Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Θέλεις γραμμωμένους κοιλιακούς; Τους έχεις!

Θέλεις γραμμωμένους κοιλιακούς; Τους έχεις!
Θέλετε να μειώσετε το μέγεθος της μέσης και να φτιάξετε γραμμωμένους κοιλιακούς. Για να τα καταφέρετε κάνετε καθημερινά δεκάδες επαναλήψεις «κοιλιακών», αλλά φευ αποτέλεσμα μηδέν! Πώς θα τα καταφέρετε; Μπορεί  ακούγεται παράδοξο όμως η εμφάνιση των κοιλιακών δεν εξαρτάται μόνο από τις δικές σας προσπάθειες. Ναι υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορείτε να επηρεάσετε όπως π.χ. οι γενετικές σας προδιαγραφές. Όμως υπάρχουν παράγοντες που όχι μονο μπορείτε να ελέγξετε αλλά και να τους επηρεάσετε με αποτελέσματα θεαματικά!

  • Τρόπος ζωής
  • Αερόβια Άσκηση
  • Σωστή Διατροφή
  • Ενίσχυση με συμπληρώματα διατροφής!

Η σωστή διατροφή, είναι η καλύτερη «άσκηση» για τους κοιλιακούς. Εάν δεν προσέχετε τι τρώτε, όσες εστιασμένες ασκήσεις κοιλιακών κι αν κάνετε ακόμη κι εάν κάνετε δεκάδες επαναλήψεις, δεν θα βοηθήσουν να στην απομάκρυνση του τοπικού λίπους, παρά μόνο στην ενδυνάμωση των συγκεκριμένων μυών. Οι κοιλιακοί μύες θα αναπτυχθούν, ίσως αποκτήσουν καλύτερο σχήμα, αλλά το λίπος θα εξακολουθεί να τους «κρύβει»! Εάν όμως συνδυάσετε την κατάλληλη διατροφή με έναν γενικότερα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και φυσικά με τακτική αερόβια άσκηση, γυμναστική με αντιστάσεις, εξειδικευμένες ασκήσεις μυϊκής τόνωσης και κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής, τότε μπορείτε να βελτιώσετε θεαματικά το σύνολο της σωματικής σας εμφάνισης.

Το Pharm16.gr προτείνει! Τα πλέον Κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής
Αναζητήστε στο pharm16.gr επαναστατικά προϊόντα που τονώνουν τη γράμμωση. Παράλληλα με τη γυμναστική, τη διατροφή σας θα δείτε επιτέλους τους… κοιλιακούς σας!

Με την κατάλληλη διατροφή (ελεγχόμενη σε θερμίδες και χαμηλή σε λιπαρά, επεξεργασμένους υδατάνθρακες και σάκχαρα) θα αποκτήσετε το επιθυμητό βάρος, με την αερόβια άσκηση θα κάψετε περισσότερο λίπος, τα βάρη θα βοηθήσουν να αυξήσετε συνολικά τη μυϊκή σας μάζα, ενώ οι τοπικές ασκήσεις θα τονώσουν και θα αναδείξουν τους κοιλιακούς μυς που ήδη έχετε!

Σας προτείνουμε επιλεγμένα συμπληρώματα διατροφής της Healthia  κατάλληλα για άντρες και γυναίκες που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το σώμα σας και ιδιαίτερα τα περιττά κιλά γύρω από την κοιλιά, τα ψωμάκια χαμηλά στη μέση και το λίπος στους μηρούς και στους γλουτούς. Κι ακόμη συμπληρώματα για ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ και φόρμουλες που κάνουν τη διαφορά! 
    

Το my6pack  είναι μια ισχυρή θερμογεννετική φόρμουλα με 17 δραστικά συστατικά με στόχο τη λιποδιάλυση / μεταβολισμό επίμονου λίπους. Αποτελεί το κορυφαίο συμπλήρωμα της σειράς της Healthia γύρω από το αδυνάτισμα, τη γράμμωση και το πολυπόθητο 6 pack! Περιέχει συνδυασμό από τα πιο γνωστά για τη δράση τους συστατικά όπως τα raspberry ketones, African mango και κανέλα, καθώς επίσης και άλλα ισχυρά δραστικά στοιχεία όπως το εκχύλισμα καψαϊκίνης (capsicum extract), acai berry, πράσινο τσάϊ και guarana και πιστοποιημένα δραστικά συστατικά που συμβάλλουν στην αύξηση του μεταβολισμού, στην υποστήριξη του πεπτικού συστήματος και τη διαχείριση των θερμιδών καθώς και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας. 

