Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κυτταρίτιδα; Αντε γειά! Το απόλυτο πρόγραμμα!

Κυτταρίτιδα; Αντε γειά! Το απόλυτο πρόγραμμα!
Ενισχυθείτε εκ των έσω με τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής και συνδυάστε με κρέμες gel και λάδια πουν μεγιστοποιούν το αποτέλεσμα. Τώρα η μάχη με την κυτταρίτιδα δεν είναι άνιση!  Περάστε λοιπόν στην αντεπίθεση με συνδυασμό και με τα top seller προϊόντα που κάνουν δουλειά!

ΒΟΗΘΕΙΑ «ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ» ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ  ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ & ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ 

Πολλά διατροφικά βοηθήματα βοηθούν όχι μόνο στην αντιμετώπιση αλλά και στην πρόληψη της κυτταρίτιδας. Χάρη στα συστατικά τους προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα αρκεί, παράλληλα με τη χρήση τους, να φροντίζετε τη διατροφή σας και να γυμνάζεστε τακτικά. Πρόκειται για φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες για την απομάκρυνση των τοξινών, τη μείωση του λίπους, και της κατακράτησης υγρών, την ενίσχυση του μεταβολισμού και της μικροκυκλοφορίας.

Οι επιλογές σας:
Για μείωση λίπους ιδανικό είναι το CLA, ένας λιποδιαλύτης για απώλεια λίπους, προστασία μυών και έλεγχο βάρους που σε συνδυασμό με άσκηση δίνει θεαματικά αποτελέσματα.
Για υποστήριξη του μεταβολισμού και έλεγχο του βάρους σημαντική βοήθεια μπορούν να προσφέρουν ειδικές φόρμουλες όπως το Health Aid Lipotropic with Vitamins B & C, Χολίνη, Ινοσιτόλη, Μεθειονίνη και το νέο συμπλήρωμα διατροφής Agan Lipotropic Fat Control Formula 

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ

Για να «καθαρίσετε» από την κυτταρίτιδα, πρέπει πρώτα να καθαρίσετε από τις τοξίνες. Κάποια βότανα χάρη στην ήπια διουρητική και αποτοξινωτική τους δράση βοηθούν στη μείωση των τοξινών αλλά και των οιδημάτων που οφείλονται στην κακή αιματική και λεμφική κυκλοφορία και γίνονται ιδανικοί σύμμαχοι στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και τα προβλήματα κατακράτησης! Ταραξάκο, Λουίζα, Πράσινο τσάι, Σημύδα, Αγκινάρα, Φύκια είναι κάποια από τα βότανα που ευνοούν την αποτοξίνωση του οργανισμού, διευκολύνουν την αποβολή των πλεοναζόντων υγρών, διευκολύνει το μεταβολισμό των λιπαρών ουσιών και βοηθούν καύσεις και ρυθμίζουν την λειτουργία του θυρεοειδή.

Οι επιλογές σας:
Βιοδραστικές φόρμουλες χαρίζουν θεαματικά αποτελέσματα, όπως το Cider Trim της Health Aid, συμπλήρωμα αδυνατίσματος με μηλόξυδο 9μια ειδική σύνθεση, κατάλληλη σε περιπτώσεις που έχει μπλοκάρει ο μεταβολισμός και για όσους ξεκινούν δίαιτα) και το αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα Terranova Dandelion Artichoke Cysteine Complex που
περιέχει μοναδικό συνδυασμό βοτάνων όπως πικραλίδας, αγκινάρας, κουρκουμά και άλλων φρέσκων βοτάνων ψυχρής ξήρανσης (fresh freeze dried) με αποτοξινωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ιδανικό φυτικό μίγμα αρωματικών φυτών που βοηθά δραστικά στην απώλεια βάρους αποτελεί και ο συνδυασμός Πράσινου Τσαγιού & Λουίζας που περιλαμβάνεται στο νέο Johnz Slimming Tea της εταιρείας Zarbis Απολαύστε το ζεστό ή κρύο με λίγες σταγόνες λεμονιού και θα διαπιστώσετε ότι απομακρύνει τις τοξίνες, επιταχύνει το μεταβολισμό, μειώνοντας το συσσωρευμένο λίπος!

ΚΡΕΜΕΣ, GEL & ΛΑΔΙΑ! ΝΑΙ, ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ… 

Το επιφανειακό λίπος όπως αυτό της κυτταρίτιδας δύσκολα μειώνεται, ακόμη κι όταν έχουν χαθεί αρκετά κιλά – ίσως έχετε παρατηρήσεις ότι παρόλο που χάσατε βάρος δεν έχετε καμιά βελτίωση όσον αφορά την κυτταρίτιδα. Για να βελτιώσουμε την κυτταρίτιδα δεν αρκεί να επικεντρωθούμε στη βελτίωση της κυκλοφορίας και στην απώλεια λίπους, αλλά και στην επανόρθωση του δέρματος. Εάν μάλιστα συνδυάσουμε με μικρή καθημερινή άσκηση και σωστή διατροφή δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας!

Οι επιλογές σας:
Η κρέμα Elancyl My Coach κάνει τη διαφορά καθώς τετραπλασιάζει τα αποτελέσματα και της πιο ήπιας άσκησης προσφέροντας θεαματική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού! Εξαιρετικές κριτικές συγκεντρώνει και το νέο αδυνατιστικό τζελ κατά της κυτταρίτιδας Aloe+ Colors Shape Υour body Anti-Cellulite Slimming Gel. Επίσης η σειρά Somatoline Cosmetic, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς συγκαταλέγεται καιρό τώρα στις πλέον αποτελεσματικές εντατικές αγωγές κατά της κυτταρίτιδας. Μust have προϊόν είναι και η Σιβηρική λάσπη Natura Siberica Sauna And Spa Siberian Mud, 370ml - Εμπλουτισμένη με μπλε άργιλο rapa, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνει τη μεταβολική διαδικασία στα κύτταρα της επιδερμίδας, διευκολύνει την απώλεια βάρους και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα. Εφαρμόστε στις προβληματικές περιοχές μια με 3 φορές την εβδομάδα και αφήστε για 15-20 λεπτά. Πολύτιμο και το Weleda Birch Cellulite Oil  - Λάδι Σημύδας! Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και αποκτήστε το ολοκληρωμένο πακέτο Weleda Κατά Της Κυτταρίτιδας με Peeling Σημύδας 100ml - Λάδι Για Μασάζ 100ml και ΔΩΡΟ Ειδικό Κύπελλο Για Μασάζ ολα μαζί σε εκπλητική τιμή!

* Οι πληροφορίες του άρθρου στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωσή σας και δεν υποκαθιστούν τις ιατρικές συμβουλές. Τα συμπληρώματα διατροφής και τα φυτοθεραπευτικά σκευάσματα δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία νόσων. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00