Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Θεέ μου, πόσο μπλε ξοδεύεις!

Θεέ μου, πόσο μπλε ξοδεύεις!
Μπλε υπέροχο αγαπημένο σε όλες του τις αποχρώσεις – από το χρώμα θάλασσας και των καταγάλανων νερών μέχρι το βαθύ μπλε του ωκεανού, αλλά και το λουλακί του ουρανού, αυτό το χρώμα γαληνεύει την ψυχή, ηρεμεί και μας ταξιδεύει. Ελάτε να σαλπάρουμε «μαζί του» μέσα από  μοναδικά προϊόντα και ταξιδέψτε! Ποιος είπε, εξάλλου, ότι οι διακοπές τέλειωσαν;

Αγαπημένο ΜΠΛΕ: Ηρεμεί, εμπνέει, χαρίζει αισιοδοξία
Είναι το αγαπημένο σας χρώμα; Το ίδιο ισχύει και για το 40% των γυναικών όλου το κόσμου. Ο λόγος είναι απλός: Είναι το χρώμα που παραπέμπει στην ατμόσφαιρα, στο σύμπαν και έχει την ιδιότητα να ηρεμεί, να χαλαρώνει και να χαρίζει εσωτερική γαλήνη και αρμονία. Υποδηλώνει, επίσης, άνθρωπο με έντονη προσωπικότητα, τολμηρή διάθεση και αρκετή δόση χιούμορ. Ταιριάζει τόσο στις σκουρόχρωμες όσο και στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και είναι ιδανικό για χειμώνα και καλοκαίρι.

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη και τις ιδιότητές του και δώστε γαλάζια διάσταση στην καθημερινότητά σας μέσα από μοναδικά προϊόντα!

Στάσου στα πόδια σου!

Scholl Clog Evo Μπλέ 
Αυτά τα σαμπό είναι όνειρο! Με βελτιωμένο λουρί πτέρνας για πιο γρήγορη και σταθερή εφαρμογή, με οπές για τη βελτίωση της δυνατότητας αναπνοής του πέλματος και με νέο τεχνικό σχεδιασμό που παρέχει μεγαλύτερη προστασία από πτώση υγρών και αίματος είναι ό,τι καλύτερο για τα πόδια σας ! Αντιστατικό - ελαφρύ - εύκαμπτο και με πιστοποιήσεις!

Feel waterful!

Aqua Beelicious η σειρά σταθμός της Αpivita είναι εδώ! Βooster αναζωογόνησης, δροσιστικό Gel, απαλές Κρέμες Ενυδάτωσης με λουλούδια και μέλι έρχονται  να προσφέρουν Ενυδάτωση & Φρεσκάδα – Αναζωογόνηση – Ενδυνάμωση… Με δυο λόγια έρχονται για να σας κάνουν να νιώσετε waterful!

Βlue and beautiful!


Aqua Di Parma Blu Mediterraneo Chinotto di Liguria Eau de Toilette Unisex Άρωμα
.
Mε νότες κορυφής: Μάνταριν Όρανζ Και Chinotto. Μεσαίες νότες: Γιασεμί, Γεράνι, Κάρδαμο Και Δεντρολίβανο. Νότες βάσης: Πατσουλί Και Μόσχος. Αυτό unisex άρωμα ξεσηκώνει τις αισθήσεις!


Inoplus Υποαλλεργικά Σκουλαρίκια Swarovski Fivi Αστεράκι Μπλε 
με διπλό κούμπωμα και κυρίως υποαλλεργικά


Essie Color 93 Mezmerised Βερνίκι Νυχιών Bασιλικό Μπλε! Στόχος του να γοητεύσει! Και ναι το επιτυγχάνει! Με πιο παχύ πινέλο για άψογη εφαρμογή και παχύρευστη φόρμουλα για να απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να τρέχει. Και Essie Βερνίκι Νυχιών 896 to me From me μια Vegan φόρμουλα για άψογη κάλυψη και υπέροχη απόχρωση μπλε.

        
Bepanthol Derma Gel  Καθημερινό Gel Απαλού Καθαρισμού Προσώπου, ένα ήπιο καθαριστικό που έχει αναπτυχθεί ειδικά για ξηρό δέρμα. Έχει σχεδιαστεί με ένα μείγμα ήπιων καθαριστικών παραγόντων που καθαρίζουν αποτελεσματικά το πρόσωπό σας, διατηρώντας παράλληλα τα φυσικά επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, και αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στο δέρμα χωρίς τη δυσάρεστη αίσθηση τραβήγματος.


Mastic Spa Aegean Blue Shower Gel Ενυδατικό Αφρόλουτρο με Μαστίχα & Ιαματικά Νερά 300ml  ΚΑΙ ΜΑΖΙ Aegean Blue Body Milk Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος 300ml 
Αφρόλουτρο για αναζωογόνηση με Μαστίχα και Ιαματικά Νερά. Σταθεροποιεί το pH της επιδερμίδας ενώ παράλληλα αφαιρεί τις καθημερινές τοξίνες. Χάρη στη σύνθεση του, προσφέρει αναζωογόνηση, ευεξία και ενυδάτωση. Ενώ το απαλό, ενυδατικό και αναζωογονητικό γαλάκτωμα σώματος δεν χρειάζεται καν συστάσεις... είναι υπέροχο!






Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00