Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κυτταρίτιδα; Προλαβαίνεις να τη βγάλεις νοκ αουτ!

Κυτταρίτιδα; Προλαβαίνεις να τη βγάλεις νοκ αουτ!
Η κυτταρίτιδα δεν είναι ανίκητη! Υιοθετήστε την κατάλληλη στρατηγική, ενημερωθείτε για τελευταία όπλα κοσμετολογίας ενάντια στην κυτταρίτιδα και περάστε στην αντεπίθεση! Δείτε τι περιλαμβάνει το το πρόγραμμα που σμιλεύει το σώμα και υπόσχεται να σας χαρίσει αρμονική σιλουέτα.

Κρέμες, τζελ ή λάδια! Οι πλέον πολύτιμοι σύμμαχοί σας!
Με σύνθεση πλούσια σε εκχυλίσματα από φυτά, από έλαια και εμπλουτισμένη με βιταμίνες, εκχυλίσματα από θαλάσσια φύκια κ.ά. τα νέα προϊόντα έρχονται να τονώσουν την μικροκυκλοφορία στα επιδερμικά κύτταρα, αλλά και βοηθήσουν στην ενεργοποίηση της λιποδιάλυσης και την αποσυμφόρηση της λέμφου από περιττά υγρά και τοξίνες. Έτσι η διαταραγμένη δομή των ιστών του δέρματος, λόγω της διόγκωσης των λιποκυττάρων και της κατακράτησης υγρών αποκαθίσταται με αποτέλεσμα την εξαφάνιση του φλοιού πορτοκαλιού και της χαλάρωσης. Η επιδερμίδα ξαναγίνεται λεία και σφιχτή.

Σας προτείνουμε: Το λάδι σημύδας Weleda Birch Cellulite Oil, από νεαρά φύλλα σημύδας, που βοηθά στην καταπολέμηση κατακράτησης υγρών και σε συνδυασμό με εκχύλισμα δενδρολίβανου τονώνει το κυκλοφοριακό, Επίσης τα υπόλοιπα συστατικά όπως ελαια από φύτρα σιταριού και κουκούτσια βερύκοκου, συνθέτουν ένα πρωτοποριακό προϊόν για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
Πολύτιμο και το λάδι μασαζ για την αναδιαμόρφωση του σώματος Apivita Rose Pepper. Εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τύπους κυτταρίτιδας προσφέρει επίσης και το Somatoline Cosmetic Gel Κατά της Κυτταρίτιδας Κρυοτονικής Δράσης, μια αγωγή ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση όλων των σημαδιών της κυτταρίτιδας. Η κρυοτονική σύνθεση του τζελ, που αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα, είναι εμπλουτισμένη με ειδικά δραστικά συστατικά, όπως 5% καφεΐνη, το εκχύλισμα από maca και Physalis angulata που επανενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία και δρουν δραστικά κατά της κυτταρίτιδας.  Αν πάλι αναζητάτε μέγιστη αδυνατιστική αποτελεσματικότητα, τότε έχετε στη διάθεσή σας μια υπερ-εντατική αγωγή αδυνατίσματος με αποτελέσματα σε μόλις 7 νύχτες. Πρόκειται για το προϊόν Somatoline Cosmetic Αδυνάτισμα 7 Νύχτες που όλοι μιλάνε γι΄αυτό! Διαχρονικά υπέροχη και αποτελεσματική, δοκιμασμένη και με πολλά αστέρια στο ενεργητικό της η σειρά προϊόντων Elancyl. Για μια ολοκληρωμένη φροντίδα προμηθευτείτε από το Pharm16.gr τα προϊόντα Elancyl My Coach! για την Επίμονη Κυτταρίτιδα & το Αδυνάτισμα 200ml και μαζί το Gel Douche Αφρόλουτρο 200ml

Μασάζ με το γάντι

Το μασάζ σε όλο το σώμα με γάντι ή/και λούφα και με έμφαση στα σημεία που έχουν όψη φλοιού πορτοκαλιού, συμβάλλει σημαντικά στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας και της καλής λειτουργίας της λέμφου. Την ώρα του ντους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αφρόλουτρο της Apivita Rose Pepper Με Αιθέρια Έλαια 250ml ή ακόμη ένα σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας με καφεΐνη και θαλάσσια φύκια (πλούσια σε ιχνοστοιχεία και έχουν αποτοξινωτική δράση) όπως το Απολεπιστικό Σαπούνι για Μασάζ Απολεπιστικό Σαπούνι για Μασάζ Korres 
 
KAI 5 MUST KINHΣΕΙΣ!

* Προσέξτε τι και πόσο τρώτε! Εάν δεν αναθεωρήσετε τη διατροφή σας τίποτε δεν θα αλλάξει αλλά από την άλλη ούτε μια σκληρή δίαιτα θα εξαφανίσει την κυτταρίτιδα. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα συνδυασμός: ισορροπημένη διατροφή, μείωση της κατανάλωσης λιπαρών και ζάχαρης, αύξηση των πρωτεϊνών και μαζί συμπληρώματα διατροφής που υποστηρίζουν τον οργανισμό και αποτελούν τους πλεον πολύτιμους συμμάχους σας στην μάχη με την κυτταρίτιδα.
* Πιείτε μπόλικο νερό, αλλά μην κάνετε υπερβολές. Ο καλύτερος τρόπος είναι να ενυδατώνεστε διαρκώς πίνοντας μικρές ποσότητες νερού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
* Βγάλτε τον εαυτό σας…από την πρίζα Το άγχος αλλά και η κόπωση δίνουν «τροφή» στην κυτταρίτιδα. Οι ορμόνες του άγχους σας ωθούν να καταναλώνετε περισσότερη ζάχαρη, ενώ μειώνουν τη δράση της ινσουλίνης.  Αναζητήστε τρόπους χαλάρωσης και διαλέξτε τη μέθοδο που σας ταιριάζει: γιόγκα, μασάζ, πιλάτες κ.ά.
* Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας! Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Περπατήστε, κολυμπήστε, ασχοληθείτε με κάποιο σπορ όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σας!
* Αναζητήστε στο pharm16.gr  ολοκληρωμένες σειρες προιόντων που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! 

ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ


Venus AquaSlimmer Anticellulite Shower Gel Κατά της Κυτταρίτιδας 200ml

InoPlus Anti Cellulite Gel με Αλόη & Φύκια Κατά της Κυτταρίτιδας 200ml


Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00