Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κάνε την ντουλάπα σου να μοσχομυρίζει!

Κάνε την ντουλάπα σου να μοσχομυρίζει!
Εποχή ανακατατάξεων η άνοιξη, με χαλιά και ντουλάπες να πρωταγωνιστούν! Πώς θα κάνετε τα ρούχα σας να μυρίζουν όμορφα πριν και αφότου τα φυλάξετε; Ποια μυστικά θα τους δώσουν επιπλέον άρωμα και τι πρέπει να προσέχετε στο στέγνωμα, ώστε να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους; Δεν χρειάζεται κόπος για να διατηρήσετε τα ρούχα στην ντουλάπα σας γεμάτα άρωμα και φρεσκάδα. Αρκεί να τηρείτε τους παρακάτω κανόνες!

Κανόνας 1ος!
Μην μπερδεύετε τα φρεσκοπλυμένα ρούχα σας με τα ρούχα που έχετε φορέσει έστω και μια φορά.
Ακόμη και εάν δεν έχετε χώρο κρατήστε τα χωριστά σε διαφορετικό σημείο στην ντουλάπα. Αυτή η λύση θα σας διευκολύνει κι όταν πρέπει να βάλετε πλυντήριο θα βρίσκετε εύκολα τα ρούχα που χρειάζονται πλύσιμο!

ΙΔΕΑ! Για να μην μυρίζουν οι πετσέτες του μπάνιου μουλιάστε τις σε νερό πριν τις βάλετε στον κάδο του πλυντηρίου. Στη συνέχεια μαζί με το απορρυπαντικό σας προσθέστε το Αντιβακτηριδιακό Απολυμαντικό Ρούχων Dettol που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων.

Κανόνας 2ος!
Κάλτσες, αθλητικά κολάν και ρούχα γυμναστικής, εσώρουχα και πουκάμισα δεν πρέπει να μπαίνουν άπλυτα στην ντουλάπα.
Πλύνετέ τα λοιπόν μετά από κάθε χρήση και φροντίστε εάν είναι λευκά να τα απλώνετε στον ήλιο, ενώ εάν είναι σκουρόχρωμα στη σκιά –ο ήλιος ανανεώνει τα λευκά σας, ενώ τα σκούρα τα ξεθωριάζει. Βεβαιωθείτε ότι τα ρούχα σας έχουν στεγνώσει καλά πριν τα αποθηκεύσετε στην ντουλάπα, αφού ακόμη και ελάχιστη υγρασία μπορεί να τους προσδώσει άσχημη μυρωδιά.

IΔΕΑ! Για τα εσώρουχα επιλέξτε απορρυπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για τον ασφαλή και υγιεινό καθαρισμό τους! Ιδανικό είναι το Eva Intima Lingerie ένα απαλό υγρό απορρυπαντικό που χάρη στο πράσινο σαπούνι απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες από τα εσώρουχα, αφήνοντας απαλά και διακριτικά αρωματισμένα χωρίς τη χρήση μαλακτικού.

Κανόνας 3ος!
Το μαλακτικό δεν είναι πολυτέλεια!
Η επιλογή του μαλακτικού είναι… ιεροτελεστία! Αφιερώστε λίγο χρόνο προκειμένου να επιλέξετε το άρωμα που σας αρέσει. Μην κάνετε βιαστικές επιλογές αλλά από την άλλη δεν πρέπει και να διστάζετε να πειραματιστείτε! Μια ασφαλής και σίγουρα πετυχημένη λύση είναι να δώσετε στα ρούχα μια μωρουδίστικη φρεσκάδα με απορρυπαντικά και μαλακτικά για βρέφη που όμως ταιριάζουν και για όλη την οικογένεια! Το όφελος θα είναι διπλό αφού θα προσδώσετε στα ρούχα σας μια ανεπανάληπτη μυρωδιά, ενώ παράλληλα θα είστε σίγουρες ότι χρησιμοποιείτε ένα ήπιο απορρυπαντικό  με συστατικά και καθαριστικούς παράγοντες φυτικής προέλευσης που δεν προκαλούν ερεθισμούς, υποαλλεργικό, φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς φωσφορικές ενώσεις, ένζυμα, parabens και ενισχυτή χρώματος. Ετσι και τα ρούχα σας θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στην πάροδο του χρόνου, και το περιβάλλον θα σας ευγνωμονεί!

Κανόνας 4ος! Αρωματίστε τις ντουλάπες!
Τώρα έχετε στη διάθεσή σας πολλές επιλογές και όλες ευωδιαστές:

* Xρησιμοποιήστε αρωματικά φακελάκια ή φτιάξτε πουγκάκια με αρώματα της φύσης!  Φτιάξτε σακουλάκια από τούλι ή λινό ύφασμα, γεμίστε τα με ένα μείγμα από αποξηραμένα βότανα και λουλούδια, προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας ή λεμονιού και κρεμάστε τα στην ντουλάπα.
ΙΔΕΑ! Δοκιμάστε τα νέα αρωματικά φακελάκια Famex Sachet Powder - κατάλληλα για συρτάρια, ντουλάπες, μπάνιο, υπνοδωμάτιο και για κάθε χώρο που θέλετε να αρωματίσετε, δίνουν διακριτικά αρώματα και φτιάχνουν τη διάθεση.

* Εμπιστευθείτε τα αρωματικά Σπρέι: Μπορείτε να το φτιάξετε μόνη  με μια κουταλιά αποξηραμένα  άνθη πορτοκαλιάς και 90ml βραστό νερό. Αφήστε να μυουλιάσουν, σουρώστε πιέζοντας τα άνθη για να φύγει όλο το άρωμά τους και ψεκάστε τις ντουλάπες κι όλο το χώρο
ΙΔΕΑ! Δοκιμάστε τα αρωματικά home linen spray Aloe+Colours! Δίνουν άμεσο και έντονο αποτέλεσμα και δεν λεκιάζουν! Ψεκάστε από απόσταση 30cm σε κουρτίνες, ντουλάπες, υφάσματα, αλλά και στον χώρο που επιθυμείτε!

*Διώξτε το σκόρο και αρωματίστε με αρωματικά που παράλληλα προστατεύουν τα ρούχα σας! 
Χρησιμοποιήστε σκοροαπωθητικά φακελάκια που αρωματίζουν τον χώρο και απομακρύνουν το σκόρο. Τοποθετήστε τα στο χώρο που θέλετε και ξεγνοιάστε!
ΙΔΕΑ! Προμηθευτείτε το Fleriana 100% φυσικό και αποτελεσματικό σκοροαπωθητικό της Power Health με εκχυλίσματα λουλουδιών (γερανιόλη και λεβάντα). Ιδανικό είναι και το σκοροαπωθητικό patch Vican Cer'8 Clothes ένα αρωματικό και σκοροαπωθητικό για τα ρούχα σας σε μορφή μικροκάψουλας που διατηρεί τα ρούχα σας σε άριστη κατάσταση, χαρίζοντας φρεσκάδα και ανανέωση έως 3 μήνες.

Και τώρα που μάθατε τα μυστικά μας στο Pharm16.gr τα πιο ευωδιαστά και αποτελεσματικά μαλακτικά και απορρυπαντικά ρούχων καθώς και τα πιο αποτελεσματικά απολυμαντικά χώρου και επιφανειών που σέβονται το περιβάλλον και την τσέπη σας!

 

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00