Το superior green coffee Είναι το πιο ισχυρό σκεύασμα πράσινου καφέ σε συνδυασμό με χρώμιο, κανέλα και κόκκινο πιπέρι καγιέν. Περιέχει εκχύλισμα πράσινου καφέ ,ενώ στην απώλεια βάρους και λιποδιάλυση βοηθά και η παρουσία του χλωρογενικού οξέος. Τα συστατικά που περιέχει έχουν συνεργιστική δράση και εκτός από την απώλεια βάρους συμβάλλουν στην προσπάθεια ρύθμισης του σακχάρου του αίματος, μειώνοντας λιγούρες και όρεξη για γλυκά, αυξάνοντας τις καύσεις και "ξεμπλοκάροντας" το μεταβολισμό. Ωστόσο επειδή περιέχει καφεΐνη, δεν πρέπει να προσθέτετε καφεΐνη κι από άλλες πηγές (πχ καφέ) καθώς μεγάλες ποσότητες  ενδέχεται να προκαλέσουν αυπνίες και άγχος. 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ    
                                   

Από αριστερά
Forte Pharma Lipo Redux 
Τα συστατικά του προϊόντος βοηθούν να έχετε σημαντική απώλεια σπλαχνικού λίπους και απευθύνετε σε υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα που δυσκολεύονται να χάσουν βάρους. 
Forte Pharma SlimACTIV Fort Συμπλήρωμα Λιπόλυσης για Μείωση του Σωματικού Βάρους που περιέχει 2 πατενταρισμένα δραστικά συστατικά που λειτουργούν στα 3 επίπεδα της λιπολυτικής διαδικασίας, ενισχύοντας τις καύσεις, αλλά και στοχεύοντας στη συνολική μείωση του λιπώδους ιστού.
Forte Pharma SlimBoost Ventre Plat 
Φόρμουλα Τριπλής Δράσης που βοηθά στη μείωση τοπικών κοιλιακών καμπύλων χάρη στο φυτό Kola που συμβάλλει στις καύσεις λίπους και το Κύμινο που βοηθά στην πέψη και τον περιορισμό της αίσθησης φουσκώματος. Περιέχει Ματέ, ινουλίνη ραδικιού κι άλλα συστατικά. 


Από αριστερά
Solgar Lipotropic Factors
Συμβάλλει στη διάσπαση του διατροφικού λίπους, χάρη στο συνεργιακό συνδυασμό τριών συστατικών, της χολίνης, της ινοσιτόλης και της L-μεθειονίνης και Solgar L-Carnitine 500mg 

Health Aid Lecithin 1200mg 
Συμπλήρωμα Διατροφής με βασικό του συστατικό τη λεκιθίνη, μια ωφέλιμη ουσία η οποία εμποδίζει την συσσώρευση των λιπών στον οργανισμό, ενώ παράλληλα τα διασπά και αποτρέπει την είσοδό τους στο αίμα.

Power Health Power Of Nature Sport Series BurnUp Συμπλήρωμα Διατροφής L-Καρνιτίνη, ένα αμινοξύ σημαντικό για το μεταβολισμό και την απελευθέρωση κυτταρικής ενέργειας και συνδυασμό συστατικών που υποστηρίζουν διάφορες μεταβολικές διεργασίες.

Nature's Plus Mega CLA 1200mg Συμπλήρωμα Διατροφής για την Καύση του Λίπους. 
 Μια ισχυρή λιποτροπική φόρμουλα με συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) για μείωση πάχους (κυρίως τοπικού) και σύσφιξη.

Και το απόλυτο βοήθημα...
Ζυγαριά που μετράει!!!

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 Ζυγαριά Μέτρησης Βάρους - Λίπους με Bluetooth

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν  μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00