Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Η δύναμη του HYALU B5, τώρα και για τα μάτια!

Η δύναμη του HYALU B5, τώρα και για τα μάτια!
Ο νέος δερματολογικός επανορθωτικός ορός ματιών για τη διόρθωση των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων είναι εδώ και φέρνει την επανάσταση! Ο λόγος για το νέο  Hyalu B5 Eye Serum, μια επαναστατική σύνθεση της La Roche-Posay για μέγιστη αποτελεσματικότητα ενάντια σε ρυτίδες και μαύρους κύκλους.

Τα μάτια μπορούν μέσα σε δευτερόλεπτα να εκφράσουν ένα ολόκληρο φάσμα συναισθημάτων, να μαγνητίσουν την προσοχή, αλλά και να αποκαλύψουν την ηλικία μας. Eπενδύοντας λοιπόν στη βέλτιστη εμφάνιση των ματιών μας η La Roche-Posay επέλεξε μόρια αναφοράς -που χρησιμοποιούνται στις δερματολογικές πράξεις αντιγηραντικής διόρθωσης, για γέμισμα ρυτίδων και επανόρθωση-, και τα ενσωμάτωσε σε μια μοναδική σύνθεση στις βέλτιστες συγκεντρώσεις. Ετσι, σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας ένα εξειδικευμένο προϊόν φροντίδας: το νέο Hyalu B5 Eye Serum, που ναι καλά καταλάβατε, ανήκει κι αυτό στη διάσημη οικογένεια Hyalu B5 (που έχει γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία με το Hyalu B5 Serum, τα Hyalu B5 Ampoules και το Hyalu B5 Aquagel SPF30). Άμεσα αναγνωρίσιμο από το γαλάζιο μπουκαλάκι του, το Hyalu B5 Serum είναι εμπνευσμένο από τις διαδικασίες που εφαρμόζονται στην αισθητική δερματολογία.

Μια σειρά - σταθμός!

Η La Roche-Posay δημιούργησε τη σειρά Hyalu B5, τα προϊόντα της οποίας είναι εμπλουτισμένα με Υαλουρονικό Οξύ χαμηλού και υψηλού μοριακού βάρους, Βιταμίνη Β5, Madecassoside –εκχύλισμα από το φυτό Centella Asiatica–, και Ιαματικό Νερό La Roche-Posay. Αυτό το επανορθωτικό, αντιρυτιδικό και αναζωογονητικό serum αγαπήθηκε για την αποτελεσματικότητα και την υψηλή ανοχή του. Τώρα, με το νέο Hyalu B5 Eye Serum έρχεται να δώσει πιο ξεκούραστη όψη, να μειώσει το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους, να βελτιώσει την ομοιομορφία και να διορθώσει τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών!

Hyalu B5 Eye Serum: Επαναστατικά συστατικά – Μοναδικά αποτελέσματα!
 Με ΚΑΘΑΡΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ + ΒΙΤΑΜΙΝΗ B5 + 10% ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ]

Ιδανικός για κάθε τόνο δέρματος ο ορός αυτός ξεχωρίζει για την αποτελεσματικότητα της σύνθεσής του, η οποία μάλιστα, έχει δοκιμαστεί σε 100% ευαίσθητο δέρμα αλλά και σε κάθε τόνο δέρματος στο πλαίσιο κλινικών μελετών. 
* ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΙ «ΓΕΜΙΖΕΙ» χάρη στο καθαρό υαλουρονικό οξύ και τη Βιταμίνη Β5
* ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ  [ΒΙΤΑΜΙΝΗ B5]
* ΜΕ 10% ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ [ΚΑΦΕΪΝΗ]
* ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ [ΒΙΤΑΜΙΝΗ B3] ή Νιασιναμίδη

Επαναστατική εφαρμογή  με μοναδικό roller.

Ναι με το Hyalu B5 Eye Serum χάρη στη ρευστή, πολύ δροσερή υφή του απλώνεται εύκολα απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα προϊόντο! Το ειδικά σχεδιασμένο roller βοηθά το προϊόν να διεισδύσει σε όλη την περιοχή των ματιών, ενώ προσφέρει αμέσως αίσθηση δροσιάς!

ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 3 ΒΗΜΑΤΑ …
… για την πλέον ολοκληρωμένη δερματολογική ρουτίνα για την περιοχή των ματιών!

1         - Απομακρύνετε την περίσσεια προϊόντος ακουμπώντας το roller στο χείλος του μπουκαλιού.
2         - Χρησιμοποιήστε τον ορό πρωί & βράδυ. Εφαρμόστε με το roller, κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις για αναζωογονητική αίσθηση.
3         - Ολοκληρώστε την εφαρμογή λειαίνοντας το δέρμα στο περίγραμμα των ματιών με τα δάχτυλά σας.


Εκμεταλλευτείτε τώρα την ευκαιρία που σας προσφέρει το μεγαλύτερο online φαρμακείο Pharm16.gr και αποκτήστε με 31.95€ την πλέον ολοκληρωμένη ρουτίνας ομορφιάς με υαλουρονικό οξύ για πρόσωπο και μάτια! Τα δυο επαναστατικά προϊοντα: La Roche Posay Hyalu B5 Serum (Αντιρυτιδικός Ορός Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ 30ml) + Hyalu B5 Eye Serum (Ορός Ματιών για Ρυτίδες & Μαύρους Κύκλους 5ml)

Price Drop Icon
La Roche Posay Hyalu B5 Serum Αντιρυτιδικός Ορός Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ 30ml
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-2%
TOP SELLER
2947 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 48.31€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 29.89€
29.47€

Price Drop Icon
La Roche Posay Hyalu B5 Serum Αντιρυτιδικός Ορός Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ 30ml
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-2%
TOP SELLER
2947 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 48.31€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 29.89€
29.47€

Price Drop Icon
La Roche Posay Pure Vitamin C10 Αντιρυτιδικός Ορός Προσώπου για Όλους τους Τύπους Επιδερμίδας 30ml
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-4%
TOP SELLER
2941 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 49.01€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 30.39€
29.41€

La Roche Posay PROMO Retinol B3 Serum Αντιρυτιδικό Συμπύκνωμα 30ml - ΔΩΡΟ Hyalu B5 Eye Serum Ορός Ματιών για Ρυτίδες & Μαύρους Κύκλους 5ml

La Roche Posay PROMO Anthelios Age Correct Αντηλιακή Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου SPF50 50ml & Hyalu B5 Ορός Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ 10ml





Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00