Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Μάθε που κάνει καλό ο ανανάς!

Μάθε που κάνει καλό ο ανανάς!
Είναι υπέροχος, εξωτικός, γευστικός, ζουμερός, απολαυστικός και πολύτιμος για την υγεία! Ανακαλύψτε τα οφέλη του ανανά και απολαύστε τον όλο το καλοκαίρι σαν φρούτο, αλλά και μέσα από τα μοναδικά προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο Pharm16.gr

Γεμάτα βιταμίνες, ανόργανα συστατικά, νερό και κυτταρίνη τα φρούτα και τα χορταρικά αποτελούν τη δεύτερη βασική ομάδα τροφίμων. Δεν περιέχουν πρωτεΐνες και λίπη αλλά αρκετούς υδατάνθρακες. Παράλληλα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, και πολύ νερό (τουλάχιστον 80-85%) κι ακόμη  αποτελούν φυσική πηγή ζάχαρης. Kι ο ανανάς σαν φρέσκο φρούτο είναι μοναδικός!
 
Που βοηθά! Ο ανανάς είναι πλούσιος σε πρωτεολυτικά ένζυμα, όπως η βρομελίνη, βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες. Ο ανανάς αυξάνει γενικά τις καύσεις, ανακουφίζει από δυσκοιλιότητα, δυσπεψία, φούσκωμα στην κοιλιά και αέρια από τα έντερα, καθαρίζει το ήπαρ και τα νεφρά και όταν ο χυμός του χρησιμοποιηθεί τοπικά προσφέρει ανακούφιση από τον κνησμό που συνοδεύει τις δερματικές παθήσεις!

Μυστικά κατανάλωσης: Δεν πρέπει να τρώγεται με άδειο στομάχι ή νωρίς το πρωί, διότι θα προκαλέσει υπερβολική οξύτητα στο στομάχι και δυσφορία. Ωστόσο βοηθά ιδιαίτερα στην πέψη των ζωικών πρωτεϊνών γι’ αυτό και συστήνεται στα άτομα που καταναλώνουν αρκετό κρέας. Δεν πρέπει να συνδυάζεται με γαλακτοκομικά προϊόντα και στη μαγειρική δεν ταιριάζει καθόλου σε συνταγές με ψάρι και θαλασσινά.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ από το Pharm16.gr 
 
Σαν συμπλήρωμα διατροφής

Aπολαύστε Ανανά Με Βιταμίνη B12, σε ένα δροσιστικό συμπλήρωμα διατροφής από την Power Health που θα σας ενθουσιάσει

* Για την κατακράτηση υγρών το Forte Pharma Turboslim Drink με Γεύση Ανανά είναι ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής! Αποτοξινώνει τον οργανισμό, ενισχύοντας την καύση των θερμίδων και εξισορροπώντας τα μέταλλα και τα ιόντα.

* Kαι για υγιές πεπτικό Health Aid Digeston Plus Ενα απόλυτα αγνό μείγμα από φυτικά πεπτικά ένζυμα σε συνδυασμό με εκχυλίσματα φρούτων όπως ο ανανάς και η παπάγια, τα οποία είναι γνωστά για τις ικανότητες τους στην διάσπαση των τροφών και για την βοήθεια τους στην καλή πέψη. 

Για τη φροντίδα του σώματος!

Δοκιμάστε το Gel Σώματος για Μετά τον Ήλιο με Άρωμα Ανανά-Καρύδα Medisei Panthenol Extra Sun Care After SunDay Gel που χάρη στη σύνθεσή του με εκχύλισμα ανανά, καταπραΰνει από τους ερεθισμούς και αποκαθιστά την φυσική λάμψη του δέρματος.

* Υπέροχο και το Ενυδατικό Βούτυρο Σώματος με Άρωμα Καρύδας & Ανανά Garden of Panthenols Body Butter Coconut & Pineapple Βαθιά ενυδατικό και ειδικά σχεδιασμένο για το ξηρό δέρμα, θρέφει την επιδερμίδα και νιώθεις αμέσως μια αρωματική έκρηξη από τροπικά αρώματα!

* Η μυρωδιά της λοσιόν Youth Lab Anti Stress Body Lotion – με ανανά, μιγκέ & καρύδα δεν περνά απαρατήρητη! Και δικαιολογημένα αφού πρόκειται για ένα μη Λιπαρό Γαλάκτωμα Σώματος που περιέχει καινοτόμο σύμπλεγμα φυτο-ενδορφινών, για αίσθημα ευφορίας και πιο νεανικό και υγιές δέρμα! Για αποτέλεσμα που απογειώνει συνδυάστε το με το Shower Gel  από την ίδια σειρά! 
 
Για το πρόσωπο και τα μαλλιά

* Τι καλύτερο από την υφασμάτινη μάσκα προσώπου με άμεση δράση Garnier SkinActive Vitamin C Sheet Mask με Βιταμίνη C + Ανανά που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με τα συστατικά φυσικής προέλευσης για detox ενυδατική δράση σε μόλις 5 λεπτά!

* Και Μάσκα Μαλλιών Πολλαπλών Χρήσεων Garnier Fructis Glowing Lengths Pineapple Hair Food Μια μάσκα με 3 τρόπους χρήσης! Σαν conditioner, μάσκα και σαν κρέμα περιποίησης χωρίς ξέβγαλμα σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00