Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Η Power Health στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Power Health στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού
Μέρες χαράς, γιορτής και η Power Health έρχεται να προσφέρει χαμόγελα ευτυχίας στηρίζοντας όχι με λόγια, αλλά με έργα το "Χαμόγελο του Παιδιού"! Κι όλα αυτά με τη δική σας στήριξη και αγάπη, μιας και εσείς είστε που καλείστε να δείξετε το ανθρώπινο πρόσωπό σας και η Power Health με τη δική σας αρωγή θα βοηθήσει με τη σειρά της να επιστρέψει και να παραμείνει το χαμόγελο στα παιδιά όλου του κόσμου.

Γα κάθε αγορά προϊόντων Power Health που θα πραγματοποιήσετε από τις 17 έως τις 31 Δεκεμβρίου, σε φυσικά σημεία και ηλεκτρονικά φαρμακεία, η εταιρεία θα προσφέρει 2€ στον οργανισμό.  

20 δίπλα σ΄όσους το χρειάζονται
Η αξία της προσφοράς για την ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας και τους ανθρώπους της αποτελεί στάση ζωής και το αποδεικνύει μέσα από «Πράξεις Αγάπης»! Mια ομπρέλα δράσεων που συνεχώς μεγαλώνει, ωριμάζει, αλλά και ανταποκρίνεται στις ανάγκες που συνεχώς αλλάζουν.
Η συνεισφορά στον άνθρωπο και στην κοινωνία με γνώμονα τη στήριξη δίχως ανταλλάγματα αποτελεί μία από τις θεμελιώδεις αξίες και τις σημαντικότερες αρχές λειτουργίας της Power Health. Εδώ και 20 χρόνια αθόρυβα και με σεβασμό γίνεται αρωγός οργανισμών και οργανώσεων που εστιάζουν στα παιδιά και σε ευπαθείς ομάδες ανθρώπων με όραμα να τους προσφέρουν το δικαίωμα σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής, σε κάθε επίπεδο.

Μόνο παιδικά χαμόγελα αυτά τα Χριστούγεννα
Ειδικά το δικαίωμα των παιδιών να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από την αγάπη και την προσφορά αποτελεί για την Power Health για μία ακόμα χρονιά το έναυσμα να στηρίξει το σπουδαίο και πολύτιμο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ένας οργανισμός με τεράστια συμβολή στην προάσπιση των δικαιωμάτων  και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους.

Μην ξεχνάτε!
Για κάθε αγορά προϊόντων Power Health που θα πραγματοποιήσετε, σε φυσικά σημεία και ηλεκτρονικά φαρμακεία, από τις 17 έως τις 31 Δεκεμβρίου,  η εταιρεία θα προσφέρει 2€ στον οργανισμό.  Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, θεωρεί χρέος της και δέσμευσή της να υπάρχουν περισσότερα χαρούμενα παιδικά χαμόγελα και αυτά τα Χριστούγεννα.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00