Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κάψε λίπος και χάσε πόντους εύκολα! To κόλπο!

Κάψε λίπος και χάσε πόντους εύκολα! To κόλπο!
Ναι, τώρα μπορείτε να μειώσετε το αποθηκευμένο λίπος, να αυξήστε την καύση λίπους και να τονώσετε το μεταβολισμό σας έξυπνα, γρήγορα και αποτελεσματικά! Κάντε τις κατάλληλες επιλογές, συνδυάστε σωστά διατροφή, άσκηση και βοηθήματα και χάστε πόντους! Ναι μπορείτε να τα καταφέρετε!

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι σίγουρα βασική προϋπόθεση αν θέλουμε να αποκτήσουμε ένα υγιές σώμα. Όμως εξίσου σημαντικό είναι να εντάξουμε στην καθημερινότητα μας και τη σωματική άσκηση. Εάν λοιπόν διακαής σας πόθος είναι να κάψετε λίπος και να διώξετε αυτά τα αντιαισθητικά παχάκια από τα επίμαχα σημεία τότε πρέπει να ενσωματώστε την άσκηση στην καθημερινότητά σας και μάλιστα την αερόβια άσκηση και μαζί συνδυάσετε βοηθήματα που μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα, τόσο που δεν θα αναγνωρίζετε το είδωλό σας στον καθρέπτη!

ΕΤΟΙΜΟΙ; 1 2 3 ΦΥΓΑΜΕ!

1. ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΒΙΑ ΑΣΚΗΣΗ!
Αερόβια άσκηση, ονομάζεται οποιαδήποτε δραστηριότητα ανεβάζει τους καρδιακούς σας παλμούς και αυξάνει την πρόσληψη οξυγόνου. Για τον λόγο αυτό, είναι επίσης γνωστή και ως καρδιαγγειακή δραστηριότητα (cardio). Δοκιμάστε λοιπόν τις πλέον δημοφιλείς αερόβιες ασκήσεις που φέρνουν αποτέλεσμα!

  • Γρήγορο περπάτημα
  • Τρέξιμο
  • Ποδηλασία
  • Κολύμβηση
  • Ποδόσφαιρο
  • Μπάσκετ
Οι ειδικοί συνιστούν τουλάχιστον 150 λεπτά μέτριας αεροβικής άσκησης ή 75 λεπτά έντονου cardio κάθε εβδομάδα. Το γρήγορο περπάτημα ή η κολύμβηση είναι παραδείγματα μέτριας δραστηριότητας. Το τρέξιμο και η ποδηλασία είναι πιο έντονες δραστηριότητες.

2. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΘΕΡΜΙΔΩΝ!

Δεν προϋποθέτουν να αφιερώνετε ατέλειωτες ώρες γυμναστικής, αλλά αντιθέτως σε λίγο χρόνο υπόσχονται γρήγορη και αποτελεσματικη λιποδιάλυση! Για παράδειγμα, γυμναστείτε το πρωί για να «ξυπνήσετε» το θυρεοειδή που είναι ο βασικός ρυθμιστής του μεταβολισμού! Συνδυάστε στην προπόνησή σας ασκήσεις υψηλής και χαμηλής έντασης σε εναλλαγές, μειώστε τα διαλείμματα μεταξύ το σετ των ασκήσεων (ανάλογα βέβαια με το επίπεδό σας), και επενδύστε στην ποικιλία ώστε να δραστηριοποιηθούν περισσότεροι μύες.

3. ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ!
Αν γυμνάζεστε τακτικά και δεν μπορείτε να καλύψετε τυχόν αυξημένες θρεπτικές ανάγκες ή κενά του διαιτολογίου σας αποκλειστικά και μόνο με ποιοτικές και ποσοτικές αλλαγές στη διατροφή σας, ορισμένα εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής, μπορούν να ενισχύσουν τα αποτελέσματα της γυμναστικής σας και να συνεισφέρουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων σας.

Αναζητήστε στο Pharm16.gr φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες για τις εξειδικευμένες ανάγκες των αθλούμενων και των αθλητών. 
EΔΩ, θα βρείτε την πιο μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα αθλητών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς που βοηθούν να πετύχετε το στόχο σας. 
Ουσιαστική βοήθεια και ενίσχυση της προσπάθειας μείωσης σωματικού λίπους προσφέρουν επίσης τα συμπληρώματα διατροφής που ενισχύουν τη λιποδιάλυση, όπως: η Καρνιτίνη, η Λεκιθίνη, το CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ). Βοήθεια επίσης προσφέρουν και τα προϊόντα εκείνα που διεγείρουν τη θερμογένεση αναγκάζοντας το σώμα να κάψει περισσότερες θερμίδες: ανάλογα με το προϊόν, μπορεί να περιέχουν ένα δραστικό συστατικό ή διάφορους συνδυασμούς, όπως εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, καψακαΐνη (από κόκκινες πιπεριές), καφεΐνη, εκχυλίσματα βοτάνων κ.ά.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ!






* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00