Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Ένα μυαλό χειμώνα - καλοκαίρι... Δυναμώστε τον εγκέφαλό σας!

Ένα μυαλό χειμώνα - καλοκαίρι... Δυναμώστε τον εγκέφαλό σας!
Θέλετε να ενδυναμώσετε τις νοητικές σας λειτουργίες, να βελτιώσετε τη μνήμη και τη συγκέντρωσή σας; Μήπως η καθημερινότητά σας είναι απαιτητική και η διατροφή σας ελλιπής; Εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής έρχονται να ενισχύσουν τον οργανισμό με όλα τα απαραίτητα συστατικά που ενισχύουν τη μνήμη.

Ενα συμπλήρωμα διατροφής θα υποστηρίξει τον οργανισμό σας και θα βοηθήσει στην κάλυψη ενδεχόμενων διατροφικών σας κενών, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην ενίσχυση της μνήμης. Σε πολλές μελέτες εξάλλου, έχει διαπιστωθεί ο σημαντικός ρόλος ορισμένων βιταμινών (όπως η βιταμίνη Ε, το σύμπλεγμα βιταμινών Β, το φολικό οξύ και πολλά άλλα) στην προστασία των νευρικών κυττάρων από οξειδώσεις, χημικά και εσωτερικές αντιδράσεις του εγκεφάλου.

Σήμερα στο pharm16.gr μπορείτε βρείτε εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής, πλούσια σε διατροφικά στοιχεία που συμβάλλουν στην ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης.

Ortis Memoform - Για την πνευματική κόπωση

Βοηθά: στη μείωση της πνευματικής κούρασης, στη βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης, ενισχύει την εγρήγορση.
Περιέχει: Τζίνγκο: ενεργεί υπέρ της οξυγόνωσης των φαιών κυττάρων, γκουαράνα: βοηθάει στην αντιμετώπιση της υπνηλίας βελτιώνει τις κινητικές ικανότητες το χρόνο αντίδρασης και τις πνευματικές ικανότητες, λεκιθίνη σόγιας: ενισχύει την ανάπτυξη και τη θρέψη των κυττάρων, ενισχύει τη μνήμη. Μαγνήσιο: συμβάλλει στην μείωση του στρες.
Ιδανικό για: δραστήριους ηλικιωμένους ανθρώπους και φοιτητές πριν και κατά τη διάρκεια εξετάσεων.

✓ Vitabiotics Neurozan - Για καλή εγκεφαλική λειτουργία

Βοηθά: Στη διατήρηση της πνευματικής απόδοσης, στην εγκεφαλική λειτουργία, τη μνήμη και προστασία του εγκεφάλου από τη γήρανση.
Περιέχει: Γλουταμίνη (αμινοξύ που παρέχει ενέργεια στον εγκέφαλο), φωσφατιδυλοσερίνη και φωσφατιδυλοχολίνη (απαραίτητα για τη διατήρηση της δομικής ακεραιότητας των κυτταρικών μεμβρανών), συνένζυμο Q10, βιταμίνες C, Ε και ιχνοστοιχεία.
Ιδανικό για: Όσους δουλεύουν σε συνθήκες έντονου στρες και χρειάζονται πνευματική διαύγεια, νέους στην περίοδο εξετάσεων και ηλικιωμένους.

✓ Neubria Spark MEMORY- Για μνήμη και πνευματική Απόδοση

Βοηθά: Τη μνήμη και τη μάθηση, την ανάκληση πληροφοριών και γενικά βοηθά στη διατήρηση της γνωσιακής λειτουργιας.
Περιέχει: Μεiγμα Βοτάνων Clarity: Με δραστικά Εκχυλiσματα Κουρκουμά, Μπακόπα, Gingo Biloba, Δενδρολίβανου, Φασκόμηλου και Ασβακάντας βελτειώνουν την πνευματική απόδοση. Μείγμα για ενέργεια στον εγκέφαλο: Η Κιτικολiνη και το Συνένζυμο Q10 παρέχουν στον εγκέφαλο την ενέργεια που χρειάζεται για να παραμείνει σε εγρήγορση.
Μείγμα μικροθρεπτικών συστατικών: 22 απαραίτητων Βιταμινών και Μετάλλων που χρειάζεται το μυαλό και το σώμα καθημερινά για την καλή υγεία και τη γνωσιακή λειτουργία.
Ιδανικό για: Τα άτομα που θέλουν να υποστηρίξουν την πνευματική τους απόδοση.

✓ Lamberts Turmemoric - Με τη δύναμη του κουρκουμά

Βοηθά: Στην τόνωση της γνωσιακής λειτουργίας και της μνήμης.
Περιέχει: Συνδυασμό μικροθρεπτικών συστατικών όπως τιτλοδοτημένο εκχυλίσμα ρίζας Κουρκουμά (αποτελεί τα τελευταία χρόνια αντικείμενο ευρύτατων μελετών), λουτείνη και ζεαξανθίνη (αντιοξειδωτικά), βιταμίνη Β12 και ψευδάργυρο (συμβάλλουν στις φυσιολογικές νευρολογικές και ψυχολογικές λειτουργίες), εκχύλισμα δενδρολίβανου.
Συνιστάται σε: Όσους θέλουν να διατηρήσουν την καλή λειτουργία του εγκεφάλου και της μνήμης.

✓ Power Health Classics Platinum MEMO+ Για τις στιγμές που το μυαλό... κολλάει!

