Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κάτω από τα καλσόν τα πόδια σας υποφέρουν!

Κάτω από τα καλσόν τα πόδια σας υποφέρουν!
Kάλτσες και καλσόν μας ζεσταίνουν τις κρύες μέρες και νύχτες όμως παράλληλα με την τριβή που ασκούν στην επιδερμίδα καθιστούν τα πόδια μας ευαίσθητα. Τι μπορούμε να κάνουμε;

Η αφυδάτωση είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για την επιδερμίδα μας το χειμώνα και ειδικά για τα πόδια και τις γάμπες που κυριολεκτικά υποφέρουν από την τριβή με τα καλσόν και τις κάλτσες. Οι γάμπες μας αλλάζουν χρώματα προς το σχεδόν λευκό, γίνονται άγριες και ξεφλουδίζουν και δικαιολογημένα, καθώς τα πόδια, σε αντίθεση από το υπόλοιπο σώμα, δεν έχουν σμηγματογόνους αδένες και επομένως είναι πολύ επιρρεπή στην αφυδάτωση.

Πώς θα διατηρήσουμε την απαλότητα και την ομορφιά τους;
Μα ένα απλό πρόγραμμα φροντίδας που προϋποθέτει μόλις 3 βήματα:

#1 Απολέπιση μια φορά την εβδομάδα για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα 

#2 Προσθέτουμε  στο νερό του μπάνιου μας  αρκετές σταγόνες από κάποιο φυτικό λάδι 

# 3 Επιμένουμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά μια ενυδατική κρέμα σώματος ή ακόμη καλύτερα, μια ενυδατική πομάδα.

Ιδού τα top προϊόντα για μοναδική απαλότητα


Number One! 
Η νεα άφιξη στο Pharm16.gr που κλέβει την παράσταση ακούει στο όνομα...  Douridas Lab Pomaderm Cream!

Πρόκειται για την Κρέμα Ανάπλασης Σώματος / Κεραλοιφή 150ml που όλοι μιλάνε για αυτήν και τα εκπληκτικά της αποτελέσματα! Μια καταπραϋντική πομάδα, ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας που χρωστά την αποτελεσματικότητά της στα πολύτιμα συστατικά της, προσεκτικά επιλεγμένα, ώστε να ενυδατώσουν, να καλμάρουν το δέρμα από ερεθισμούς, κοκκινίλες, ξηρότητα. Στα συν ότι η πομάδα αυτή είναι κατάλληλη για όλο το σώμα και όχι μόνο για τα πόδια! Εξτρα συν, ότι προστατεύει και αναπλάθει την επιδερμίδα και από διατρήματα λόγω κατάκλισης. Φυσικά, είναι το πλέον κατάλληλο προϊόν για την αλλαγή της πάνας των μωρών!

Pharmasept Hygienic Intensive Foot Cream Κρέμα Ποδιώνμε συστατικά ενυδατικής & απολεπιστικής δράσης.  Ενισχυμένη με 7,5% Ουρία, Οξέα Φρούτων και Σαλικυλικό οξύ που απομακρύνουν την τραχιά επιφάνεια της επιδερμίδας και χαρίζουν βελούδινη απαλότητα. 

Kocostar Leg Relax Therapy Μάσκα Φροντίδας & Χαλάρωσης Ποδιών Ειδικά σχεδιασμένη μάσκα με Μενθόλη για τη χαλάρωση των κουρασμένων και πρησμένων ποδιών. Η μοναδική πατενταρισμένη φόρμουλα με εκχύλισμα βοτάνων και μία ποικιλία συστατικών ενυδατώνει, θρέφει και καταπραΰνει το δέρμα, ενώ παράλληλα κάνει ήπια απολέπιση. Μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση τυχόν κακοσμίας. 

FrezydermChristialenEmulsion Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος για την καθημερινή περιποίηση και θρέψη του δέρματος. Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος την επιδερμίδα σας, αποκαθιστώντας το υδατικό ισοζύγιο, ενώ παράλληλα αποτελεί μια ασπίδα προστασίας από δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες. Με δροσερή λεπτόρρευστη και μη λιπαρή υφή που δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας και σας επιτρέπει να ντυθείτε αμέσως. Απλώστε το στην επιδερμίδα σας μετά το ντους.

Krauterhof Ενυδατική Κρέμα Σώματος με 10% Ουρία. Θρέφει, ενυδατώνει, προστατεύει και διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Με ήπια απολεπιστική δράση ,ιδανικό για δέρμα που εμφανίζει μόνιμη ξηρότητα και ξεφλουδίζει. Συνδυάζει 10% UREA με πολύτιμα έλαια (τζοτζόμπα, Καριτέ και αμυγδαλέλαιο), αλλαντοΐνη, πανθενόλη και βιταμίνη Ε. Η τακτική χρήση της κρέμας κάνει το δέρμα απαλό, λείο και ελαστικό.

Avgerinos Cosmetics Perla/ Avra/ Hammam/ Queen Eξαιρετικά προϊόντα ενυδάτωσης χεριών και σώματος με 88,2% συστατικά φυσικής προέλευσης που οφείλουν τη δράση τους στα πολύτιμα συστατικά τους όπως: έλαια macadamia ,αμυγδάλου και βούτυρο καριτέ (shea butter) που αποτρέπουν την απώλεια υγρασίας. Απορροφούνται άμεσα και αναδύουν ένα εκπληκτικό άρωμα από άνθη της Άπω Ανατολής.

Skincode 24H Comfort Body Lotion 200ml. 24ωρη ενυδατική λοσιόν σώματος. Χαλαρώνει και απαλύνει το δέρμα, ακόμη και το πιο ευαίσθητο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Douridas Lab Pomaderm Cream Κρέμα Ανάπλασης Σώματος / Κεραλοιφή 150ml

Avgerinos Cosmetics Perla Body Scrub Σώματος & Χεριών - Αναζωογόνηση - Λείανση 250ml

Apivita Moisturizing Hand & Body Lotion Ενυδατική Λοσιόν Με Γκρέιπφρουτ & Μέλι 300ml







**Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00