Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Μαγιάτικες ευωδιές για καλό μήνα!

Μαγιάτικες ευωδιές για καλό μήνα!
Είναι ο πρώτος μήνας χωρίς «ρ» στο όνομά του και όπως λέει η παροιμία «Το μήνα που δεν έχει ρω, βάλε στο κρασί νερό». Και πράγματι, θέλει νερό ο Μάιος, γιατί ακόμα και τα μαγιάτικα αρώματα φτάνουν για να μεθύσει κανείς!

Φτιάξτε το μαγιάτικο στεφάνι, παραδοσιακά!

Σύμφωνα με τις παραδόσεις, το μαγιάτικο στεφάνι πρέπει να έχει 7 ειδών λουλούδια! Ιδανικά θα πρέπει να έχει μαργαρίτες, γαρίφαλα, γεράνια, βεβαίως τριαντάφυλλα αλλά και υάκινθους, βιολέτες και ανεμώνες. Και μάλιστα εάν θέλετε να κρατήσετε τους εχθρούς προσθέστε ανάμεσα στα λουλούδια αγκάθια και φύλλα μαύρης συκιάς, στάχυα, κλωνάρια αμυγδαλιάς και ροδιάς για τη γονιμότητα και σκόρδα για το κακό μάτι. Τώρα εάν δεν τα βρείτε όλα αυτά, δεν χάθηκε κι οι κόσμος! Βάλτε τη φαντασία σας και σίγουρα το πρωτομαγιάτικο στεφάνι σας θα είναι εκπληκτικό!

Φυτέψτε μια Πασχαλιά στον κήπο ή στη γλάστρα!

Η Πασχαλιά, είναι ένα υπέροχο καλλωπιστικό φυτό με λευκά και απαλά κίτρινα έως και βαθύ μοβ άνθη, που ειδικά την περίοδο του Πάσχα ανθίζει και γεμίζει όλη την ατμόσφαιρα με το χαρακτηριστικό, λεπτό και φίνο άρωμά της! Φυτέψετε την λοιπόν για να την έχετε ανθισμένη του χρόνου. Πως το παρόν «παρηγορηθείτε» με μοναδικά προϊόντα όπου έχουν το άρωμά της όπως το Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος Πασχαλιά του Korres 200ml -Με άρωμα φρεσκοκομμένης Πασχαλιάς με απαλά στοιχεία πράσινων βοτάνων αναμειγνύεται με μια ανάλαφρη και γλυκιά αίσθηση Musk.
Πλούσιο σε Αμυγδαλέλαιο, Αλόη και Προβιταμίνη B5, τονώνουν και ενισχύουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Υπέροχο και το Ενυδατικό Mist με Άρωμα Πασχαλιά & Πούδρα για Μαλλιά / Σώμα, AnaPlasis Breeze me Hair & Body 200ml- Ψεκάστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε σώμα και μαλλιά. Αποφύγετε την περιοχή του πρόσωπου. Για αίσθημα δροσιάς που διαρκεί, χρησιμοποιήστε το σε νωπή επιδερμίδα αμέσως μετά το μπάνιο. Να θυμάστε ότι η ενασχόληση με την κηπουρική, στον κήπο, στο περιβόλι ή ακόμη και στη βεράντα του σπιτιού έχει αναγνωριστεί από τους ψυχολόγους σαν ένα από τα καλύτερα ψυχικά και σωματικά τονωτικά. Στο εξωτερικό μάλιστα, υπάρχουν ειδικά προγράμματα «θεραπευτικής κηπουρικής» που απευθύνονται κυρίως στα άτομα που έχουν προβλήματα κατάθλιψης.

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη των λουδουδιών και για την ομορφιά σας μέσα από υπέροχα προϊόντα που θα βρείτε στο Pharm16.gr και λάμψτε από γοητεία!

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00