Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Ετοιμάζεσαι για Πανελλήνιες; Μάθε αυτά τα SOS!

Ετοιμάζεσαι για Πανελλήνιες; Μάθε αυτά τα SOS!
Μέσα σε λίγες ώρες και μέρες θα κριθούν οι κόποι των τελευταίων μαθητικών ετών! Πέρα από το συστηματικό διάβασμα τι άλλο χρειάζονται τα παιδιά για να αντέξουν σε αυτή την τόσο δύσκολη δοκιμασία που απαιτεί συγκέντρωση, ετοιμότητα, διαύγεια και μέγιστη πνευματική απόδοση;

Για τη σωστή προετοιμασία των μαθητών πέρα από τη μελέτη, σημαντικό ρόλο παίζει και η σωστή ή και ισορροπημένη διατροφή, μιας και ο γερός οργανισμός είναι και πιο ανθεκτικός στις δοκιμασίες το εγκεφάλου που απαιτούν διαύγεια και αποδοτικότερη μνήμη. Ορισμένα θρεπτικά συστατικά λοιπόν παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο, όχι μόνο στη συγκέντρωση και την οξύνοια αλλά και στην ενίσχυση του νευρικού συστήματος, ώστε το παιδί να αντέξει στο άγχος και την πίεση! Αυτή την περίοδο λοιπόν, φροντίστε να τροφοδοτήσετε με ενέργεια τον «εγκέφαλό» του και να τον «εξοπλίσετε» με θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν την απόδοση και την καλή του λειτουργία!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ «ΘΗΣΑΥΡΟΣ»!

1.   Ακόρεστα λιπαρά οξέα!

ΓΙΑΤΙ: θρέφουν και προστατεύουν τα νευρικά κύτταρα ενώ παράλληλα βοηθούν και στον έλεγχο του άγχους και τη βελτίωση της διάθεσης!
Στο τραπέζι: Αναζητήστε τα κυρίως σε παχιά ψάρια, ελαιόλαδο, ταχίνι, ξηροί καρποί, κρόκος αβγού.

Για έξτρα ενίσχυση! 
Uplab Omegavit Epa & Dha Συμπλήρωμα Διατροφής με Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα 1000mg
Health Aid Omegazon Συμπλήρωμα Διατροφής με Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα για Καλή Λειτουργία της Καρδιάς & του Κυκλοφορικού 750mg 60 Κάψουλες

2.   Αμινοξέα!

ΓΙΑΤΙ: Είναι απαραίτητα για τη βιοσύνθεση νευροδιαβιβαστών, ουσιών που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία του εγκέφαλου – ανάμεσά τους  ξεχωρίζει  ένα αμινοξύ «θησαυρός», η τρυπτοφάνη, η οποία αποτελεί πρόδρομη ουσία της σεροτονίνης  (η οποία συνδέεται με την καλή λειτουργία της μνήμης, τη μείωση του άγχους και την καλή διάθεση)
Στο τραπέζι: Η τρυπτοφάνη υπάρχει σε γαλακτοκομικά (ειδικά στα τυριά), ζυμαρικά, γαλοπούλα ψάρια, ζυμαρικά, όσπρια και ξηρούς καρπούς.

Για έξτρα ενίσχυση! 
Uni Pharma Tonosan Brain Energy Booster για την Ενίσχυση της Πνευματικής Απόδοσης και Μνήμης
Solgar 5 HTP L-5-Hydroxytryptophan Complex 100mg Συμπλήρωμα Διατροφης 5 HTP 30 Φυτικές Κάψουλες

3.   Βιταμίνες Β
ΓΙΑΤΙ: Είναι οι βιταμίνες –σύμμαχοι του νευρικού συστήματος, που σημαίνει ότι προλαμβάνουν ή και μειώνουν την πνευματική κόπωση συμβάλλοντας και στην αύξηση των της ενέργειας.
Στο τραπέζι: Αναζητήστε τις σε δημητριακά, γαλακτοκομικά, κρέας, λαχανικά, ψάρια, όσπρια, ξηρούς καρπούς.

