Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κάθε ημέρα και μια έξυπνη ιδέα για κολατσιό στο σχολείο!

Κάθε ημέρα και μια έξυπνη ιδέα για κολατσιό στο σχολείο!
Δεν έχετε χρόνο για να ετοιμάσετε μόνοι σας το κολατσιό του; Αναζητάτε ενδιάμεσες λύσεις για να έχει το παιδί ποικιλία και περισσότερες επιλογές; Θέλετε να τρέφεται υγιεινά αλλά χωρίς να στερείται τη γεύση; Ανακαλύψαμε για εσάς έξυπνες ιδέες από το online φαρμακείο Pharm16.gr Να θυμάστε ωστόσο να μην το παρακάνετε στην ποσότητα και επίσης  να μπορεί το παιδί να μεταφέρει εύκολα και με ασφάλεια το κολατσιό του (ώστε να μην αλλοιώνεται).

ΜΠΑΡΕΣ ΟΛΟ ΓΕΥΣΗ!

Hipp Παιδική Μπάρα Βατόμουρο Μπανάνα Μήλο ή Με Μήλο Μπανάνα και Βρώμη  ή Με βρώμη μήλο και ροδάκινο
Βιολογικές μπάρες ειδικά για παιδιά με 72% περιεκτικότητα σε φρούτα, ιδανικό σνακ για κολατσιό! Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς προσθήκη αρωμάτων και με υπέροχη φρουτένια γεύση που το μικρό σας θα λατρέψει!

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ !

Τα οργανικά μπισκότα Holle με βρώμη αχλάδι και μήλο - είναι αυτά που έτρωγε το παιδί σας από όταν ήταν μωρό και φυσικά και τώρα μπορεί να αποτελέσουν ιδανικό σνακ μεταξύ γευμάτων. Η συσκευασία στα φακελάκια εγγυάται την φρεσκάδα για τέλεια φρουτώδη γεύση, ενώ το λεπτό σχήμα των ζώων μπισκότα αγριοσιταριού βρώμη αχλάδι μήλο 



Μπισκότα Nutrifree με κακάο γεμιστά με κρέμα βανίλιας ή με Μαρμελάδα Βερύκοκο (σε πρακτικά πακέτα για να μπορεί να τα πάρει μαζί του) ή και με Κρέμα φουντουκιού, σκέτη απόλαυση. Ολα χωρίς γλουτένη.

ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ; ΜΑ, ΝΑΙ!

Biosaurus Παιδικά Γαριδάκια Δεινόσαυρος με θαλασσινό αλάτι (χωρίς γλουτένη) Η γεύση του, παρόμοια με εκείνη των συμβατικών σνακ, αλλά με μειωμένα λιπαρά, χαμηλή θερμιδική αξία και αυξημένη περιεκτικότητα σε ίνες

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΥΜΟ...

Φρουτοπολτός Hipp Ηippis από 100% φρούτα βιολογικής καλλιέργειας με Μήλο, Κορόμηλο, Ροδάκινο και με Μήλο, Αχλάδι, Φραγκοστάφυλο!
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης- Τα συστατικά του περιέχουν φυσικά σάκχαρα. 

ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΧΑΡΜΠΟΥΓΚΕΡ...

Ψωμί για Χάμπουργκερ Nutrifree για την προετοιμασία νόστιμων χάμπουργκερ Χωρίς λακτόζη, πρωτεΐνη γάλακτος, γλουτένη.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ... 
Θερμός φαγητού! 

Laken Chupi
με Θήκη Εσωθερμική και Laken Jumping με Δύο Δοχεία και Εσωθερμική Θήκη 

Μην ξεχνάτε τη μάσκα τους!

Fashion Mask Υφασμάτινη Παιδική Μάσκα Ρόζ από Αφρώδες Υλικό Πολλαπλών Χρήσεων σε ροζ και σε γκρι χρώμα 
 
Και το αντισηπτικό τους!
Το αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα χεριών πριν τη λήψη του γεύματος και μετά τη συναλλαγή με το κυλικείο είναι σημαντική!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00