Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Προϊόντα με έκπτωση και με ΔΩΡΑ! Πάρτε ιδέες!

Προϊόντα με έκπτωση και με ΔΩΡΑ! Πάρτε ιδέες!
Μπορεί να ξανα #μένουμε σπίτι όμως με τόσες προσφορές στο pharm16.gr μας φτιάχνει η διάθεση! Δείτε, συγκρίνετε και προσθέστε στο καλάθι σας! Τα αγαπημένα σας προϊόντα είναι μόλις λίγες ώρες μακριά. Η παραγγελία σας στην καλύτερη τιμή, φθάνει γρήγορα και σε προσεγμένη συσκευασία. Εσείς μας βαθμολογείτε 4,8 στα 5 και εμείς σας το ανταποδίδουμε όχι μόνο με τις καλύτερες τιμές αλλά και με πολλά πολλά ΕΞΤΡA ΔΩΡΑ!

Διάλεξε το ΔΩΡΟ σου! ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ είναι εδώ!


Vichy Liftactiv Supreme Cream Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας Για Κανονικές - Μικτές Επιδερμίδες 50ml
Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με αποτέλεσμα λίφτινγκ για κανονικές και μικτές επιδερμίδες με λεπτόρρευστη υφή και ματ αποτέλεσμα.  Άμεσα: Επιδερμίδα λεία και λαμπερή χάρη στην ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 3D ΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ. Μέχρι το τέλος της ημέρας, η επιδερμίδα παραμένει λεία, τα χαρακτηριστικά παραμένουν σφριγηλά και το πρόσωπο διατηρεί τη νεότητά του. Σε 1 μήνα, ολικό αποτέλεσμα lifting: επανόρθωση των ρυτίδων με την κρέμα αντιγήρανσης LIFTACTIV Supreme, ακόμα και των πιο έντονων, +32% σφριγηλότητα.

 
                 

     ΦΙΣΤΙΚΙ                          ΚΑΡΥΔΑ              ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΝΕΛΑ       ΑΓΓΟΥΡΙ ΒΑΜΒΟΟ

Απολαυστικά Αφρόλουτρα Korres 1+1 ΔΩΡΟ! Επιλέξτε άρωμα Φιστίκι, Καρύδα, Βανίλια Κανέλα, Αγγούρι Bamboo
Αφρόλουτρα με πρωτεΐνες Σιταριού και βιολογικό εκχύλισμα Αλθαίας, που διατηρούν σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Διαλέξτε και θα γίνει το αγαπημένο σας!


Νο 51                 Lipstick Classic Red (54)

Korres Βερνίκι Νυχιών Gel Effect (No.51) Rosy Red, ΜΑΖΙ ΜΕ Korres Morello Lipstick Classic Red (54)  + ΔΩΡΟ ΜΑΣΚΑΡΑ
Βερνίκι νυχίων με νέα τεχνολογία, νέα υφή, gel σύνθεση, απόλυτη λάμψη, μέγιστη διάρκεια και επαγγελματικό ημιμόνιμο αποτέλεσμα.Με αμυγδαλέλαιο που ενισχύει την ελαστικότητα των νυχιών




Vichy Dermablend Corrective Compact 35 Sand Cream SPF30 Πούδρα 9,5 gr + ΔΩΡΟ VICHY Normaderm
Xαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα, αφήνοντας μια πλούσια υφή και άνεση. Καθαρίστε καλά την επιδερμίδα σας και εφαρμόστε την κρέμα ημέρας που χρησιμοποιείτε συνήθως πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ.
          
Solgar PROMO Magnesium Citrate 60tabs + ΔΩΡΟ Formula VM-2000 14tabs
Συμπλήρωμα διατροφής με υψηλής ισχύος κιτρικό μαγνήσιο (η κιτρική μορφή παρέχει υψηλότερη απορρόφηση μαγνησίου) και η star των βιταμινών VM-2000 (που περιέχει 32 βασικές βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και βοτανικά εκχυλίσματα, αντιοξειδωτικά προστατεύοντας τα κύτταρα από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών).    
             
Talika Slim Serum Συσφικτικός Ορός Αδυνατίσματος 200ml 1+1 ΔΩΡΟ
Το σύμπλεγμα των φυσικών βασικών συστατικών του από εκχυλίσματα φυτών και ενζύμων,  απελευθερώνει  το αποθηκευμένο λίπος και το μετατρέπει σε κυτταρική ενέργεια.
Μέρα με τη μέρα, η σιλουέτα αδυνατίζει και η εμφάνιση της κυτταρίτιδας μειώνεται.
Μετά από έξι εβδομάδες, το δέρμα είναι σταθερότερο (79%), πιο ήπιο (93%) και ομαλότερο (79%). Η όψη φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται (73%).  Η 1η θεραπεία αδυνατίσματος ικανή να αντλεί επιπλέον ενέργεια από το φως της ημέρας!



Με την αγορά 2 Lamberts Glucosamine Complete, 120tabs + ΔΩΡΟ ένα μπουκάλι θερμός Lamberts
Ενισχύστε την λάμψη του δέρματός σας και εξαλείψτε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις αρθρώσεις σας! To Lamberts glucosamine complete είναι το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής για τις υγιείς αρθρώσεις που αφομοιώνεται από τον οργανισμό σε λιγότερο από μία ώρα. H κάθε ταμπλέτα εμπεριέχει τον συνδυασμό γλουκοζαμίνης και χονδροϊτίνης, δραστικά στοιχεία που διατηρούν σε υψηλά επίπεδα την υγιεινή των χόνδρων και των αρθρώσεων στους αθλητές και στα άτομα προχωρημένης ηλικίας.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00