πνευματική απόδοση και τη συγκράτηση πληροφοριών. Ελάτε να τις γνωρίσουμε!

        NEUBRIA EDGE – Focus 
Το Neubria Edge - Focus είναι σχεδιασμένο ειδικά για άτομα που επιθυμούν βελτίωση της συγκέντρωσης. Συμβάλλει στην εστίαση, τη διαύγεια, την πνευματική απόδοση και τη συγκράτηση πληροφοριών. Περιέχει το μείγμα βοτάνων "Mastermind" με εξειδικευμένα βότανα που συμβάλλουν στην υγεία του εγκεφάλου και στην βελτιστοποίηση της συγκέντρωσης, καθώς και κιτικολίνη, καφεΐνη,  coQ10, λουτεΐνη, ζεαξανθίνη και 22 βιταμίνες και μέταλλα. 


     Vital Memo
Συμπλήρωμα διατροφής πλούσιο σε διατροφικά στοιχεία που συμβάλλουν στην ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης και στην πνευματική εγρήγορση.


       BioAxess Memotin 
Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει εκχύλισμα φύλλων του φυτού Gingo Biloba, Μελατονίνη, Ψευδάργυρο, Μαγνήσιο και Βιταμίνη B12. Χρήσιμο σε περιπτώσεις μειωμένης διατροφικής πρόσληψης ή αυξημένης απαίτησης αυτών των θρεπτικών ουσιών.

                   VioGenesis Brain Active 
Μία ολοκληρωµένη φόρµουλα ενίσχυσης µνήµης µε Bacopa Monnieri, φωσφατιδυλική σερίνη και βιταµίνες του συµπλέγµατος Β. To Bacopa Monnieri είναι ένα βότανο το οποίο χρησιµοποιείται ως τονωτικό της εγκεφαλικής λειτουργίας. Βοηθάει στην καλύτερη διαχείριση του άγχους, του στρες και ενισχύει την πνευµατική διαύγεια.

Uni Pharma Tonosan Brain Energy Booster 
Συμπλήρωμα διατροφής, για την ενίσχυση της πνευματικής απόδοσης και μνήμης. Οι βιταμίνες του συμπλέγματος B (B2, B6 & B12) που περιέχει, συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη μείωση της κόπωσης καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στη παραγωγή ενέργειας. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη και με αμινοξέα.

         Lanes Bright Mind
Συμπλήρωμα διατροφής με εξειδικευμένη σύνθεση που συνδυάζει την κιτικολίνη με συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο, πλούσια πηγή Ωμέγα 3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων DHA & EPA. Η κιτικολίνη αποτελεί εξαιρετικά πολύτιμο συστατικό των κυττάρων του οργανισμού, που συμμετέχουν στο σχηματισμό & επιδιόρθωση των κυτταρικών μεμβρανών στον εγκέφαλο.

Power Health Salus Epresat 
Πολυβιταμινούχο Τονωτικό Συμπλήρωμα Διατροφής που συνδυάζει εκχυλίσματα βοτάνων και χυμούς φρούτων και εφοδιάζει τον οργανισμό με τις απαραίτητες βιταμίνες και  πολύτιμα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά (Βιταμίνες Β1, Β2, Νιασίνη και C, Βιταμίνη Α, Ε,  D3, B6 κ.ά.)

* Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής, ούτε προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία νόσων. Για την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος και την ενδεικνυόμενη χρήση του συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Οι πληροφορίες του άρθρου στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωσή σας και δεν αντικαθιστούν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00