Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Η άσκηση για εκρηκτικούς οργασμούς!

Η άσκηση για εκρηκτικούς οργασμούς!
Θέλετε καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι; Αναρωτιέστε ποια είδη άσκησης ωφελούν; Θέλετε ασκήσεις στοχευμένες που να γυμνάζουν τους σεξουαλικούς μυς χαρίζοντας πιο έντονους και εκρηκτικούς οργασμούς; Εάν η απάντησή σας είναι καταφατική τότε διαβάστε παρακάτω, ενημερωθείτε και απολαύστε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο!

Η φυσική κατάσταση, όπως και να το κάνουμε παίζει σημαντικό ρόλο και στο σεξ, όμως μην απελπίζεστε! Δεν χρειάζεται να είστε σούπερ αθλητές/τριες για κάνετε σεξ. Όμως ένα είναι σίγουρο: εάν  διατηρείτε το σώμα σας σε φόρμα τότε η ερωτική συνεύρεση θα είναι πιο απολαυστική, αφού θα μπορείτε να πειραματιστείτε ευκολότερα σε νέες στάσεις ή ακόμη να εγκαινιάσετε ερωτικά παιχνίδια ή να απολαύσετε το σεξ με περισσότερη ένταση και διάρκεια – «λεπτομέρειες» που θα απογειώσουν την απόλαυση και θα χαρίσουν πιο έντονους οργασμούς!

Εξάλλου η συστηματική γυμναστική βελτιώνει σημαντικά τη φυσική κατάσταση που με τη σειρά της παίζει ρόλο στην ερωτική πράξη! Και βέβαια ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την συμβολή της άσκησης στη βελτίωση της γενικότερης υγείας αλλά και της εικόνας του σώματος και της ψυχολογίας (όλοι παράγοντες σημαντικοί για μια καλή σεξουαλική ζωή.

Ποια άσκηση να κάνω;

Όλα τα είδη σωματικής άσκησης (περπάτημα, ποδηλασία, κολύμπι, ασκήσεις με βάρη κ.ά.,)  ωφελούν όταν γίνονται σε συστηματική βάση –εάν και κάποια είναι ακόμη πιο αποδοτικά και με περισσότερα «σεξουαλικά οφέλη» συγκριτικά με άλλα. Ο λόγος για τις ασκήσεις Kegel, οι οποίες εστιάζουν στην εκγύμναση των σεξουαλικών μυών και ναι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη σεξουαλική σας ζωή, καθώς:

* Στις γυναίκες βελτιώνουν τη λειτουργικότητα των πυελικών μυών, βοηθούν στην ενίσχυση του μυϊκού τόνου, στην αιμάτωση και τη διέγερση του κόλπου και της κλειτορίδας, με αποτέλεσμα συχνότερους και εντονότερους οργασμούς, ενώ βοηθούν και σε περιπτώσεις ακράτειας ούρων.
* Και τα οφέλη των ασκήσεων Kegel δεν τα απολαμβάνουν μόνο οι γυναίκες αφού και οι άντρες βελτιώνουν την ποιότητα της στύσης κι ακόμη παρατηρούν αύξηση της διάρκειας της σεξουαλικής πράξης, ενώ συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτισης.
                            
Η βασική άσκηση Κegel 
Eίναι εύκολη, δεν έχει περιορισμούς ηλικίας, φυσικής κατάστασης ή σωματικού βάρους και δεν απαιτούν κόπο και χρόνο!  Ναι, καλά διαβάσατε! Μπορείτε να τις κάνετε κυριολεκτικά όποτε θέλετε, όπου κι εάν είστε και κανείς να μην καταλάβει το παραμικρό! Ωστόσο στην αρχή και μέχρι να εξοικειωθείτε είναι προτιμότερο να εξασκηθείτε στο σπίτι καθισμένη στην τουαλέτα ή ξαπλωμένη ανάσκελα
Η τεχνική: Ουρήστε,  αδειάστε την ουροδόχο κύστη και σφίξτε τους πυελικούς σας μυς όπως θα κάνατε για να συγκρατήσετε τη ροή ούρων. Κρατήστε τη μυϊκή σύσπαση για περίπου 1 έως 4 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια χαλαρώστε για τον ίδιο χρόνο – σύσπαση και χαλάρωση συνθέτουν μία ολοκληρωμένη επανάληψη. Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε συνεχόμενες 10-15 επαναλήψεις και με τον καιρό αυξήστε τον αριθμό τους μέχρι να φτάσετε τις 50 ή και ακόμη περισσότερες, όχι απαραίτητα όλες ισόχρονες. Για πιο καλύτερα αποτελέσματα, γυμναστείτε πρωί και βράδυ. Να θυμάστε ωστόσο ότι θα πρέπει να απομονώσετε και να ενεργοποιήσετε τους πυελικούς μυς, όχι τους κοιλιακούς ούτε τους γλουτιαίους!

Σημαντική υπενθύμιση!

1/ Μην ενδίδετε στoν έρωτα "άνευ όρων"! Τo πρoφυλακτικό δεν είναι πoλυτέλεια αλλά αναγκαιότητα! Διαλέξτε αυτό πoυ σας ταιριάζει εδώ και απoλαύστε τoν έρωτα χωρίς φόβo αλλά με πάθoς! Στo Pharm16.gr θα βρείτε ακόμη την πιo πλήρη και oλoκληρωμένη σειρά για την ενίσχυση της σεξoυαλικής υγείας τoυ άντρα και για τη σεξoυαλική τόνωση της γυναίκας!

2/ Γνωρίστε ακόμη όλα τα πoλύτιμα βoηθήματα πoυ θα γίνoυν συμμαχoί σας στην πρoσπάθεια για να αναβαθμίσετε την ερωτική σας ζωή! Bιταμίνες και συμπληρώματα διατρoφής ειδικά σχεδιασμένα για την τόνωση της σεξoυαλικής υγείας της γυναίκας αλλά και τoυ άντρα! Συμπληρώματα διατρoφής όπως μεταξύ άλλων η  L- Αργινίνη - συχνά χαρακτηρίζεται ως τo "φυσικό Viagra"- και τo Μάκα - πoυ αυξάνει την ενεργητικότητα και τη σεξoυαλική διάθεση μπoρoύν να αναβαθμίζoυν την ερωτική σας ζωή. 

ΤΟ PLUS ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!



Goliate Hemp Massage Oil Βιολογικό Λάδι Κάνναβης για Αισθησιακό Μασάζ 100ml

Goliate Female Orgasmic Clitoral Γυναικείο Οργασμικό Gel 30ml



* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα και τα προϊόντα ειδικής διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα. Ενημερωθείτε από επαγγελματία υγείας για την ορθολογική τους χρήση, σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν πάσχετε από κάποια ασθένεια ή παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο ή άλλο συμπλήρωμα διατροφής. Μην τροποποιείτε και μην διακόπτετε τη φαρμακευτική σας αγωγή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00