Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Έξυπνα δώρα για το βαφτιστήρι στο pharm16.gr

Έξυπνα δώρα για το βαφτιστήρι στο pharm16.gr
"Τι δώρο να πάρω στο βαφτιστήρι μου"; Αυτό το ερώτημα απασχολεί όλους τους νονούς! Κι εμείς εδώ στο pharm16.gr έχουμε έξυπνες ιδέες για πασχαλινά δώρα που χαρίζουν χαμόγελα στα πνευματικά μας παιδιά! Έτσι λοιπόν αυτό το Πάσχα, μαζί με τη λαμπάδα, χαρίστε την αγάπη σας με δώρα ξεχωριστά! Μπορεί τα παπουτσάκια και το τσουρέκι να αποτελούν μια παραδοσιακή και ασφαλή λύση όμως να είστε σίγουροι ότι οποιαδήποτε από τις ιδέες που σας προτείνουμε παρακάτω θα εκπλήξει το βαφτιστήρι σας και θα κάνετε τη διαφορά!

Ξεχωριστά δώρα που θα λατρέψει!
Ιδέες για κορίτσια!
Aπό αριστερά: Oops Happy Backpack Ladybug Τσάντα με μοναδικό 3D Oops σχέδιο και ιμάντες που προσαρμόζονται άνετα στους ώμους του παιδιού. Chicco ΚΟΚΚΙΝΑ Γυαλια Ηλιου 12μ+ και Eye Lead Παιδικά Γυαλιά Ηλίου ΡΟΖ K1020 από 2 - 12 ετών. Oral B Vitality Frozen Stages Power Επαναφορτιζόμενη Οδοντόβουρτσα 3+ Ετών!
Οι μικρές πριγκίπισσες...
... θα λατρέψουν τα ασφαλή παιδικά βερνίκια νυχιών Snail Kids με την υψηλότερη ποιότητα και τα ασφαλέστερα συστατικά καλλυντικών και φυσικά τα Medisei Sweet Dalee με βάση το νερό που απλώνονται εύκολα με μια κίνηση και ξεπλένονται με νερό και σαπούνι.


Για αγόρια!
Για τους απαιτητικούς μικρούς ήρωες της ζωής μας, από αριστερά: Τσάντα φαγητού Oops Happy Snack City η 3D μαλακή τσάντα γεύματος με το θερμικό ύφασμα της εσωτερικά επιτρέπει στα φαγητά να μένουν φρέσκα και νόστιμα για αρκετές ώρες. Προσχολική τσάντα της σειράς Oops Happy BackPack με χαριτωμένους τρισδιάστατους χαρακτήρες-ζωάκια στην πόλη ή στην εξοχή. EYE LEAD Γυαλιά Ηλίου Παιδικά που ενθουσιάζουν τους μικρούς. Ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα Oral B Junior Hbox 6+ Years Green -θα τη λατρέψει!

Για μικρά όλο γλύκα!

Από αριστερά: Σετ βούρτσα - χτένα φυσική τρίχα NUK χτενίζει καθημερινά τα μαλλιά του μωρού, χωρίς να ερεθίζει το κεφάλι του. Παιδικό αποσμητικό Pharmasept KID Deo Roll-on Extra Mild εξαιρετικά απαλό για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά με υποαλλεργική σύνθεση. Chicco Softball Baby Ball Μπαλίτσα μαλακή κατάλληλη για ηλικίες 3+ κουνώντας τη ακούει το διασκεδαστικό κουδούνισμα και ενθαρρύνεται να εξερευνεί τις διάφορες επιφάνειες με ζωηρά χρώματα. Klorane Ma Premiere Eau Parfumee Σετ με Βρεφικό Άρωμα χωρίς Οινόπνευμα, 50ml & ΔΩΡΟ Κουνελάκι. OEM Προστατευτικός Γείσος Ματιών για Λούσιμο και τέλος στα δάκρυα και σε γαλάζιο χρώμα!

Χαρά στο μπάνιο!
Beauty Spring Martini Σφουγγάρι Φρούτα, απαλό σφουγγάρι μπάνιου Μartini Spa καρπούζι,για όλη την οικογένεια.
Klorane Petit Junior απαλό υποαλλεργικό αφρόλουτρο βατόμουρο ειδικά σχεδιασμένο για τα εύθραυστα παιδικά μαλλιά και την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Να θυμάστε

Ο καλός νονός δεν είναι αυτός που απλώς παίρνει δώρα στο βαφτιστήρι του τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, στην ονομαστική του γιορτή και στα γενέθλια. Αλλά είναι εκείνος που βρίσκεται δίπλα στο παιδί ως πνευματικός γονιός. Μια σχέση ανεκτίμητη που το παιδί θα κουβαλά μαζί του ακόμη και στην ενήλικη ζωή. Γι΄αυτό διατηρήστε την επαφή σας όσο πιο ζωντανή γίνεται μέσα από την ουσιαστική παρουσία σας στη ζωή τους, ακόμη κι όταν έχουν ενηλικιωθεί! Δεν είναι μόνο τα δώρα που κάνουν τους σωστούς νονούς!

Αναζητήστε δεκάδες ακόμη ιδέες για δώρα στο pharm16.gr από Αξεσουάρ Εξόδου & Τσάντες, Βρεφικά Αρώματα & Κολώνιες, Παιδικά Γυαλιά Ηλίου, Παιχνίδια, Συσκευές Ενδοεπικοινωνίας κι ακόμη ιδέες με προϊόντα για τη Φροντίδα & Υγιεινή του παιδιού και φυσικά προσφορές στις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00