Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κυτταρίτιδα: Αυτά τα 4 λάθη κάνεις και δεν λέει να φύγει με τίποτα!

Κυτταρίτιδα: Αυτά τα 4 λάθη κάνεις και δεν λέει να φύγει με τίποτα!
Έρχεται απρόσκλητη, "κάθεται" και δεν λέει να φύγει με τίποτα! Ο λόγος για την κυτταρίτιδα, αυτήν την απρόσκλητη επισκέπτρια που ανατρέπει τη ζωή μας και παρά τις φιλότιμες προσπάθειές μας μένει εκεί να μας θυμίζει τις παλιές κακές μας συνήθειες! Ποια είναι τα λάθη που την επιδεινώνουν; Διορθώνοντάς τα μπορούμε να απαλλαγούμε από την παρουσία της;

Στείλτε την από κει, που 'ρθε!

Η κυτταρίτιδα μπορεί να προληφθεί με υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. Αν όμως έχει ήδη εμφανιστεί, τότε σύμφωνα με τους ειδικούς πρέπει να αντιμετωπιστεί αιτιολογικά (δηλαδή να διερευνώνται πρώτα τα αίτια που την προκάλεσαν, ανάλογα με το βαθμό του προβλήματος και με εξατομικευμένο τρόπο), και συνδυαστικά! Αποφυγή λανθασμένων διατροφικών συνηθειών, κατάλληλη υποστηρικτική διατροφή και τακτική σωματική άσκηση αποτελούν πάντα αναπόσπαστο μέρος της θεραπευτικής αγωγής.
Επίσης στους τρόπους αντιμετώπισής της περιλαμβάνονται:
Η ενίσχυση «εκ των έσω» με συμπληρώματα διατροφής!
Πολλά διατροφικά βοηθήματα προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα αρκεί, παράλληλα με τη χρήση τους, να φροντίζετε τη διατροφή σας και να γυμνάζεστε τακτικά. Πρόκειται για φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες για την απομάκρυνση των τοξινών, τη μείωση του λίπους, και της κατακράτησης υγρών, την ενίσχυση του μεταβολισμού και της μικροκυκλοφορίας.
Οι τοπικές θεραπείες, που περιλαμβάνουν εξειδικευμένη περιποίηση με Κρέμες, τζελ ή λάδια.
Με σύνθεση από εκχυλίσματα φυτών θαλάσσιων φυκιών και ελαίων, κι ακόμη  εμπλουτισμένα με βιταμίνες τα προϊόντα αυτά  έρχονται να τονώσουν την μικροκυκλοφορία στα επιδερμικά κύτταρα, αλλά και βοηθήσουν στην ενεργοποίηση της λιποδιάλυσης και την αποσυμφόρηση της λέμφου από περιττά υγρά και τοξίνες.
► Άλλες θεραπείες, όπως μασάζ στην περιοχή, κρυολυπόλυση, θεραπείες με λέιζερ, ενδερμολογία, μεσοθεραπεία κ.α.

Ξεχωρίσαμε:  

Κρέμα Elancyl My Coach προσφέρει +60% Λείανση Της Όψης Φλοιού Πορτοκαλιού! GUAM Fresco - Κρέμα Φυκιών για Κρυοθεραπεία που πραγματικά καταπολεμά την κυτταρίτιδα. Somatoline Cosmetic 7 Nights για τοπικό αδυνάτισμα Ultra Intensive σε μόνο 7 Νύχτες. Την Frezyderm Tripleffect Cream Gel Κατά Της Κυτταρίτιδας με δράση Λιπολυτική, συσφικτική, αντικυτταριτιδική!
                    

Χρήσιμο δίδυμο! Korres Απολεπιστικό Σαπούνι για Μασάζ με καφεΐνη και θαλάσσια φύκια που είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία και έχουν αποτοξινωτική δράση. +  Γάντι λούφας Beauty Spring για τέλεια απολέπιση πριν την εφαρμογή των προϊόντων! 

ΤΑ 4 ΜΟΙΡΑΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ κρατούν την κυτταρίτιδα στη... θέση της!

