Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κυτταρίτιδα; Πείτε της Goodbye ακόμη και τώρα!!!

Κυτταρίτιδα; Πείτε της Goodbye ακόμη και τώρα!!!
Το σύγχρονο «οπλοστάσιο» κατά της κυτταρίτιδας σμιλεύει το σώμα και υπόσχεται να σας χαρίσει αρμονική σιλουέτα. Δείτε λοιπόν με ποιους απλούς και έξυπνους τρόπους μπορείτε να απαλλαγείτε από την παρουσία της! Ναι, μπορείτε και τώρα!

Κρέμες, τζελ ή λάδια! Οι πλέον πολύτιμοι σύμμαχοί σας!

Με σύνθεση πλούσια σε εκχυλίσματα από φυτά, από έλαια και εμπλουτισμένη με βιταμίνες, εκχυλίσματα από θαλάσσια φύκια κ.ά. τα νέα προϊόντα έρχονται να τονώσουν την μικροκυκλοφορία στα επιδερμικά κύτταρα, αλλά και βοηθήσουν στην ενεργοποίηση της λιποδιάλυσης και την αποσυμφόρηση της λέμφου από περιττά υγρά και τοξίνες. Έτσι η διαταραγμένη δομή των ιστών του δέρματος, λόγω της διόγκωσης των λιποκυττάρων και της κατακράτησης υγρών αποκαθίσταται με αποτέλεσμα την εξαφάνιση του φλοιού πορτοκαλιού και της χαλάρωσης. Η επιδερμίδα ξαναγίνεται λεία και σφιχτή.

Σας προτείνουμε: Το λάδι Nuxe Body Huile Minceur, λάδι με λιπολυτική και αποσυμφορητική δράση, καθώς και το Weleda Birch Cellulite Oil - Λάδι Σημύδας! Εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τύπους κυτταρίτιδας προσφέρει επίσης και το ολοκαίνουργιο προϊόν Collistar Body Anticellulite Drain Gel-Mud, ένα τζέλ που συνδυάζει τα οφέλη της παραδοσιακής λάσπης με την εξαιρετική αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας SLIM-DRONE®.
Για την επίμονη κυτταρίτιδα χρειάζεστε ένα προϊόν με εντατική δράση, όπως το Somatoline Cosmetic. Αν πάλι αναζητάτε μέγιστη αδυνατιστική αποτελεσματικότητα, τίποτε καλύτερο από το νέο Somatoline Cosmetic 7 Nights Slimming Fresh Gel για τοπικό αδυνάτισμα Ultra Intensive σε μόνο 7 Νύχτες. 
Τέλος, για δραστική μείωση του τοπικού πάχους και της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, με άμεσα και ορατά αποτελέσματα δοκιμάστε το έντονο θερμαντικό τζελ κατά της κυτταρίτιδας Nanobionic - Ultra Slimming Body Gel!
 
Μασάζ με το γάντι
Το μασάζ σε όλο το σώμα με γάντι και με έμφαση στα σημεία που έχουν όψη φλοιού πορτοκαλιού, συμβάλλει σημαντικά στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας και της καλής λειτουργίας της λέμφου. Την ώρα του ντους, χρησιμοποιείστε ένα ειδικό  σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας και στη συνέχεια κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις στα επίμαχα σημεία.

Σας προτείνουμε: Το γάντι μπάνιου κατά της κυτταρίτιδας Zan Sot, καθώς και το Korres Απολεπιστικό Σαπούνι για Μασάζ με σύνθεση που περιλαμβάνει καφεΐνη και θαλάσσια φύκια - συστατικά που επιταχύνουν τη διαδικασία της λιπόλυσης, την απολέπιση, αποτοξίνωση και ενυδάτωση της επιδερμίδας.
 
ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;

  • Η δίαιτα παίζει ρόλο! Μην τρέφετε ελπίδες ότι θα βελτιώσετε την ποιότητα του δέρματός σας χωρίς να αναθεωρήσετε τη διατροφή σας, αλλά από την άλλη, μην πιστεύετε ότι μια σκληρή δίαιτα θα την εξαφανίσει. Υιοθετήστε, λοιπόν, μια ισορροπημένη διατροφή μειώνοντας την κατανάλωση λιπαρών και ζάχαρης, αυξάνοντας την ποσότητα των πρωτεϊνών.
  • Το νερό καταπολεμά το νερό! Πρέπει να πίνετε νερό, αλλά όχι στις υπερβολές. Ο καλύτερος τρόπος είναι να ενυδατώνεστε διαρκώς πίνοντας μικρές ποσότητες νερού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Βγάλτε τον εαυτό σας…από την πρίζα Το άγχος αλλά και η κόπωση δίνουν «τροφή» στην κυτταρίτιδα. Οι ορμόνες του άγχους σας ωθούν να καταναλώνετε περισσότερη ζάχαρη, ενώ μειώνουν τη δράση της ινσουλίνης. Αναζητήστε τρόπους χαλάρωσης και διαλέξτε τη μέθοδο που σας ταιριάζει: γιόγκα, μασάζ, πιλάτες κ.ά.
  • Κάντε γυμναστική στο νερό! Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Αν είστε από τις τυχερές που βρίσκονται ήδη σε διακοπές στη θάλασσα, κάντε ασκήσεις ενώ κολυμπάτε. Επίσης ένα θαυμάσιο κόλπο είναι να περπατάτε κόντρα στο ρεύμα, στο σημείο όπου το νερό φτάνει στα μισά των μηρών σας. Αν δεν φύγατε για διακοπές βρείτε ένα γυμναστήριο με πισίνα και αρχίστε να το επισκέπτεστε συχνά.

Αναζητήστε στο pharm16.gr  ολοκληρωμένες σειρες προιόντων που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την κυτταρίτιδα καθώς και τα μυστικά για την αντιμετώπισή της;
Διαβάστε το άρθρο μας βγάλτε νοκ αουτ την κυτταρίτιδα και βγείτε στην παραλία με το κορμί που ονειρεύεστε!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00