Για έξτρα ενίσχυση!
BioAxess Bio Brain Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση της Μνήμης 30 Κάψουλες
Bionat Memovigor 2 για την Καλή Λειτουργία της Μνήμης & της Συγκέντρωσης 900mg 20 Κάψουλες

Power Health Salus Epresat Πολυβιταμινούχο Τονωτικό Συμπλήρωμα Διατροφής 250ml

4.   Μαγνήσιο
ΓΙΑΤΙ: Ολα τα καλά τα έχει το μαγνήσιο αφού συνεισφέρει στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος (η ανεπάρκεια μαγνησίου συνδέεται με την εμφάνιση στρες και έντονου εκνευρισμού), προλαμβάνει την κόπωση και βοηθά και στην αυτοσυγκέντρωση!
Στο τραπέζι: Αναζητήστε το σε πράσινα λαχανικά, καρύδι, όσπρια, μπανάνες, αβοκάντο, σπανάκι, μανιτάρια, δημητριακά ολικής άλεσης, και στην μαύρη σοκολάτα.

Για έξτρα ενίσχυση!
Lamberts Magasorb, Μαγνήσιο για την Υγεία Οστών, Νευρικού Συστήματος, Μυών Καρδιάς και Πνευμόνων
Solgar Magnesium Citrate 200mg Συμπλήρωμα Διατροφής με Μαγνήσιο
 
5.   Αντιοξειδωτικά: 
ΓΙΑΤΙ: Βοηθούν στην προστασία του οργανισμού από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που σε περιόδους έντονου στρες, όπως οι εξετάσεις, αυξάνονται σημαντικά
Στο τραπέζι: Αναζητήσετε τα σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά που καλό είναι οι υποψήφιοι φοιτητές να καταναλώνουν σε αφθονία!

Για έξτρα ενίσχυση!
Neubria Spark MEMORY Συμπλήρωμα Διατροφής για την Μνήμη και την Πνευματική
Now Foods Brain Elevate Συμπλήρωμα Διατροφής Για Την Μνήμη - Εγκέφαλο 60 Κάψουλες

6.   Σίδηρος
ΓΙΑΤΙ: Ο ρόλος του είναι σημαντικός στην οξυγόνωση και στην εύρυθμη λειτουργία του εγκεφάλου –είναι γνωστό εξάλλου ότι η έλλειψη σιδήρου για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα, δυσκολίες συγκέντρωσης ακόμη και μαθησιακές δυσκολίες.
Στο τραπέζι:Αναζητήστε τον σε συκώτι και τα κόκκινα κρέατα (που αποτελούν πιο αφομοιώσιμες πηγές του) αλλά και σε πουλερικά, δημητριακά πρωινού, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, όσπρια, ψάρια, αβγά και σκούρα πράσινα λαχανικά.

Για έξτρα ενίσχυση!
Bionat Active Iron 25mg Συμπλήρωμα Διατροφής με Ενεργό Σίδηρο 
Healthia - Brain Performance 510mg, 90caps

7.   Γλυκόζη
ΓΙΑΤΙ: Είναι η μοναδική πηγή ενέργειας του εγκεφάλου, δεν είναι να απορεί λοιπόν κανείς γιατί τα παιδιά που διαβάζουν τη χρειάζονται περισσότερο
Αναζητήστε την σε νιφάδες βρώμης, ψωμί, σκούρο ρύζι, ζυμαρικά, δημητριακά πρωινού ολικής άλεσης, πατάτες, όσπρια, φρούτα, λαχανικά, μέλι.

Για έξτρα ενίσχυση!
Vican Aletheia Raw Energy Bar Ενεργειακή Μπάρα Δαμάσκηνο & Φυστικοβούτυρο 50gr

ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ






Price Drop Icon
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-4%
TOP SELLER
1388 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 17.80€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 14.34€
13.88€




* Οι πληροφορίες του άρθρου στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωσή σας και δεν αντικαθιστούν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής, ούτε προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία νόσων. Για την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος και την ενδεικνυόμενη χρήση του συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00