Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Καληνύχτα θλίψη - Καλημέρα χαρά με φυσική βοήθεια!

Καληνύχτα θλίψη - Καλημέρα χαρά με φυσική βοήθεια!
Ο χειμώνας δίνει τη θέση του στην άνοιξη, ο ήλιος φωτίζει τον ουρανό αλλά διάθεσή σας νιώθετε ότι χρειάζεται ενισχύσεις; Μην απογοητεύεστε υπάρχουν λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν να βοηθήσει να διώξετε μακριά  άγχος και μαύρες σκέψεις και μάλιστα με φυσικό τρόπο!

Ερευνητές έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι υπάρχουν ορισμένες χημικές ουσίες που υπάρχουν και σε κάποιες τροφές οι οποίες στα ύψη συμβάλλουν στην ενίσχυση της ψυχικής ισορροπίας. Μάλιστα επιμένουν πώς ακόμη και μια σωστά δομημένη διατροφή μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό να διαχειριστεί καλύτερα το το άγχος και τις μαύρες σκέψεις. Δείτε ακόμη ποια συστατικά μπορούν να βοηθήσουν στη λειτουργία του νευρικού συστήματος, βοηθούν στην ενίσχυση της διάθεσης και πραγματικά θεωρούνται εξαιρετικά χρήσιμα σε περιπτώσεις άγχους, στρες και ευερεθιστότητας! 
 
* Τρυπτοφάνη – Πρόκειται για μια ουσία πραγματικό θησαυρό! Η τρυπτοφάνη μετατρέπεται σε 5-HTP, η οποία με τη σειρά της μετατρέπεται σε σεροτονίνη –ορμόνη  που λειτουργεί ως νευρομεταδότης και βοηθάει στην διατήρηση της ευχάριστης διάθεσης,  κατευνάζοντας τα αισθήματα ανησυχίας και έντασης, και ανακουφίζοντας από τα συμπτώματα κατάθλιψης.

* Βιταμίνες και μέταλλα σε ρόλο κλειδί - Η έλλειψη βιταμινών μπορεί κι αυτή να οδηγήσει σε μειωμένη παραγωγή σεροτονίνης και πτώση της διάθεσης. Η επαρκής λήψη βιταμίνης C όμως σε συνδυασμό με την τρυπτοφάνη μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη έκκριση της ορμόνης της ευδιαθεσίας. Το μαγνήσιο μάλιστα, είναι γνωστό και ως «Το μέταλλο κατά του στρες». Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και στην καλή ψυχολογία, χαλαρώνει τους μυς, μειώνει τη σωματική ένταση και βοηθά να νιώσετε ηρεμία.

* Και βότανα-  Τα εκχυλίσματα Βαλεριάνας, Πασιφλόρας και Βιβούρνου, είναι παραδοσιακά γνωστά και χρησιμοποιούνται χρόνια για τις κατευναστικές ιδιότητές τους, στο καθημερινό άγχος και την ποιότητα του ύπνου. Το Υπέρικο (St’ John’s Wort) χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τις ηρεμιστικές του ιδιότητες και από εκεί έχει πάρει την άλλη ονομασία του ‘’βαλσαμόχορτο- βάλσαμο για την ψυχή’’.

Στο Pharm16.gr μπορεί να βρείτε εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής που έχουν σχεδιαστεί για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία. Αναζητήστε λοιπόν φυσικούς συμμάχους που μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση του άγχους και του στρες και χάρη στο συνδυασμό συστατικών θα σας βοηθήσουν να "διώξετε" τα σύννεφα από τη ζωή σας!

  • Power Health Dr. Bach Rescue Remedy Spray Σπρέι για τον Έλεγχο της Διάθεσης με συνδυασμό 5 ανθοϊαμάτων. Ενα απόσταγμα της φύσης βασισμένο σε φυτά και άνθη-, γαληνεύει την ψυχή και βοηθάει να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρή σκέψη. 
  • VioGenesis HyperCalm Ένα συμπλήρωμα διατροφής για την Βελτίωση της Διάθεσης & του Stress με εκχύλισμα βαλσαμόχορτου, L-τρυπτοφάνη, εκχυλίσματα λυκίσκου, μελισσόχορτου, λεβάντας, σαφράν κ.ά., πολύτιμα συστατικά.
  • ΑtLife experts Plant Ferrum - ένα τονωτικό συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να μειώνει το αίσθημα της σωματικής και ψυχολογικής κούρασης, να βελτιώνει τα επίπεδα ενέργειας και διάθεσης και να ενδυναμώνει την άμυνα του οργανισμού. 
  • Quest Calm Biotix Εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για κάθε στρεσογόνο κατάσταση, όπως υψηλές απαιτήσεις στην εργασία, εξετάσεις, συναισθηματική ανισορροπία, προσωπικά ή κοινωνικά προβλήματα, καθώς και όταν υπάρχει εκνευρισμός λόγω διαφόρων καταστάσεων, πχ. διακοπής καπνίσματος ή επιβολής ενός αυστηρού διαιτολογίου. 
  • Apivita Essential Oil Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλο Βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας και λειτουργεί ηρεμιστικά συμβάλλοντας στην επίτευξη συναισθηματικής ισορροπίας. Προσθέστε 10 σταγόνες στην κεραμική συσκευή για αιθέρια έλαια ή ρίξτε 2 σταγόνες σε ένα μαντήλι και εισπνεύστε ή ρίξτε μία σταγόνα στο μαξιλάρι σας.

ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ! 



Price Drop Icon
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-10%
2390 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 58.30€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 26.50€
23.90€





* Οι αναφερόμενες πληροφορίες στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωση σας και δεν αποτελούν προτάσεις για πρόληψη ή θεραπεία νοσηρών καταστάσεων χωρίς την έγκριση του γιατρού, ούτε υποκαθιστούν τις συμβουλές ή την αγωγή που αυτός θα υποδείξει. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Ενημερωθείτε από κάποιον ειδικό υγείας ιατρό ή φαρμακοποιό για την ορθολογική χρήση τους. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00