Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κυτταρίτιδα; Ήρθε το τέλος της!

Κυτταρίτιδα; Ήρθε το τέλος της!
Μήπως η αντιαισθητική εικόνα της κυτταρίτιδας στα πόδια σας πληγώνει την ομορφιά σας και σας κάνουν να νιώθετε άβολα; Ηρεμήστε. Υπάρχουν λύσεις! Ενημερωθείτε και δείτε την επιδερμίδα σας να γίνετε πάλι λεία και σφιχτή!

Τι είναι επιτέλους η κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα έχει περιγραφεί από τα τέλη του 19ου αιώνα.  Από πολλούς θεωρείται ως ιατρικό πρόβλημα, ενώ από άλλους απλώς αισθητικό. Σίγουρα όμως είναι μια κατάσταση  πολυπαραγοντική που σχετίζεται με την παθολογία της μικροκυκλοφορίας και αφορά περίπου το 90% των γυναικών. Στην ουσία αυτό που φαίνεται στην επιφάνεια είναι το αποτέλεσμα του προβλήματος που υπάρχει στο βάθος: υπερτροφικά λιποκύτταρα συσσωρεύονται σε συγκεκριμένα σημεία, που συνήθως είναι οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα και η κοιλιά με  αποτέλεσμα την εμφάνιση στην επιφάνεια του δέρματος των γνωστών ανωμαλιών που μοιάζουν με φλοιό πορτοκαλιού.

Μπορούμε να την εξαφανίσουμε;

Η κυτταρίτιδα αφορά στο επιφανειακό λίπος, το οποίο είναι εκείνο ακριβώς που δεν μειώνεται με την απώλεια βάρους. Γι’ αυτό βλέπουμε ενώ κάποιες γυναίκες χάνουν βάρος, δεν παρουσιάζουν καμιά βελτίωση όσον αφορά την κυτταρίτιδα. Για να βελτιώσουμε την κυτταρίτιδα δεν αρκεί να επικεντρωθούμε στη βελτίωση της κυκλοφορίας και στην απώλεια λίπους, αλλά και στην επανόρθωση του δέρματος.

ΚΡΕΜΕΣ, GEL & ΛΑΔΙΑ! Οι πλέον πολύτιμοι σύμμαχοί σας! 
Τα αποτελέσματα της μικρής καθημερινής άσκησης και σωστής διατροφής μεγιστοποιούνται! Σε λίγο καιρό δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Με σύνθεση πλούσια σε εκχυλίσματα από φυτά, από έλαια και εμπλουτισμένη με βιταμίνες, εκχυλίσματα από θαλάσσια φύκια κ.ά. τα νέα προϊόντα έρχονται να τονώσουν την μικροκυκλοφορία στα επιδερμικά κύτταρα, αλλά και βοηθήσουν στην ενεργοποίηση της λιποδιάλυσης και την αποσυμφόρηση της λέμφου από περιττά υγρά και τοξίνες. Έτσι η διαταραγμένη δομή των ιστών του δέρματος, λόγω της διόγκωσης των λιποκυττάρων και της κατακράτησης υγρών αποκαθίσταται με αποτέλεσμα την εξαφάνιση του φλοιού πορτοκαλιού και της χαλάρωσης. Η επιδερμίδα ξαναγίνεται λεία και σφιχτή.

Elancyl My Coach Κρέμα Για Την Κυτταρίτιδα Με έκπτωση -50%!
Προϊόν μιας ισχυρής επιστημονικής καινοτομίας, εμπνευσμένο από το μεταβολισμό των αθλητών, το MY COACH είναι το πρώτο προϊόν της ELANCYL με 89% συστατικά φυσικής προέλευσης που θα πολλαπλασιάσει το αποτέλεσμα των μικρών καθημερινών σας προσπαθειών: ανεβαίνετε τις σκάλες, κάνετε ποδήλατο, περπατάτε λίγο περισσότερο, χορεύετε, πηγαίνετε στο γυμναστήριο… ‘Ολες αυτές οι προσπάθειες μετρούν ακόμα περισσότερο όταν συνδυάζονται με το MY COACH!

Elancyl Slim Design 2 in 1
Είναι το 1ο έλαιο ολικής φροντίδας αδυνατίσματος από τα εργαστήρια Elancyl, με βάση την Καφεΐνη και το έλαιο Καμελίνης. Τα συστατικά βοηθούν στην απομάκρυνση των λιπιδίων και τη μείωση των ραγάδων προσφέροντας αδυνάτισμα, λείανση και αναδιαμόρφωση. Δεν κολλάει, επιτρέπει να ντυθείτε αμέσως. Εφαρμόστε σε μηρούς, γοφούς και κοιλιά κάνοντας κυκλικές κινήσεις μασάζ (να μη χρησιμοποιείται από γυναίκες που κυοφορούν ή θηλάζουν). 
 
