Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κυτταρίτιδα; Ξεκίνα τώρα και φτιάξε κορμί για παραλία!

Κυτταρίτιδα; Ξεκίνα τώρα και φτιάξε κορμί για παραλία!
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε κούρα κατά της κυτταρίτιδας και να βγείτε στην παραλία με αυτοπεποίθηση! Εμείς σας προτείνουμε ένα συνδυαστικό πρόγραμμα με must have προϊόντα που «καίνε» την κυτταρίτιδα! Εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε τις σωστές συνδυαστικές επιλογές! Το μόνο σίγουρο είναι το αποτέλεσμα που θα είναι θεαματικό!

Διεγείρουν τη λιπόλυση, τονώνουν την μικροκυκλοφορία στα επιδερμικά κύτταρα, ενεργοποιούν τους μηχανισμούς λιποδιάλυσης,  αποσυμφορούν τη λέμφο από περιττά υγρά και τοξίνες! Γνωρίστε τα προϊόντα που βάζουν φωτιά στην κυτταρίτιδα και σε συνδυασμό με διατροφή, άσκηση και συμπληρώματα διατροφής μειώνουν θεαματικά την όψη φλοιού πορτοκαλιού! 

ΜUST HAVE ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ!

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ: Τα προϊόντα απολέπισης λειτουργούν συνεργικά με τις κρέμες-τζελ προετοιμάζοντας την επιδερμίδα για την καλύτερη δυνατή απορρόφηση των δραστικών συστατικών (δηλαδή συστατικών που που μειώνουν την κυτταρίτιδα και ενισχύουν τη λιπόλυση αλλά και εκχυλίσματα βοτάνων που είναι ευρέως γνωστά εδώ και χρόνια για τη δράση τους κατά της κυτταρίτιδας.
Τρόπος χρήσης: Απλώστε το πρωί και βράδυ σε στεγνό και καθαρό δέρμα, με απαλές κυκλικές κινήσεις, αφήστε το να απορροφηθεί ή αφαιρέστε τους υπόλοιπους κόκκους με μία πετσέτα. Αμέσως μετά, εφαρμόστε την κρέμα τζελ κατά της κυτταρίτιδας.

Δοκιμάστε
* Το Shape Your Body Anti Cellulite Scrub Απολεπιστικό Σώματος Κατά της Κυτταρίτιδας 150ml
Αποτελεί τη νέα πρόταση της Aloe Plus Colors, για μία ολοκληρωμένη εμπειρία αδυνατίσματος.
Λειτουργεί συνεργικά με το anti-cellulite slimming gel ή το intensive anti-cellulite slimming cream, προετοιμάζοντας την επιδερμίδα για την καλύτερη δυνατή απορρόφηση των δραστικών. Περιέχει δραστικά που μειώνουν την κυτταρίτιδα και ενισχύουν τη λιπόλυση, καθώς και εκχυλίσματα Guarana, Centella Asiatica, κισσού και πράσινου τσαγιού.
Weleda Peeling Σημύδας Κατά της Κυτταρίτιδας για το Ντους 150ml
Ελευθερώστε 1 με 3 φορές την εβδομάδα το σώμα σας από τα νεκρά κύτταρα με το πίλινγκ-αφρόλουτρο από σημύδα της WΕLEDA. Οι φίνες κέρινες πέρλες από carnauba και κερήθρα, κάνουν απαλό μασάζ στο δέρμα, βοηθούν στην κυκλοφορία του αίματος και υποστηρίζουν τη φυσική αναγέννηση της επιδερμίδας. Για πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα, μετά το ντους απλώστε το λάδι της σημύδας στο σώμα σας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ και ΣΑΠΟΥΝΙ ειδικά σχεδιασμένο για την κυτταρίτιδα!

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ: Βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων αυξάνοντας  την κυκλοφορία του αίματος, έτσι διευκολύνεται η απορρόφηση και δράση των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια ενώ παράλληλα έχετε μια απίστευτη αίσθηση αναζωογόνησης.
Τρόπος χρήσης: Βρέξτε το σφουγγάρι, εφαρμόστε το σαπούνι  και κάντε απαλές, κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας από τα πόδια προς τα πάνω, δίνοντας λίγη παραπάνω έμφαση στην περιοχή που παρουσιάζει την όψη φλοιού πορτοκαλιού.         