Βοηθά: Στην ενίσχυση της εγκεφαλικής λειτουργίας, της συγκέντρωσης, της γνωσιακής λειτουργίας και της μνήμης.
Περιέχει: Ευρύ φάσμα συστατικών όπως τις βιταμίνες Β1, Β6, Β5, Β12, βιοτίνη, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, φυτικά εκχυλίσματα Ginkgo biloba (συμβάλλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στα μικρά και περιφερειακά αγγεία), δενδρολίβανου (βελτιώνει τη νοητική απόδοση), καθώς και L-Γλουταμίνη, Γλουταθειόνη και θεοβρωμίνη (βοηθούν τις εγκεφαλικές λειτουργίες).
Συνιστάται σε: Άτομα με υψηλές πνευματικές και διανοητικές απαιτήσεις καθώς και σε άτομα άνω των 50 ετών

✓ Tonotil 4 Αμινοξέα - Για την πνευματική & σωματική κόπωση

Βοηθά: Σε περιπτώσεις σωματικής ή πνευματικής καταπόνησης, καθώς τονώνει τον οργανισμό και βελτιώνει τη διάθεση.
Περιέχει: Αργινίνη (απαραίτητη στη σύνθεση των πρωτεϊνών), γλουταμίνη (παίζει  ρόλο στο μεταβολισμό του νευρικού ιστού), φωσφοσερίνη και φωσφοθρεονίνη, υδροξυκοβαλαμίνη (γνωστή σαν βιταμίνη Β12).
Iδανικό για: Όσους ακολουθούν ειδικές δίαιτες, παιδιά (άνω των 10 ετών) και νέους που μελετούν, ιδιαίτερα σε περίοδο εξετάσεων, ή αθλούνται, ενήλικες και ηλικιωμένους.

✓ Vital Memo - Για να... θυμάσαι!

Βοηθά: Στην ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης, στην αύξηση της πνευματικής και φυσικής απόδοσης, στη διανοητική οξύτητα. 
Περιέχει: Πολύτιμα διατροφικά στοιχεία όπως: Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (ΕPA & DHA), Rhodiola, φωσφατιδυλοσερίνη, αργινίνη (παρέχει ενέργεια στον εγκέφαλο), L-Γλουταμίνη (αμινοξύ που βοηθά στην απόκτηση νέας γνώσης) κι ακόμη συνένζυμο Q10, Α-λιποϊκό οξύ, εκχύλισμα ελαίου από δενδρολίβανο, φυλλικό οξύ & Σύμπλεγμα Βιταμινών Β καθώς και μαγνήσιο.
Συνιστάται σε: Νέους πριν και κατά την διάρκεια των εξετάσεων, σε όσους διαπιστώνουν απώλεια μνήμης και συγκέντρωσης, δουλεύουν σε συνθήκες έντονου στρες, ή νιώθουν πνευματική εξάντληση.

✓ Lanes Bright Mind -Για λαμπρά... μυαλά!

Βοηθά: Στη διατήρηση της φυσιολογικής εγκεφαλικής λειτουργίας και την ενίσχυση πνευματικής ενέργειας.
Περιέχει:  Εξειδικευμένη σύνθεση που συνδυάζει την κιτικολίνη (Cognizin®) με το συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο DHA & EPA. Η κιτικολίνη αποτελεί πολύτιμο συστατικό των κυττάρων του οργανισμού που συμμετέχουν στο σχηματισμό & επιδιόρθωση των κυτταρικών μεμβρανών στον εγκέφαλο. Επίσης συμμετέχει στη σύνθεση της ακετυλοχολίνης, σημαντικού νευροδιαβιβαστή.
Συνιστάται σε: Όσους κάνουν απαιτητική πνευματική εργασία και έχουν ανάγκη για βελτίωση της συγκέντρωσης & προσοχής, αναζωογόνηση και πνευματική ενέργεια.

✓ Pharmaton Geriatric με Ginseng G115  - Ούτε πνευματική κόπωση, ούτε εξάντληση

Βοηθά: στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης και υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία σε: Μνήμη, Συγκέντρωση, Ανοσοποιητικό
Περιέχει: Τυποποιημένο εκχύλισμα Panax Ginseng G115, Βιταμίνες Α, Β, C, Ε, D, μαγνήσιο, σελήνιο, ψευδάργυρο, σίδηρο και άλλα πολύτιμα συστατικά.
Ιδανικό: Για όσους θέλουν να υποστηρίξουν σώμα και πνεύμα! Είναι κατάλληλο και για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη.

Μην ξεχνάτε

Η πρόληψη πρέπει να ξεκινά από νεαρή ηλικία! Για να αποφύγετε λοιπόν, τις νευρολογικές νόσους στο μέλλον, θα πρέπει κατά αρχήν να προσέχετε την υγεία, το βάρος και τη διατροφή σας και φυσικά να φροντίζετε να εξασκείτε, εκτός από το σώμα, το μυαλό και τη μνήμη σας -με διάβασμα, γράψιμο, σταυρόλεξα, κουίζ, σπαζοκεφαλιές, μαθηματικά παιχνίδια, εκμάθηση καινούργιων πραγμάτων.

* Οι πληροφορίες του άρθρου δεν προτρέπουν σε αυτοδιάγνωση προβλημάτων διατροφής και υγείας, ούτε υποκαθιστούν την αξιολόγηση από ειδικό, ούτε βεβαίως υποκαθιστούν τις οδηγίες του. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00