Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Εμμηνόπαυση: Έτσι θα αυξήσεις τη σεξουαλική απόλαυση!

Εμμηνόπαυση: Έτσι θα αυξήσεις τη σεξουαλική απόλαυση!
Εκεί γύρω στα 48 και 52 χρόνια της γυναίκας, όλα αλλάζουν! Συναισθηματικές και σωματικές αλλαγές φέρνουν τα πάνω κάτω στη ζωή μας και το σεξ χάνει τη γοητεία του. Μπορούμε τελικά να αυξήσουμε τη σεξουαλική επιθυμία κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και πώς;

Καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουμε είναι δύο έως τρεις φορές πιο πιθανό από τους άνδρες να νιώσουμε μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας. Μάλιστα,η κατάσταση αυτή συμβαίνει συχνότερα στις μακροχρόνιες σχέσεις. Ενδεχόμενα προβλήματα υγείας και των δύο συντρόφων, φάρμακα, άγχος, προβλήματα σχέσεων και άλλα θέματα γήρανσης μπορεί να συμβάλλουν περαιτέρω στο πρόβλημα. Ωστόσο, οι περισσότεροι συμφωνούμε, ότι το σεξ είναι μια σημαντική πτυχή της ζωής, οπότε και δεν πρέπει να ενδώσουμε στην... αδράνεια! Τι μπορούμε να κάνουμε;

Ιδού μερικές εύκολες λύσεις για σίγουρα και με διάρκεια αποτελέσματα!

Εχετε το νου σας στο... σεξ!

Ο εγκέφαλος της γυναίκας παραμένει το πιο αποτελεσματικό σεξουαλικό… όπλο! Χρησιμοποιήστε τον λοιπόν για να σκεφτείτε το σεξ περισσότερο, όλο και πιο συχνά! Πραγματικά με τη σκέψη μπορείτε να παρακινήσετε τον εαυτό σας να ενδώσει σε περισσότετες ερωτικές συνευρέσεις 

Κλείστε ραντεβού με τον σύντροφό σας!

Δεν λέμε να σημειώσετε την ημέρα και ώρα του σεξ στο ημερολόγιό σας, όμως προγραμματίστε την ερωτική σας συνάντηση!  Ξεχάστε τον αυθορμητισμό, μην παραμυθιάζεστε, σ΄αυτήν την περίοδο της ζωής σας δεν ισχύει ο αυθορμητισμός στο σεξ: εάν δεν προγραμματιστεί, μειώνονται οι πιθανότητες να συμβεί!  Ακόμη καλύτερα, σχεδιάστε ένα διήμερο ταξιδάκι για σεξ το σ/κ!

Αλλάξτε συνήθειες!

Η δημιουργικότητα μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως ερωτική. Αλλάξτε λοιπόν κι εσείς ερωτικά μονοπάτια! Προσθέστε φαντασία, προκαταρκτικά παιχνίδια, δοκιμάστε το μασάζ, ένα αισθησιακό μπάνιο, προσθέστε χάδια... Χρήσιμο βοήθημα για ένα άκρως αισθησιακό ταξίδι, είναι το Glowing Massage Oil, ένα 100% βιολογικό και φυσικό λάδι μασάζ που περιέχει κάνναβη, ένα μόριο γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και την ικανότητά του να χαλαρώσει το σώμα και το μυαλό! Οπως και να έχει εμπιστευθείτε το ένστικτό σας ως προς το ποιες τεχνικές ευχαρίστησης σας ταιριάζουν και διερευνήστε τες!

Προμηθευτείτε βοηθήματα, εμπνευστείτε & αφεθείτε! Κολπικά λιπαντικά  και moisturizers, ερωτικά βοηθήματα  και γενικώς ότι μπορεί να τονώσει τη σεξουαλική σας υγεία μπορείτε να βρείτε online στο Pharm16.gr  
Φροντίστε το σώμα σας εξωτερικά και εσωτερικά!

Η διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής με τακτική άσκηση, τακτικές συνήθειες ύπνου και ισορροπημένη διατροφή μπορεί να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση που με τη σειρά της θα βοηθήσει στην αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας. Μπορείτε έτσι να μάθετε να αγαπάτε το σώμα σας. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλά προϊόντα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της της κολπικής ξηρότητας που καθιστά το σεξ επώδυνο:
* Κολπικά gel και κολπικές ενυδατικές κρέμες μπορούν να επαναφέρουν-διατηρήσουν την κολπική υγρασία για αρκετές ώρες, αρκεί να εφαρμόζονται πριν από κάθε επαφή.:
* Προϊόντα καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής θα εξασφαλίσουν την υγιεινή της, καθώς την περίοδο αυτή είστε πιο ευάλωτη και στις κολπικές μολύνσεις. Μην ξεχνάτε ότι οτιδήποτε διαταράσσει σημαντικά την ισορροπία του κόλπου μπορεί με τον καιρό να δημιουργήσει προβλήματα.
* Σημαντική βοήθεια προσφέρουν συμπληρώματα διατροφήςειδικά σχεδιασμένα για να υποστηρίξουν το σύνολο του γυναικείου οργανισμού σ΄αυτή την περίοδο σταθμό στη ζωή κάθε γυναίκας!

Μιλήστε!

Μην ντρέπεστε να πείτε σε έναν σύντροφο για τις μεταβαλλόμενες ανάγκες ή επιθυμίες σας. Μιλήστε ακόμη και με το γιατρό σας! Συχνά, τα σεξουαλικά προβλήματα μπορεί να οφείλονται σε άλλα προβλήματα υγείας που μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστούν. Εάν τίποτε από αυτά δεν αποδίδει σκεφτείτε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό - σεξολόγο ή θεραπευτή για ατομική θεραπεία ή θεραπεία ζευγαριών.

Μην ξεχνάτε! Οσο πιο συχνά τόσο πιο καλά!

Η σεξουαλική δραστηριότητα σε τακτική βάση, με έναν σύντροφο ή με αυτοδιέγερση, μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της κολπικής ελαστικότητας και λίπανσης - που σημαίνει καλύτερο, πιο άνετο, πιο απολαυστικό σεξ.

HOT ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Goliate Female Orgasmic Clitoral Γυναικείο Οργασμικό Gel 30ml


Goliate The Gourmand Couple Βρώσιμη Κρέμα Ερωτικής Συνεύρεσης 50ml


TOP SELLER
897 Πόντοι
8.97€


*Οι πληροφορίες που σας παρέχουμε είναι καθαρά ενημερωτικές και δεν υποκαθιστούν τις προσωπικές συμβουλές των ειδικών.

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00