Δοκιμάστε: 
Treat Me Well Total White Box Anti Cellulite Sponge Woman 1 Τεμάχιο - Bath Salts White Musk 250gr - Bar Soap Μπάρα Σαπουνιού για Καθαρισμό Προσώπου με Άρωμα Grapefruit 105gr
Σφουγγάρι κατά της κυτταρίτιδας, άλατα μπάνιου για το σώμα με μοναδική σύνθεση για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και μαζί σαπούνι για τον καθαρισμό του προσώπου! Πακέτο που αξίζει τα λεφτά του!
Zan Sot Γάντι Μπάνιου Πετσέτα Κατά Της Κυτταρίτιδας 
Από υψηλής ποιότητας γερμανικό υδρόφιλο υλικό δημιουργεί υπεραιμία, συμβάλλοντας δραστικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
Korres Απολεπιστικό Σαπούνι για Μασάζ 125gr
Η σύνθεση του περιλαμβάνει καφεΐνη και θαλάσσια φύκια που είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία και έχουν αποτοξινωτική δράση. Το έλαιο από καρπούς Φοίνικα αυξάνει την ελαστικότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

ΚΡΕΜΕΣ, ΤΖΕΛ ή ΛΑΔΙΑ  

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ: Xάρη στο συνδυασμό πολύτιμο συστατικών (εκχυλίσματα φυτών, ελαίων, καφεΐνης και άλλων πολύτιμων συστατικών) ενεργοποιούν την καύση λίπους δίνοντας αποτελέσματα ορατά και άμεσα. Όταν μάλιστα συνδυάζονται με προσεγμένο διαιτολόγιο, συμπληρώματα διατροφής και άσκηση.μειώνουν θεαματικά την κυτταρίτιδα και ταυτόχρονα ενυδατώνουν, συσφίγγουν και τονώνουν την επιδερμίδα!
Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε σε καθαρό σώμα συστηματικά αυτά τα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας (τουλάχιστον για 7-8 συνεχόμενες εβδομάδες)

Δοκιμάστε:
Lierac Body Slim Firming Concentrate Συμπύκνωμα Αδυνατίσματος Επανασμίλευσης Σώματος 200ml
Το ισχυρό δίδυμο δραστικών συστατικών νέας γενιάς, το σύμπλοκο Καφεΐνη-Τζίντζερ, είναι 20 φορές πιο αποτελεσματικό από την καφεΐνη μόνη της για τη μείωση του λίπους (1). Το σύστημα WTB ενεργοποιεί την καύση λίπους ενώ το πεπτίδιο Firming NGF συσφίγγει την επιδερμίδα.
* Krauterhof Ορός κατά της Κυτταρίτιδας 14 Ημερών 100ml
Εντατική 14-ήμερη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας με σύμπλεγμα Liporedux που συνδυάζει μεταξύ άλλων καρνιτίνη, καφεΐνη και εσκίνη (από αγριοκάστανο), συστατικά που μειώνουν το σωματικό λίπος, αφαιρούν τα περιττά υγρά στον ιστό, διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος και την σύνθεση κολλαγόνου.
* Mastic Spa Livosvelte Cream Κρέμα και  Fast Action Gel για Καύση Λίπους & Μείωση της Κυτταρίτιδας
Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με μαστίχα Χίου και σοκολάτα  150ml και μαζί Fast Action Gel θερμαντικό Gel κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με μαστίχα Χίου και σοκολάτα 150ml

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ!
Σκεφθείτε την αγορά μιας πιο "εξελιγμένης" έξυπνης ζυγαριάς για την εκτίμηση του ποσοστού σωματικού λίπους, ποσοστού νερού σώματος, ποσοστού σπλαχνικού λίπους, μυϊκής μάζας και οστικής μάζας, BMR, BMI, Βάρος, Πρωτεΐνη, Παχυσαρκία, Ηλικία Σώματος, LBM, σε συνολικά 12 σετ που συγχρονίζουν όλες τις μετρήσεις σε συζευγμένες συσκευές.

Karabinis H&D Corner Body Scale Advanced Ζυγαριά για Μέτρηση Σωματικού Λίπους
με Νέο Σχεδιασμό LED Bluetooth, χρησιμοποιεί τεχνολογία ανάλυσης βιοηλεκτρικής αντίστασης!

ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ!
Elancyl PROMO Slim Design Night Stubborn Cellulite Cream Κρέμα Νυκτός Κατά της Κυτταρίτιδας 2x200ml [Έκπτωση -50% στο 2ο Προϊόν]


Natura Siberica Sauna & Spa Slimming Hot Salt Body Scrub Ζεστά Άλατα σε Μορφή Scrub για Αδυνάτισμα - Σύσφιξη - Κυτταρίτιδα 370ml


TOP SELLER
1404 Πόντοι
14.04€


* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής και τα φυτοθεραπευτικά σκευάσματα δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία νόσων. Αναζητήστε εξατομικευμένες συμβουλές πριν τη χρήση τους ειδικά εάν είστε έγκυος ή θηλάζουσα, παρουσιάζετε αλλεργίες, λαμβάνετε φάρμακα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00