Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κατεβάστε τα χειμωνιάτικα!

Κατεβάστε τα χειμωνιάτικα!
Είναι σίγουρα μπελάς το κατέβασμα των χειμωνιάτικων ρούχων, όμως με λίγες έξυπνες κινήσεις μπορείτε να γίνει στο πι και φι. Διαβάστε το άρθρο μας, πάρτε ιδέες, ακολουθήστε τις συμβουλές μας και επενδύστε σε προϊόντα με άρωμα φυσικής φρεσκάδας που θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας και καθαριότητας στο σπίτι σας!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ!
Ναι αυτό είναι το μαγικό τρίπτυχο.

  1. Η πρώτη κίνηση είναι να αφαιρέσετε από την ντουλάπα όλα τα καλοκαιρινά ρούχα και φυσικά να τα αποθηκεύσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε όλο το πεδίο ελεύθερο για να αυτοσχεδιάσετε.
  2. Αμέσως μετά καθαρίστε την ντουλάπα σας με ένα βρεγμένο πανάκι (καλύτερα με μικροΐνες) περιμένετε να στεγνώσει καλά, ώστε να μην υπάρχει ίχνος υγρασίας. Προμηθευτείτε καλάθια ή χρησιμοποιήστε κουτιά παπουτσιών. Διπλώστε τα ρούχα προσεκτικά, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα πιάνουν λιγότερο χώρο και τακτοποιήστε τα μέσα σε πλαγιαστά καλάθια –με έτσι ώστε να βλέπετε το ρούχο που πρόκειται να διαλέξετε. Χρησιμοποιήστε μικρά κουτιά μέσα στα συρτάρια –ακόμη και κουτιά από παιδικά παπούτσια για να βάλετε σε σειρά εσώρουχα, μικρά αντικείμενα, ζώνες και αξεσουάρ.
  3. Αρωματίστε ευχάριστα και διακριτικά τα ντουλάπια σας με:
ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ – Μπορείτε να τις φτιάξετε με ένα πορτοκάλι και καρφάκια γαρύφαλλα (καρφώνετε τα γαρύφαλλα σε όλη την  επιφάνεια του πορτοκαλιού, αφήνοντας μια μικρή απόσταση μεταξύ τους –καθώς το πορτοκάλι όταν ξεραίνεται συρρικνώνεται. Βάλτε το σε ένα ντουλάπι που αερίζεται ή σε ένα ξηρό, ζεστό σημείο για 2 εβδομάδες. Μετά δέστε το με κορδέλα και κρεμάστε το στον χώρο που θέλετε να αρωματίσετε.

Tip! Προμηθευτείτε από το Pharm16.gr το απόλυτο φυσικό αρωματικό Fleriana για τα ρούχα με 100% εκχύλισμα γιασεμί από την Power Health 
Και τα φυσικά Αρωματικά Φακελάκια για τα Ρούχα με 100% Εκχύλισμα Λεβάντας. Φίνα, εκλεπτυσμένα αρώματα από διαλεκτές ποικιλίες λουλουδιών που αγκαλιάζουν τα ρούχα σας και τους χαρίζουν μία μοναδική φρεσκάδα. Χάρη στο απαλό και φιλικό «non woven» υλικό τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα και στις παιδικές ντουλάπες. Η δράση τους διαρκεί 5 μήνες!

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥΓΚΑΚΙΑ- Ιδανικά για να αρωματίσετε τα ασπρόρουχα, γεμίζουν ευωδιές την ντουλάπα σας, ενώ παράλληλα απομακρύνουν το σκόρο και άλλα ανεπιθύμητα ζωύφια. Για την προετοιμασία τους θα χρειαστείτε τούλι ή λινό ύφασμα, τα ράβετε σε σακουλάκια και τα γεμίζετε με διάφορα αποξηραμένα βότανα και λουλούδια, προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας ή αιθέριο έλαιο λεμονιού  –το δροσερό τους άρωμα κράτα όλο το χρόνο-  και κρεμάστε τα στην ντουλάπα.

Tip! Προμηθευτείτε από το Pharm16.gr το σκοροαπωθητικό Fleriana με γερανιόλη. Ο φυσικός τρόπος να σώσετε τα αγαπημένα σας ρούχα!
 
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ- Εξαφανίζει τις δυσάρεστες οσμές και αρωματίζει ευχάριστα τις ντουλάπες κι όλο το χώρο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια μεγάλη κουταλιά αποξηραμένα άνθη πορτοκαλιάς και 90 ml βραστό νερό. Τοποθετήστε τα άνθη σε ένα μπολάκι και περιχύστε με το βραστό νερό. Σκεπάστε και περιμένετε για ένα τέταρτο. Στη συνέχεια σουρώστε πιέζοντας τα άνθη για να φύγει όλο το υγρό και βάλτε το αρωματισμένο νερό σε ένα γυάλινο μπουκάλι με ψεκαστήρα, που μπορείτε να φυλάξετε στο ψυγείο.

Τip! Για απόλυτο άρωμα στο χώρο και τα κλινοσκεπάσματά σας εμπιστευθείτε τη σειρά  αρωματικών σπρει Power Health Fleriana Aromatherapy - εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές και αφήνουν μια ευχάριστη νότα δροσιάς και φρεσκάδας. Στα έξτρα συν ότι δεν λεκιάζουν τα υφάσματα! Ένα ψιτ αρκεί για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα μαγική και ευωδιαστή!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00