Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κορυφαία προϊόντα που χρειάζονται οι έγκυοι!

Κορυφαία προϊόντα που χρειάζονται οι έγκυοι!
Νιώθετε τρισευτυχισμένη, η επιδερμίδα σας λάμπει και οι απορίες σας πληθαίνουν! Τι πρέπει να προσέξετε; Ποια προϊόντα γίνονται σύμμαχοί σας, Μην αναρωτιέστε απλώς διαβάστε το άρθρο μας και... γεμίστε το καλάθι σας!

Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες, θα διαπιστώσετε ότι το πρόσωπό σας είναι πιο διάφανο, ρόδινο και φωτεινό. Οι λιπαρές επιδερμίδες θα ωφεληθούν από τη μείωση της παραγωγής σμήγματος, εάν όμως έχετε ξηρή επιδερμίδα, τότε μπορεί να εμφανίσετε ξηρότητα και η επιδερμίδα να γίνει περισσότερο ευαίσθητη σε ερεθισμούς. Στην περίπτωση αυτή βοηθούν τα υποαλλεργικά προϊόντα για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Επίσης σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ ένα απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού, καθώς και ενυδατική κρέμα. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΡΑΓΑΔΩΝ – ΠΑΝΑΔΩΝ 

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, θα πρέπει να αποκτήσετε τη συνήθεια να ενυδατώνετε συνεχώς την επιδερμίδα του σώματός σας.  Επενδύστε λοιπόν σε ειδικά προϊόντα κατά των ραγάδων και σε ενυδατικά γαλακτώματα και λάδια που θα βοηθήσουν να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας ελαστική. Επίσης κίνδυνος εμφάνισης πανάδων και κηλίδων στο πρόσωπο και το λαιμό είναι ορατός! Προμηθευτείτε εξειδικευμένες κρέμες για την πρόληψη και αντιμετώπισή τους και ξεκινήστε τη χρήση τους εγκαίρως - όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο! Επίσης προσθέστε στο νεσεσερ σας ένα αντιηλιακό προϊόν με υψηλό δείκτη προστασίας

ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ

Για εννέα μήνες, ακόμα και το πιο μικρό στήθος παίρνει…  διαστάσεις. Το σχήμα και η σφριγηλότητά του εξαρτώνται από την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας. Μην ξεχνάτε, λοιπόν, την περιποίηση του στήθους και τη συστηματική ενυδάτωσή του. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, διαλέξτε ένα βαμβακερό άνετο σουτιέν καλύτερα χωρίς ενίσχυση. Αποκτήστε επίσης τη συνήθεια στο τέλος του ντους να ρίχνετε χλιαρό νερό κάτι που βοηθά στη σύσφιξη των ιστών. Στη συνέχεια, κάντε ελαφρό μασάζ με κυκλικές κινήσεις από έξω προς τα μέσα με μια τονωτική κρέμα ή λάδι. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

Μπορεί η αλλαγή των ορμονών να χαρίζει πυκνά, απαλά και υπέροχα μαλλιά την περίοδο της εγκυμοσύνης ωστόσο υπάρχει και κίνδυνος, ειδικά την περίοδο μετά τον τοκετό να παρατηρήσετε τριχόπτωση. Πρόκειται βεβαίως για μια παροδική κατάσταση, ωστόσο καλό είναι να προσέξετε τον τρόπο διατροφής σας κι ακόμη μπορείτε αφού πάρετε και τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας να χρησιμοποιήσετε και εξειδικευμένα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης.

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ

«Κρατώντας» το βάρος του σώματός σας, τα πόδια ειδικά την περίοδο της εγκυμοσύνης υποφέρουν, χρειάζονται ανακούφιση, χαλάρωση και έξτρα ενυδάτωση. Δοκιμάστε προϊόντα που προσφέρουν άμεση και μακράς διάρκειας ανακούφιση, χαλάρωση και τόνωση των βαριών και ταλαιπωρημένων, λόγω της εγκυμοσύνης, ποδιών εξασφαλίζοντας παράλληλα την ενυδάτωσή τους! 

ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Κάποιες βιταμίνες είναι απολύτως απαραίτητες στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και οι σωστές διατροφικές συνήθειες ακόμη και πριν την εγκυμοσύνη παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο για την ανάπτυξη του εμβρύου, όσο και για την καλή φυσική κατάσταση της μέλλουσας μητέρας. Και βέβαια χρειάζονται όλες οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία, ωστόσο ορισμένα θρεπτικά συστατικά όπως ο σίδηρος, το φολικό οξύ και το ασβέστιο είναι ζωτικής σημασίας. Συνήθως, οι ποσότητες που χρειάζονται σε αυτά δεν μπορούν να καλυφθούν μόνο μέσω της διατροφής και προτείνεται η λήψη τους με συμπλήρωμα. 

Ανακαλύψτε στο Pharm16.gr συμπληρώματα διατροφής κατάλληλα σχεδιασμένα για την περίοδο πριν αλλά και μετά τη σύλληψη.  Kαι φυσικά μην ξεχνάτε ... στο Pharm16.gr μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε  για φροντίδα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πριν αλλά και μετά τον τοκετό!

Price Drop Icon
Quest Pregnall Bio Grow Συμπλήρωμα Διατροφής Πολυβιταμινών Πριν και Κατά την Διάρκεια της Εγκυμοσύνης 30 Κάψουλες
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-11%
3321 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 17.85€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 12.34€
11.07€






* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές του γυναικολόγου σας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή και η λήψης τους πρέπει να γίνεται με μέτρο και μόνον για το διάστημα και τις ποσότητες που θα σας συστήσει ο ιατρός. Δεν επιτρέπεται καμιά αυθαίρετη λήψη οποιουδήποτε σκευάσματος.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00