GUAM Fangocrema Notte 
Κρέμα Νύχτας Φυκιών Guam που εφαρμόζεται πριν τον ύπνο. Αδυνατίζει και επαναδομεί τη σιλουέτα σας. Αποτοξινώνει την επιδερμίδα και μειώνει τα αντιαισθητικά σημάδια της κυτταρίτιδας. Δεν χρειάζεται τύλιγμα με ζελατίνα! Δεν χρειάζεται αναμονή! Δεν ξεπλένεται, ενώ είναι κατάλληλη και για δέρματα με ευρυαγγεία και φλεβίτιτδα

FANGHI D ALGA GUAM
Λάσπη από αυθεντικά φύκια Guam, βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, με φυσικό τρόπο. Διεγείρει, τονώνει και συμβάλλει στη σύσφιξη του δέρματος χαρίζοντας μια ασύγκριτη απαλότητα κι ελαστικότητα. Περιέχει Αιθέρια έλαια ρίγανης και λεμονιού, άργιλο, εκχύλισμα Focus Vesiculosus, εκχυλίσματα κισσού και υποκάστανου, σύμπλεγμα φυκιών guam!

WELEDA Σετ κατά της κυτταρίτιδας με την βοήθεια της σημύδας
Το λάδι της σημύδας σε συνδυασμό με ένα μείγμα από πολύτιμα βότανα και αιθέρια έλαια προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα ενισχύοντας παράλληλα τον μεταβολισμό. Για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε 1-3 φορές την εβδομάδα το peeling σημύδας για το ντουζ.  ΔΩΡΟ Ειδικό Κύπελλο Για Μασάζ

Dr. Organic ROYAL JELLY CELLULITE CREAM
Κρέμα κατά της Κυτταρίτιδας με Βιολογικό Βασιλικό Πολτό παρασκευάζεται από Πιστοποιημένο Βιολογικό Βασιλικό Πολτό, αναμεμειγμένο με Θαλάσσιο Κρίνο Hydrofiltrat Marine Lotus, Καφεΐνη, Αλόη Βέρα, Βούτυρο Καριτέ, Βούτυρο Κακάο, Κόκκινο Τριφύλλι, Ρείκι, Μέλι, Πρόπολη με προσθήκη Αιθέρων Ελαίων Κέδρου, Λεμονιού, Γερανιού, Πατσουλί, Πτιγκρέιν και Σανταλόξυλου. Μια πλούσια κρέμα για καθημερινή εφαρμογή για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, των ατελειών του δέρματος και της όψης φλοιού πορτοκαλιού. 

ΒΟΗΘΕΙΑ «ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ» με συμπληρώματα διατροφής!

Πολλά διατροφικά βοηθήματα βοηθούν όχι μόνο στην αντιμετώπιση αλλά και στην πρόληψη της κυτταρίτιδας. Χάρη στα συστατικά τους προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα αρκεί, παράλληλα με τη χρήση τους, να φροντίζετε τη διατροφή σας και να γυμνάζεστε τακτικά. Πρόκειται για φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες για την απομάκρυνση των τοξινών, τη μείωση του λίπους, και της κατακράτησης υγρών, την ενίσχυση του μεταβολισμού και της μικροκυκλοφορίας.

Δοκιμάστε
Power Health Burn Up – Με L-καρνιτίνη, καφεΐνη από εκχυλίσματα γκουαράνα και πράσινου τσαγιού, εκχύλισμα κόκκινης πιπεριάς Capsimax™, CLA, βιταμίνη Β6.

LIPO X7 Powder της myelements - Μια υψηλής ισχύος φόρμουλα με 7 συστατικά (πράσινο τσάι, πράσινος καφές, guarana, χρώμιο, L-Καρνιτίνη, χολίνη & καφεΐνη) που ενισχύει το μεταβολισμό και αυξάνει τις καύσεις.

Solgar Thermogenic Complex - Πρωτοποριακή φόρμουλα 8 φυτικών στοιχείων που δρα υποστηρικτικά στον έλεγχο του βάρους.  Συμβάλει στην αποτελεσματικότερη καύση του λίπους και στην αύξηση του ρυθμού καύσεων

Healthia AntiCellulite - Ξεφουσκώνει τα διογκωμένα λιποκύτταρα ξεμπλοκάρει το λεμφικό σύστημα διώχνει τις κατακρατήσεις υγρών αυξάνει το μεταβολισμό και τις καύσεις βελτιώνει την υφή του δερματος. 

HEALTHAID Cellusite - Φυσικός συνδυασμός από επιλεγμένα φυτά, κατάλληλα για να αποδεσμεύουν και να απομακρύνουν τις τοξίνες από τον οργανισμό, διευκολύνοντας τη καλή κυκλοφορία του αίματος.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΡΟΥΧΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ & ΣΥΣΦΙΞΗΣ!

Το Αθλητικό κολάν  που μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας είναι γεγονός και φέρνει την υπογραφή της Nanobionic. Μια νέα καινοτομία για τις γυναίκες που επιθυμούν να καταπολεμήσουν την κυτταρίτιδα ενώ γυμνάζονται.  

Αναζητήστε στο pharm16.gr  ολοκληρωμένες σειρες προιόντων που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την κυτταρίτιδα και την αντιμετώπισή της; 
Διαβάστε το άρθρο μας βγάλτε νοκ αουτ την κυτταρίτιδα και βγείτε στην παραλία με το κορμί που ονειρεύεστε! Κι ακόμη Ποια βότανα διώχνουν την κυτταρίτιδα και… ξεφουσκώνουν;

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής και τα φυτοθεραπευτικά σκευάσματα δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία νόσων. Αναζητήστε εξατομικευμένες συμβουλές πριν τη χρήση τους ειδικά εάν είστε έγκυος ή θηλάζουσα, παρουσιάζετε αλλεργίες, λαμβάνετε φάρμακα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.


Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00