Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Ευτυχισμένοι με το… καλημέρα σας! (Β’ Μέρος)

Ευτυχισμένοι με το… καλημέρα σας! (Β’ Μέρος)
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Δείτε λοιπόν πώς μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας σωστά, με τις υπόλοιπες 5 συνήθειες που υιοθετεί η πλειοψηφία των ευτυχισμένων ανθρώπων! Ενημερωθείτε και δημιουργήσετε τη δική σας καθημερινή ρουτίνα που θα εξασφαλίσει χαρά και επιτυχίες  στη ζωή σας! 

Αναρωτιέστε ακόμη πώς μπορείτε αλλάζοντας τις πρωινές σας συνήθειες να μεταμορφώσετε και τη ζωή σας; Διαβάστε το δεύτερο μέρος του άρθρου μας και δείτε τι κάνουν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι κάθε πρωί!

# 6

Επενδύουν σε ένα υγιεινό πρωινό

Η κατανάλωση ενός θρεπτικού και ισορροπημένου πρωινού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας έχοντας κατά νου τη σωματική και ψυχική υγεία. Τα χαρούμενα άτομα συχνά δίνουν προτεραιότητα σε ένα θρεπτικό πρωινό γεύμα, κατανοώντας το ρόλο του στη διανοητική διαύγεια και τα σταθερά επίπεδα ενέργειας. Εξάλλου το πρωινό γεύμα είναι γνωστό ότι γεμίζει τις ενεργειακές αποθήκες του οργανισμού, δημιουργώντας ένα πρώτο αίσθημα ευεξίας και κορεσμού, με αποτέλεσμα να καθίσταται ευκολότερος ο έλεγχος των συνολικών γευμάτων και της συνολικής θερμιδικής πρόσληψης κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας.

Ανακαλύψτε στο Pharm16.gr όλα όσα χρειάζεστε για να νιώσετε ενέργεια και τόνωση και εφοδιαστείτε στο γραφείο σας με μπάρες δημητριακών κι ακόμη ψωμί σικάλεως φρούτα φρέσκα ή αποξηραμένα και γενικώς υγιεινά σνακ που σβήνουν την πείνα χωρίς να σας φορτώνουν λιπαρά αλλά δίνουν και ενέργεια.

# 7

"Συνδέονται" με αγαπημένα πρόσωπα

Δουλειά, ευθύνες υποχρεώσεις… συχνά ξεχνάτε τους αγαπημένου σας. Γι’ αυτό λοιπόν οι ειδικοί συμβουλεύουν να δώσετε από το πρωί προτεραιότητα στην επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια σύντομη συνομιλία με ένα μέλος της οικογένειας, μια πρωινή αγκαλιά ή ακόμα και μια σύντομη κλήση σε έναν στενό φίλο μπορεί να δώσουν έναν θετικό συναισθηματικό τόνο - να υπενθυμίσουν την αγάπη και την υποστήριξη που έχουμε στη ζωή μας.

# 8

Δεν κάνουν... τίποτα!

Αναμένεται να έχετε μια κουραστική μέρα; Ενας από τους καλύτερους τρόπους για να τονώσετε την ψυχολογία, το μυαλό και τον οργανισμό σας είναι να αφιερώσετε λίγα λεπτά για να μην κάνετε απολύτως τίποτα! Απλώς 10 λεπτά χωρίς καμιά ενέργεια, σκέψη, προγραμματισμό, απλώς με τον εαυτό μας είναι μια επιβεβαίωση ότι η αξία μας δεν συνδέεται με την παραγωγικότητα. Μερικές φορές, αυτές οι στιγμές «ακινησίας», αφήνουν στην ευτυχία να εισχωρήσει στη ζωή μας!

# 9

Περνούν χρόνο στη φύση

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ενωση Ψυχολογίας, λίγος χρόνο στη φύση μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ψυχική σας ευεξία και ευτυχία. Κι αυτό συμβαίνει επειδή η φύση έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας κάνει να νιώθουμε πιο συνδεδεμένοι και ζωντανοί. Ακόμα κι αν είναι για μόλις λίγα λεπτά, αυτή η σύνδεση μπορεί να έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στη ζωή. Ερευνητές έχουν διαπιστώσει επίσης ότι με την υιοθέτηση ορισμένων "αγχολυτικών συνήθειων" (όπως ένας περίπατος, γυμναστική, γέλιο κ.ά)-, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αλώβητοι καταστάσεις που σας βαραίνουν και πιέζουν την ψυχολογία σας! Παράλληλα ουσίες όπως η τρυπτοφάνη, που είναι ένα από τα 10 βασικά αμινοξέα που το σώμα χρησιμοποιεί για να συνθέσει τις πρωτεΐνες που χρειάζεται, είναι γνωστές για το ρόλο τους  στην παραγωγή σεροτονίνης στον εγκέφαλο, ορμόνης που ρυθμίζει τη διάθεση, μας ηρεμεί και προάγει την ευδιαθεσία. 

Σήμερα ευτυχώς, υπάρχουν προϊόντα που γίνονται ιδανικοί σύμμαχοι σε κάθε στρεσογόνο κατάσταση που χάρη στο συνδυασμό συστατικών τους βοηθούν στη διαχείριση του άγχους και του στρες. Στο Pharm16.gr μπορεί να βρείτε εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής που έχουν σχεδιαστεί για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

#10

Επενδύουν στη σωστή διατροφή σε όλη τη διάρκεια της ημέρας

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι το πλέον αποτελεσματικό όπλο για να  προστατέψουμε την υγεία μας και να αποφύγουμε νοσήματα όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, 
η παχυσαρκία, ο καρκίνος κ.ά. Επιλέξτε λοιπόν προϊόντα ελληνικά και εποχιακά!  Προτιμήστε υγιεινά σνακ! Έχετε πάντα μαζί σας ένα φρέσκο φρούτο, μερικά αποξηραμένα φρούτα, λίγους ξηρούς καρπούς ή μπάρες βρώμης ή μέλι & ξηρούς καρπούς που μπορείτε να καταναλώσετε όταν πεινάτε. 

Θυμηθείτε ότι κάποια βοηθήματα μπορεί να προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται ο οργανισμός. Αναζητήστε λοιπόν στο Pharm16.gr όλα εκείνα τα συμπληρώματα διατροφής και επιπλέον νέες φόρμουλες που μπορούν να ενισχύσουν τον οργανισμό χαρίζοντας του ενέργεια, τόνωση & ζωντάνια!

Πηγές:
Relationships between Mindfulness, Purpose in Life, Happiness, Anxiety, and Depression: Testing a Mediation Model in a Sample of Women - PMC (nih.gov)
The effects of gratitude and kindness on life satisfaction, positive emotions, negative emotions, and COVID‐19 anxiety: An online pilot experimental study - PMC (nih.gov)
Elevating Subjective Well-Being Through Physical Exercises: An Intervention Study - PMC (nih.gov)
Nurtured by nature (apa.org)

* Οι αναφερόμενες πληροφορίες στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωση σας και δεν αποτελούν προτάσεις για πρόληψη ή θεραπεία νοσηρών καταστάσεων χωρίς την έγκριση του γιατρού, ούτε υποκαθιστούν τις συμβουλές ή την αγωγή που αυτός θα υποδείξει. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Ενημερωθείτε από κάποιον ειδικό υγείας ιατρό ή φαρμακοποιό για την ορθολογική χρήση τους. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους.

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00