Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Σούπερ συνταγή για νηστίσιμα κουλουράκια με στέβια!

Σούπερ συνταγή για νηστίσιμα κουλουράκια με στέβια!
Εάν σας αρέσει η κανέλα, τότε η παρακάτω συνταγή θα σας ενθουσιάσει και το σημαντικότερο θα την απολαύσετε χωρίς ενοχές, αφού αντί για ζάχαρη περιλαμβάνει το επαναστατικό υγρό γλυκαντικό stevia σε σταγόνες Slim Fix!

Είτε προσέχετε το βάρος σας, είτε πάσχετε από διαβήτη, το Slimfix της Intermed θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση του!  Ενισχυμένο με φυσικά συστατικά από το φυτό στέβια, το Slim fix αποτελεί την πλέον ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και επιθυμούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και τα τεχνητά γλυκαντικά με ένα γλυκαντικό φυσικής προέλευσης, χωρίς ενοχές και χωρίς θερμίδες!

Ιδού λοιπόν η συνταγή για τα κουλουράκια κανέλας με πολτό μήλου και Slimfix stevia από την Intermed 

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ:

• 2 μεγάλα και ώριμα κόκκινα μήλα
• 1/3 φλιτζανιού νερό
• 2 κ.γ. υγρό γλυκαντικό στέβια σε σταγόνες SlimFix
• 1/2 κ.γ. κανέλα Κεϋλάνης
• 2,5 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• 1/4 κ.γ. αλάτι
• Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
• 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα ωμά ανάλατα
• 1-2 σταγόνες χυμός λεμονιού ή πορτοκαλιού
• 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο

ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ!

Για αρχή προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις ή στους 160 °C στον αέρα. Στη συνέχεια γεμίζετε ένα μπολ με νερό και μια έως δύο σταγόνες λεμονιού και καθαρίζετε τα μήλα αφήνοντάς τα στο μπολ μέχρι να ολοκληρώσετε τη διαδικασία για να μη μαυρίσουν.

Σε μια  μικρή κατσαρόλα σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά βράζετε τα μήλα για 10΄ για να γίνουν μαλακός πολτός. Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το SlimFix, το ξύσμα πορτοκαλιού και την κανέλα και ανακατεύετε. Αφήνετε τον πολτό μήλου να κρυώσει και εν τω μεταξύ τρίβετε στον πολυκόφτη τα αμύγδαλα να γίνουν σκόνη.

Βάζετε τον πολτό μήλου σε ένα μπολ και προσθέτετε το ελαιόλαδο, το αλάτι και τη σκόνη αμυγδάλου ανακατεύετε απαλά και προσθέτετε το αλεύρι σταδιακά έως ότου έχετε μια εύπλαστη ζύμη. Πλάθετε περίπου 30 κουλουράκια σε ό,τι σχήμα θέλετε. Σε 2 ταψιά απλώνετε αντικολλητικό χαρτί και τοποθετείτε τα κουλουράκια. Ψήνετε για 20΄- 25΄ μέχρι να πάρουν χρώμα.

             
Eκμεταλλευτείτε την προσφορά του Pharm16.gr και αποκτήστε το Slim Fix της Intermed Γλυκαντικό σε Υγρή Μορφή με Στέβια 2x60ml

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το απόλυτο Cheesecake με Slim Fix στέβια! Βρείτε τη συνταγή εδώ!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00