Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Η εναλλακτική λύση στις αλλεργίες Β' Μέρος

Η εναλλακτική λύση στις αλλεργίες Β Μέρος
Εαν ψάχνετε για εναλλακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της αλλεργίας σας, τότε ορισμένα συμπληρώματα μπορεί να φανούν ιιαίτερα χρήσιμα. Η Κουερσετίνη και η Βιταμίνη C αναδεικνύονται τους καλύτερους συμμάχους σας, όπως σας ενημερώσαμε στο χθεσινό άρθρο μας. Δείτε τώρα, ποια ακόμη συμπληρώματα μπορούν να βοηθήσουν να νιώσετε ανακούφιση!

3/ Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα

Η λήψη ωμέγα-3 λιπαρών οξέων μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καταπολέμηση των αλλεργιών, κι αυτό χαρη στην αντιφλεγμονώδη δράση τους. Επιπλέον τα συμπληρώματα βοηθούν το σώμα να εξισορροπήσει την ανοσολογική του απόκριση όταν είμαστε άρρωστοι. Μια μελέτη μάλιστα του 2015 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Allergology International επιβεβαιώνει ότι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα DHA και EPA έχουν προστατευτικά αποτελέσματα σε φλεγμονώδεις ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του άσθματος και των αλλεργιών.

4/ Βοήθεια και από τα «φιλικά» μικρόβια

Αυτοί οι μικροοργανισμοί, που είναι τόσο πολύτιμοι για το έντερο συμβάλλουν στην αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας, εξισσοροπώντας την ή αλλάζοντας την πληθυσμιακή σύστασή της υπέρ των ωφέλιμων μικροοργανισμών. Αυτή η αλλαγή και ισορροπία λοιπόν είναι που δρα ευεργετικά για ολόκληρο τον οργανισμό, τονώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και ενισχύοντάς το ως να περιοριστούν σημαντικά οι αλλεργικές αντιδράσεις.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
  • Η επιλογή του συμπληρώματος διατροφής ή συνδυασμών τους, πρέπει να γίνεται υπό την καθοδήγηση ειδικού υγείας, π.χ. του φαρμακοποιού σας. Αυτός και μόνον μπορεί να σας συμβουλέψει για την ορθολογική χρήση του και τις τυχόν αλληλεπιδράσεις του με φάρμακα ή τροφές. Ενημέρωσε τον οπωσδήποτε εάν έχετε αλλεργία ή παρουσιάζεις αλλεργικές αντιδράσεις, π.χ. αναφυλαξία, σε οποιοδήποτε διατροφικό συστατικό, τρόφιμο, φυτό, ζώο ή άλλο τι, π.χ. στη γύρη ή στο τσίμπημα της μέλισσας.
  • Συμβουλευτείτε οπωσδήποτε ιατρό εάν ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική θεραπεία, παίρνετε οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα διατροφής ή βότανο, ακολουθείτε συγκεκριμένο ειδικό διαιτολόγιο, είστε έγκυος, θηλάζετε ή έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας.
  • Ελέγξτε προσεκτικά εάν το προϊόν περιέχει συστατικά στα οποία είστε ενδεχομένως αλλεργικοί ή αναφέρεται η πιθανότητα ύπαρξής τους.
  • Να θυμάστε πάντα ότι η υπέρβαση της συνιστώμενης δοσολογίας δεν θα σας δώσει καλύτερα αποτελέσματα και μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας.
ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΙΌΝΤΑ







Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00