Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Επιχείρηση ασφαλές μαύρισμα!

Επιχείρηση ασφαλές μαύρισμα!
Τέλος στις προκαταλήψεις σχετικά με τον ήλιο. Ακολουθείστε τις συμβουλές μας και απολαύστε τον ήλιο με ασφάλεια. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε πριν ξεκινήσετε την… «επιχείρηση μαύρισμα» είναι εδώ!

ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ - ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

1.    Κολύμπι χωρίς ηλιοθεραπεία σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το δέρμα.  ΛΑΘΟΣ! 
Οι ακτίνες UVA  που είναι υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση αλλά και γενετικές αλλοιώσεις στο DNA των κυττάρων, διαπερνούν το νερό και είναι εξίσου επικίνδυνες και μέσα σ΄αυτό.

2.    Τα αντιηλιακά μας επιτρέπουν να μένουμε περισσότερη ώρα στον ήλιο. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΝΑΙ...
... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αλόγιστη ηλιοθεραπεία είναι ακίνδυνη, ακόμα και με τον πιο υψηλό δείκτη προστασίας του αντηλιακού σας. Άλλωστε, το νερό της θάλασσας, ο ιδρώτας και η ξηρότητα του δέρματος εξασθενούν τη δράση του φίλτρου γι΄ αυτό καλό είναι να επαναλαμβάνουμε συχνά την εφαρμογή του. Εάν το δέρμα μας είναι ευαίσθητο, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε αντηλικά ειδικά σχεδιασμένα για το δυσανεκτικό & ευαίσθητο δέρμα! 

3.    Εφαρμόζοντας υψηλό δείκτη προστασίας δεν μπορούμε να μαυρίσουμε.  ΛΑΘΟΣ!
Απλώς το μαύρισμα γίνεται σταδιακά, με μεγαλύτερη ασφάλεια, είναι πιο σταθερό και ομοιόμορφο αφού αποφεύγουμε το ξεφλούδισμα.

4.    Τα αρώματα στον ήλιο δημιουργούν κηλίδες. ΣΩΣΤΟ!
Είναι προτιμότερο να μην χρησιμοποιείτε αρώματα στην παραλία. Τις υπόλοιπες ώρες προτιμήστε κάποιο ανάλαφρο καλοκαιρινό άρωμα όπως τα eau de cologne και eau de toilette του Korres, τα spray σώματος της Pharmasept και του Με εξαίρεση εκείνα που δεν περιέχουν οινόπνευμα. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε ελαφριά καλοκαιρινά αρώματα χωρίς αλκοόλ. 

5.    Στη σκιά δε μαυρίζουμε όσο στον ήλιο. ΛΑΘΟΣ!
Κάτω από μια ομπρέλα  περνούν αρκετές ακτίνες του ήλιου, το ίδιο και κάτω από τη σκια ενός δέντρου!

6.     Τα προϊόντα after sun είναι περιττά. ΛΑΘΟΣ!
Τα προϊόντα για μετά τον ήλιο, χάρη στα ενυδατικά συστατικά που περιέχουν, διατηρούν την επιδερμίδα απαλή και ελαστική, προσφέροντάς τους την ενυδάτωση που χρειάζονται!

7.     Τα σκούρα δέρματα δεν κινδυνεύουν από τον  ήλιο. ΛΑΘΟΣ!
 Ακόμα και όσοι έχουν σκούρο δέρμα κινδυνεύουν από τις βλαβερές συνέπειες της υπερέκθεσης στον ήλιο.

8.    Τα αντηλιακά προστατεύουν αποτελεσματικά το δέρμα των παιδιών. ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ!
H αντηλιακή προστασία του βρέφους & του παιδιού είναι αδιαπραγμάτευτη! Εξίσου σημαντικό όμως είναι να φορούν και κάποιο ελαφρύ μπλουζάκι ή ακόμη καλύτερα αντηλιακά ρούχα. Αναζητήστε στο pharm16.gr μπλουζάκια και ολόσωμες φόρμες που μπλοκάρουν πάνω από το 98% της UVA & UVB ακτινοβολίας, προστατεύοντας απόλυτα το παιδί σας από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Φυσικά, εξίσου απαραίτητο είναι τα παιδιά να φορούν καπέλο και γυαλιά ηλίου!   Τ

9.   Όποιος αγαπάει τα θαλάσσια σπορ καλύτερα να προτιμά τα αδιάβροχα αντηλιακά. ΣΩΣΤΟ!
Βέβαια και τα αδιάβροχα προϊόντα, αν και είναι πιο ανθεκτικά στο νερό χάνουν ένα μέρος της αποτελεσματικότητας τους έπειτα από αρκετή ώρα παραμονής μας στο νερό.  Γι’ αυτό και στα αδιάβροχα αντηλιακά ισχύει το κανόνας: επαναλαμβάνουμε την εφαρμογή τους συχνά και, φυσικά, κάθε φορά που βγαίνουμε από το νερό ή και μετά από εφίδρωση.                       

10.   Τα μαλλιά έχουν την ίδια ανάγκη προστασίας από τον ήλιο με την επιδερμίδα. ΣΩΣΤΟ!
Χρησιμοποιείστε ένα ειδικό προϊόν προστασίας των μαλλιών για να διατηρήσετε αναλλοίωτα τη λάμψη, το χρώμα και την απαλότητά τους. Οσον αφορά το styling, σε γενικές γραμμές να θυμάστε ότι τα τζελ και τα λάδια είναι ιδανικά για τα σγουρά μαλλιά, ενώ οι αφροί και οι κρέμες  για τα ίσια. Διαβάστε περισσότερα για την περιποίηση των μαλλιών στο άρθρο μας "17 Χρυσά tips για τέλεια μαλλιά το καλοκαίρι!"
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00