Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Ημέρα της γυναίκας και... συνέχισε να λάμπεις!

Ημέρα της γυναίκας και... συνέχισε να λάμπεις!
Δύναμη, αντοχή, στόχοι, επιτεύγματα, ισότητα! Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μυριάδες χαρακτηριστικά και στόχους που σχετίζονται με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Αυτήν την ημέρα που τιμάται η συνεισφορά των γυναικών σε όλο τον κόσμο, διαδηλώνουμε για την ισότητα των φύλων και τα δικαιώματα των γυναικών. Μη διστάζετε λοιπόν "διαδηλώστε" τώρα και πάντα, την πίστη στον εαυτό σας, δείξτε τη λάμψη σας και μην φοβάστε να ξεχωρίσετε!

Τι είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας;

Μια ημέρα όπυ τιμώνται τα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά και πολιτικά επιτεύγματα των γυναικών αλλά και συνάμα μια ημέρα δράσης για την ισότητα των φύλων, την αναγνώριση των εμποδίων που καλούνται να ξεπεράσουμε οι γυναίκες και μια ημέρα θριάμβου για τα επιτεύγματα που ήδη καταφέρειόλα αυτά τα χρόνια! Ετσι κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, η γυναίκα γιορτάζει σε όλον τον κόσμο και σίγουρα δεν πρόκειται απλώς για μια μόνο ημέρα γιορτής αλλά για ένα κίνημα, αφού στη διάρκεια του μήνα διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις, εκστρατείες και πρωτοβουλίες.

Αυτήν την ημέρα λοιπόν αλλά και όλο τον χρόνο...

... Συνεχίστε να
 αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας.  Συνεχίστε να βρίσκεστε στο πυρήνα των εκδηλώσεων που γίνονται προς τιμήν σας.

… Υποστηρίξτε τις επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες κάνοντας τις αγορές σας από εκεί! Μην φοβάστε τη μάθηση, εκπαιδεύστε τον εαυτό σας σε κάθε ηλικία, υποστηρίξτε τα επιτεύγματα τα δικά σας και όλων των γυναικών και μη διστάζετε να μιλήσετε ανοιχτά για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε.

… Φορέστε μοβ! Το μοβ είναι το επίσημο χρώμα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Το να το φοράτε στα ρούχα, το μακιγιάζ, τα αξεσουάρ σας δείχνει αλληλεγγύη και υποστήριξη. Κάντε τα πάντα προκειμένου η δική σας φωνή να ενωθεί με τις τις φωνές των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Χαρίστε και πάρτε δύναμη! Είστε οι ηρωίδες της καθημερινότητας, που κάθε μέρα δίνουν μάχη για να ανταπεξέλθουν σε πολλαπλούς ρόλους γι΄αυτό και σας αξίζουν τα καλύτερα! Αναζητήστε λοιπόν τα προϊόντα, που θα σας τονώσουν σωματικά και ψυχικά που θα βελτιώσουν την υγεία, τη ζωή και την εμφάνισή σας!

… Ανακαλύψτε τρόπους χαλάρωσης και εκτόνωσης! Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και μην αναλαμβάνεται υποχρεώσεις στις οποίες δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε. Μην αφήνετε το

… Αποκτήστε επαφή με τα συναισθήματα & τις σκέψεις σας! Κι ακόμη περισσότερο όταν το ηθικό σας είναι πεσμένο και οι σκέψεις σας βαραίνουν. Βρείτε φυσικούς συμμάχους όπως το αμινοξύ τρυπτοφάνη  που ανεβάζει το ηθικό, (μετατρέποντας στον εγκέφαλο μας σε σεροτονίνη, την ουσία που ελέγχει τον ύπνο, τη διάθεση, την όρεξη αλλά και τη σεξουαλική επιθυμία). 

Στο Pharm16.gr η γυναίκα γιορτάζει σήμερα και κάθε μέρα!
Εσείς δεν έχετε παρά να αναδείξετε τη μοναδικότητά σας, να αγκαλιάσετε να δώσετε αξία στον εαυτό σας.

Happy Women's Day από το Pharm16.gr






Price Drop Icon
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-6%
TOP SELLER
1748 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 34.95€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 18.52€
17.48€

Price Drop Icon
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-31%
1101 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 15.74€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 15.74€
11.01€

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00