Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κάνε το μεταβολισμό σου δυναμίτη και βγες παραλία!

Κάνε το μεταβολισμό σου δυναμίτη και βγες παραλία!
Αναρωτιέστε τι φταίει με το μεταβολισμό σας και δεν μπορείτε να χάσετε βάρος; Πιστεύετε ότι είναι αργός και γι΄αυτό η ζυγαριά μένει «καρφωμένη» στα ίδια κιλά; Ψάχνετε τρόπους για να του δώσετε μια νέα ώθηση, να τον αλλάξετε και να τον μετατρέψετε από αργό σε γρήγορο; Ε, λοιπόν τώρα μπορείτε! Εμείς συγκεντρώσαμε εδώ τις καλύτερες συμβουλές των διαιτολόγων αλλά και τα πιο «δυνατά» προϊόντα από το μεγαλύτερο online φαρμακείο Pharm16.gr φυσικά!  

Κάντε το μεταβολισμό σας πραγματικό δυναμίτη!

Στο τραπέζι:

  1. Προσέξτε τη διατροφή σας αλλά μην λιμοκτονείτε. Με τις γρήγορες, αυτοσχέδιες υποθηκεύετε το μέλλον σας  καθώς μπορεί να χάσετε γρήγορα κιλά αλλά στη συνέχεια να τα πάρετε πίσω και με το παραπάνω. Το καλύτερο σενάριο λοιπόν είναι να μη μειώσετε ξαφνικά τη θερμιδική σας πρόσληψη, απλώς επιλέξτε να τρέφεστε πιο υγιεινά, μειώστε τις ποσότητες και βάλτε στόχο να χάνετε ένα κιλό την εβδομάδα.
  2. Μην ξεχνάτε ποτέ το πρωινό γεύμα.
  3. Μοιράστε την τροφή σας στη διάρκεια της ημέρας και καλύτερα τρώτε από λίγο και συχνά.
  4. Καταναλώστε τρόφιμα που έχουν μεγάλο όγκο (όπως πράσινα λαχανικά) και περισσότερο περιεχόμενο νερού (όπως βρασμένα όσπρια) και μειώστε τις αφυδατωμένες τροφές (π.χ. φρυγανιές)
  5. Προτιμάτε τους σύνθετους υδατάνθρακες από τους απλούς και περιορίστε τα τυποποιημένα προϊόντα που περιέχουν ζάχαρη.
  6. Περιορίστε στο ελάχιστο τα λίπη των ζωικών τροφών και για την πρόσληψη των απαραίτητων λιπαρών βασιστείτε στο ελαιόλαδο και τα ψάρια.
  7. Στα κυρίως γεύματα προσπαθήστε να περιλαμβάνετε μια ποσότητα πρωτεΐνης, όχι απαραιτήτως κρέας, συνοδεία λαχανικών.
  8. Αποφύγετε τα πολύ καυτά και ζεστά φαγητά και περιορίστε το αλκοόλ σε ένα έως δυο την εβδομάδα!

 Έξυπνα κόλπα!

9. Μην τρώτε κάθε μέρα τα ίδια και όχι πάντα τις ίδιες θερμίδες. Προσθέστε διαφορετικά λαχανικά και φρούτα στο διαιτολόγιό σας, μη στερείστε τα παραίτητα θρεπτικά συστατικά και μια φορά την εβδομάδα προσθέστε 150 έως 200 θερμίδες παραπάνω.
10. Πίνετε ένα ποτήρι νερό 10 έως 15 λεπτά πριν από κάθε γεύμα ή το δεκατιανό σας
11. Αποφύγετε την στερεότυπη διατροφή. Προσθέστε ποικιλία στο διαιτολόγιό σας  με διαφορετικά τρόφιμα, για να μην στερείστε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά
12. Επιλέγετε καλύτερα τις σκληρές τροφές που χρειάζονται περισσότερο μάσημα και χρόνο πέψης
13. Προτιμήστε να καταναλώνετε ολόκληρα τα φρούτα και τα λαχανικά παρά να τα πίνετε ως χυμούς
14. Φροντίστε να τρώτε  περισσότερο το πρώτο μισό της ημέρας παρά όσο πλησιάζει η ώρα του νυχτερινού ύπνου.

Το νου σας στη δυσκοιλιότητα

Εάν ταλαιπωρήστε από δυσκοιλιότητα, αντιμετωπίστε την καθώς συχνά μπορεί να είναι η αιτία που μπλοκάρει ο μεταβολισμός. Για να τα καταφέρετε προσθέστε  περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή σας και πίνετε νερό. Επιπλέον στο pharm.16.gr μπορείτε να βρείτε όλα τα βοηθήματα που χρειάζεστε προκειμένου να κάνετε τη δυσκοιλιότητα παρελθόν! Ενώ σημαντική βοήθεια και ενίσχυση στη φυσιολογική εντερική λειτουργία προσφέρουν εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής, τα προβιοτικά/πρεβιοτικά καθώς και πολλά προϊόντα από το φαρμακείο της... φύσης.

Οι μαγικές κινήσεις

15. Βάλτε στη ζωή σας την άσκηση, αν όχι στο γυμναστήριο ή το κολυμβητήριο,  τότε στο σπίτι, έστω και από 5 με 10 λεπτά, κάθε φορά. Πείτε ναι στο περπάτημα και όχι στο αυτοκίνητο, όταν μπορείτε να μετακινηθείτε με τα πόδια. Όσες περισσότερες σωματικές δραστηριότητες τόσο το καλύτερο.
16. Σε περιόδους δίαιτας φροντίστε να υποστηρίζετε τον οργανισμό σας με κάποιο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής που θα εξασφαλίσει ότι προσλαμβάνετε όλα τα θρεπτικά συστατικά!
17. Εξίσου υποστηρικτικό στην προσπάθειά σας θα είναι και κάποιο συμπλήρωμα ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην καύση του λίπους και την ενίσχυση του μεταβολισμού -πάντα σε συνδυασμό φυσικά με ισορροπημένη διατροφή.
18. Αν γυμνάζεστε ενισχύστε περαιτέρω την προσπάθειά σας με κάποιο αθλητικό συμπλήρωμα διατροφής.

Ανακαλύψτε στο pharm16.gr κι άλλους τρόπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε τον έλεγχο βάρους στα χέρια σας

* Οι πληροφορίες του άρθρου δεν προτρέπουν σε αυτοδιάγνωση προβλημάτων διατροφής και υγείας, ούτε υποκαθιστούν την αξιολόγηση από ειδικό.Τα συμπληρώματα διατροφής και τα φυτοθεραπευτικά σκευάσματα δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία νόσων. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00