Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κορυφαία κόλπα για να λάμψεις στο ρεβεγιόν

Κορυφαία κόλπα για να λάμψεις στο ρεβεγιόν
Η επιχείρηση «λάμψη» δεν απαιτεί χρόνο, ούτε κόπο ούτε φυσικά χρήμα! Μόνο εξυπνάδα και σωστή στρατηγική! Διαβάστε λοιπόν παρακάτω ποια κόλπα χρησιμοποιούν οι μακιγιέρ, συνδυάστε καλό ύπνο, υγιεινή διατροφή και θετική σκέψη με τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς και ΚΛΕΨΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!

1.      ΘΑΜΠΗ & ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΟΨΗ; Επένδυσε σε ένα καλό απολεπιστικό προϊόν που θα αφαιρέσει από την επιδερμίδα ρύπους και νεκρά κύτταρα, ενώ ταυτόχρονα θα την βοηθήσει να ανανεωθεί! Μην ξεχνάτε το λαιμό και το ντεκολτέ!

2.      ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ; Ένα εξειδικευμένο προϊόν (συνήθως σε μορφή serum ή oil) που αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου θα σας χαρίσει λάμψη & γοητεία όχι μόνο στις γιορτές, αλλά όλο το χρόνο! Απλώστε το μετά τον καθαρισμό και βάλτε φρένο στη γήρανση.

3.      ΑΤΕΛΕΙΕΣ & ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ; Εδώ, οι εξειδικευμένες μάσκες, θα προσφέρουν ενυδάτωση σε βάθος, θρέψη και αναζωογόνηση και φυσικά παράλληλα θα βοηθήσουν θεαματικά στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως ρυτίδες, ερεθισμοί, λιπαρότητα και χαλάρωση.

4.      ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ & ΡΥΤΙΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ; Μια ειδική κρέμα, πρωί και βράδυ, θα αποσυμφορήσει την περιοχή ενώ υπάρχουν και εξειδικευμένα καλλυντικά με πιο βαθιά δράση. Και εάν βιάζεστε ένα κονσίλερ σε έναν με τόνους πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σας, θα καλύψει μαύρους κύκλους, πανάδες ή άλλες ατέλειες.

5.      ΛΕΠΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ; Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι προϊόντα styling για σούπερ κράτημα, ρόλεϊ και λακ! Ψεκάστε μόνο τα μπροστινά με λίγο νερό, τυλίξτε τα σε μεγάλα ρόλεϊ, στεγνώστε τα με το πιστολάκι, βγάλτε τα ρόλεϊ την τελευταία στιγμή και φιξάρετε με λίγη λακ.  Να θυμάστε ότι μαλλιά θαμπά ή άγρια στην υφή, αδύναμα που σπάνε εύκολα ή πιάνουν ψαλίδα, μαλλιά που πέφτουν ή έχουν χάσει τον όγκο τους ή ακόμη φριζάρουν… όλες οι καταστάσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και γρήγορα με τα κατάλληλα προϊόντα.

6.      ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ; Μπορείτε να τα βάψετε και να φωτίσετε το χαμόγελό σας! Απλώστε περάστε τα με ένα κομμάτι βαμβάκι βουτηγμένο στο ελαιόλαδο, τρίψτε τα ελαφρά με μια μαλακή οδοντόβουρτσα, βάλτε ένα Balm χειλιών και αφήστε το να απορροφηθεί για μισή ώρα πριν τα βάψετε. Θυμηθείτε όμως να σχεδιάσετε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι στον ίδιο τόνο με το κραγιόν σας.

7.      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ MAKE UP ψεύτικο… επιλέξτε μια απόχρωση κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας σας, καλύτερα προς το μπεζ –ροζ. Απλώστε το ειδικό σφουγγαράκι ή πινέλο σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Για ματ εμφάνιση μπορείτε να απλώσετε ελάχιστη πούδρα, σε απόχρωση ίδια ή έναν τόνο πιο ανοιχτή από το μέικ-απ.

8. ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΣΚΙΑ MATIΩΝ; Εάν αναρωτιέστε ιδού μερικές ιδέες που βασίζονται στο χρώμα των ματιών σας και σας βγάζουν από το δίλημμα!  Σε γενικές γραμμές λοιπό στα μπλε μάτια ταιριάζουν αποχρώσεις σε γκρι ασημί και γαλάζιο, στα καστανά το χρυσαφί και το μπρονζέ, ενώ στα πράσινα το δαμασκηνί και το λαδί. Η μάσκαρα είναι απαραίτητη για να φωτίσετε το βλέμμα σας. Μην την παραλείψετε!


Korres Foundation Make Up SPF15 - WRF3 Υγρό Μεικ-απ Άγριο Τριαντάφυλλο 30ml


Apivita Nature’s Hair Miracle Λάδι Ενδυνάμωσης και Τόνωσης για τα Μαλλιά με Πρόπολη, 50ml

Korres Greek Yoghurt Ενυδατικό Gel Ματιών Κατά των Μαύρων Κύκλων 15ml

Price Drop Icon
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-31%
497 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 7.11€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 7.11€
4.97€
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00