Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Και τα μαλλιά θέλουν το αντηλιακό τους!

Και τα μαλλιά θέλουν το αντηλιακό τους!
Όπως η επιδερμίδα, έτσι και τα μαλλιά χρειάζονται προστασία όταν εκτίθενται στον ήλιο. Προμηθευτείτε σήμερα κιόλας λοιπόν το αντηλιακό των μαλλιών σας! Πρωτοποριακά προϊόντα «ενισχυμένα» με αντιηλιακά φίλτρα, θρεπτικούς και επανορθωτικούς παράγοντες έρχονται να εξασφαλίσουν την υγεία και τη ζωντάνια των μαλλιών.

Aρκει ένα «ψιτ»!

Πριν ξεκινήσετε για την παραλία ψεκάστε τα μαλλιά σας με ένα αντιηλιακό προϊόν ώστε να προλάβουν τα πολύτιμα συστατικά του να δημιουργήσουν ένα προστατευτικό «φιλμ» γύρω από την τρίχα λειτουργώντας έτσι ως ασπίδα προστασίας ενάντια στην βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην παραλία μην ξεχνάτε να ανανεώνετε το αντηλιακό μαλλιών σας όπως ακριβώς κάνετε και με το αντηλιακό προσώπου και σώματος –δηλαδή κάθε φορά κάθε φορά που βγαίνετε από τη θάλασσα. Και φυσικά, μην παραλείπετε να φοράτε καπέλο.

Ξεδιψάστε και προστατέψτε τα μαλλιά σας από τον ήλιο

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

René Furterer Solaire Protective Summer Oil KPF50+ Αντηλιακό Έλαιο Μαλλιών με δείκτη προστασίας κερατίνης KPF50+, εξασφαλίζει προστασία στα εκτεθειμένα στον ήλιο μαλλιά και προσφέρει έντονη θρέψη και λάμψη. Η καινοτομία του; Διαθέτει προστασίας της κερατίνης της τρίχας KPF50+ για λαμπερή και σαγηνευτική όψη. Ψεκάστε σε βρεγμένα ή νωπά μαλλιά. Επαναλάβετε όσο συχνά επιθυμείτε κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο. Ξεδιψά και προστατεύει τα μαλλιά σας στον ήλιο με 1 μόνο εφαρμογή.

 Carroten Haircare Spray Protect & Shine Spray Περιποίησης Μαλλιών για Προστασία από την Αντηλιακή Ακτινοβολία. Ενισχύει τη φυσική άμυνα της τρίχας, προστατεύοντάς τη από τις οξειδώσεις που δημιουργούν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες ενώ παράλληλα, προστατεύει τα μαλλιά από τη UV ακτινοβολία, από τη θάλασσα και το χλώριο, χαρίζοντας εξαιρετικά απαλά και ανάλαφρα μαλλιά.

 Το απόλυτο πακέτο! Medisei Panthenol Extra SunScreen Your Skin Sun Care Tanning Oil SPF10 Αντηλιακό Λάδι Μαυρίσματος για Πρόσωπο - Σώμα 150ml – ΜΑΖΙ το  Dry Oil Shimmering Ιριδίζον Ενυδατικό Ξηρό Λάδι για Σώμα - Μαλλιά που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει -με 6 πολύτιμα έλαια και φυσική βιταμίνη Ε δυναμώνει, θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα και τα μαλλιά χαρίζοντας διακριτική χρυσαφένια λάμψη και υπέροχο γοητευτικό άρωμα!

 Garden of Panthenols Super Natural Hair Oil Λάδι Μαλλιών για Αναδόμηση & Προστασία με Δείκτη Προστασίας + ΔΩΡΟ Βούρτσα Μαλλιών! Moναδικό και με την υπογραφή της Garden  είναι ιδανικό για για να ξεμπερδεύει τα μαλλιά μετά το λούσιμο, προσφέρει προστασία από την υγρασία και το φριζάρισμα,  θερμοπροστασία από τις συσκευές styling και χάρη στο αντηλιακό φίλτρο, την βιταμίνη Ε και τα αντιοξειδωτικά των φυτικών ελαίων, προστατεύει το χρώμα από τις επικίνδυνες ηλιακές ακτινοβολίες τόσο της πόλης όσο και στη θάλασσα.

 Αντιηλιακό μαλλιών Κόκκινο Αμπέλι, Κορρές. Ενισχυμένο με αντηλιακά φίλτρα, Αλόη, προβιταμίνη Β5, εκχυλίσματα από κόκκινο Σταφύλι και Ηλίανθο, προστατεύει από την UV ακτινοβολία και φροντίζει τα ταλαιπωρημένα από τη θάλασσα και τον ήλιο μαλλιά διατηρώντας το χρώμα και λάμψη τους.

 Apivita Bee Sun Safe Hydra Protective Hair Oil Ενυδατικό Λάδι για τα Μαλλιά με Αντηλιακά Φίλτρα Ηλίανθου και Αβησσυνίας για προστασία, θρέψη και περιποίηση των μαλλιών κάτω από τον ήλιο. Αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά απαλά, υπέροχα αρωματισμένα και χαρίζει ένα λαμπερό καλοκαιρινό αποτέλεσμα. Προστατεύει και διατηρεί τη λάμψη και το χρώμα τους ενώ παράλληλα θρέφει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει.

Χρήσιμη γνώση! Τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά  χρειάζονται περιποίηση με ακόμα πιο ενισχυμένα ενυδατικά και μαλακτικά προϊόντα μαλλιών, όπως είναι τα ειδικά έλαια και οι οροί περιποίησης που μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε πριν το λούσιμο για εντατική θρέψη των μαλλιών, είτε μπορείτε να τα απλώσετε σε στεγνά μαλλιά ή νωπά μαλλιά σαν θεραπεία ενυδάτωσης και επανόρθωσης!

  Για αξιόπιστη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση διαβάζετε το Pharm16.gr/blog το ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00