1.    ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΕΣ ΑΣΤΡΑΠΗ. Νομίζουμε ότι η γρήγορη απώλεια βάρους θα κάνει τη διαφορά όμως με αυτή την τακτική διαταράσσουμε το ορμονικό σύστημα με αποτέλεσμα να μειώνουμε την ελαστικότητα δέρματος αλλά και αλλάζουμε δυσμενώς την ποσοστιαία σύνθεση του σώματος, αυξάνοντας την αναλογία σωματικού λίπους σε σχέση με την άπαχη μάζα.

2.     ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ. Η μειώμενη πρόσληψη υγρών, πρωτίστως μάλιστα του νερού, μόνο μπελάδες φέρνει αφού αυξάνει τις κατακρατήσεις υγρών στο σώμα, διευκολύνει την εμφάνιση δυσκοιλιότητας, μπλοκάρει το μεταβολισμό και εμποδίζει την απομάκρυνση των τοξικών ουσιών.

3.    ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ & ΦΥΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ: Στην πρώτη περίπτωση μπορεί να προκληθούν διαταραχές στο ορμονικό σύστημα με εμφανείς συνέπειες στο μεταβολισμό του λίπους και την εναπόθεσή του στα σημεία του σώματος που υπάρχει γενετική προδιάθεση. Ενώ στην έλλειψη φυτικών ινών, δυσκολεύουμε τη λειτουργία του εντέρου, με αποτέλεσμα την εμφάνιση δυσκοιλιότητας που επιδεινώνει την κυτταρίτιδα.

4.    ΣΑΚΧΑΡΑ, ΛΙΠΗ, ΑΛΚΟΟΛ, ΑΛΑΤΙ! ΣΕ ΟΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ! Η υπερκατανάλωση σακχάρων προκαλεί υπερπαραγωγή ινσουλίνης και ευνοεί τη μετατροπή της γλυκόζης σε σωματικό λίπος, αυξάνοντας το μέγεθος των λιποκυττάρων και την κατακράτηση υγρών στους υποδόριους ιστούς. Οσο για την υπερκατανάλωση των κυρίως των ζωικών κορεσμένων λιπαρών και trans λιπαρών, κι αυτή διευκολύνει τη συσσώρευση τοπικού λίπους, διαταράσσοντας τη μικροκυκλοφορία στα λιποκύτταρα και επιβραδύνοντας τη ροή αίματος και λέμφου στο λιπώδη ιστό. Οσο για το αλκοολ και το αλάτι είναι ήδη γνωστό ότι παραμποδίζουν την αποτοξινωτική λειτουργία, με το αλκοολ να ευνοεί τη διόγκωση των λιποκυττάρων και την ανομοιογενή κατανομή τους και το αλάτι πέρα από την κατακράτηση υγρών και την πρόκληση οιδημάτων να δυσχεραίνει και την κυκλοφορία του αίματος, ιδίως δε όταν η πρόσληψη καλίου δεν είναι επαρκής.
                    
Xρήσιμο δίδυμο! Κολάν Κατά Της Κυτταρίτιδας Nanobionic Anti Cellulite Μια καινοτομία που μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και την όψη φλοιού πορτοκαλιού χάρη στην καινοτόμο επένδυση του  κολάν με ύφασμα τεχνολογίας nanobionic  + Λάδι Σημύδας Κατά Της Κυτταρίτιδας που βοηθά στην καταπολέμηση κατακράτησης υγρών ενώ σε συνδυασμό με εκχύλισμα δενδρολίβανου τονώνει το κυκλοφοριακό, 

Αναζητήστε στο pharm16.gr  ολοκληρωμένες σειρές προιόντων που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! 


* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής και τα φυτοθεραπευτικά σκευάσματα δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία νόσων. Αναζητήστε εξατομικευμένες συμβουλές πριν τη χρήση τους ειδικά εάν είστε έγκυος ή θηλάζουσα, παρουσιάζετε αλλεργίες, λαμβάνετε φάρμακα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00