Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Πες μου το πρόβλημα στα μαλλιά, να σου πω το σαμπουάν σου!

Πες μου το πρόβλημα στα μαλλιά, να σου πω το σαμπουάν σου!
Τα θέλουμε λαμπερά, μεταξένια, υγιή… Κι όμως συχνά έχουν πιτυρίδα, πέφτουν, είναι θαμπά και φριζάρουν! Δείτε ποια «μαγικά» συστατικά και εκχυλίσματα βοτάνων χρειάζεστε ανάλογα με το πρόβλημα των μαλλιών σας και αφήστε τους να αναρωτιούνται!

7 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ, ΠΥΚΝΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΛΑΜΨΗ

Τα δοκιμάσαμε για αρκετό καιρό και βγάλαμε την ετυμηγορία μας! Διαλέξτε ανάλογα με το πρόβλημα των μαλλιών σας και αποκτήστε τα εδώ παίρνοντας 1 + 1 ΔΩΡΟ!

Το πρόβλημα: ΠΙΤΥΡΙΔΑ!
Ειδικά σχεδιασμένα για να αφαιρούν όλους τους τύπους πιτυρίδας, τα νέα σαμπουάν όχι μόνο βοηθούν στην ανακούφιση του ερεθισμού και του κνησμού του τριχωτού της κεφαλής αλλά και ομαλοποιούν την παραγωγή σμήγματος στην περίπτωση λιπαρής πιτυρίδας και κυρίως  βοηθούν στη μείωση της επανεμφάνισής της!

Το super συστατικό!
Εκχύλισμα από Θυμάρι που καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής και ομαλοποιεί την παραγωγή σμήγματος στην περίπτωση λιπαρής πιτυρίδας.

Το σαμπουάν σου:

Foltène® Pharma Antidandruff Man κατά της Πιτυρίδας Λιπαρής ή Ξηρής με πυροκτόνη Ολαμίνη που καταπολεμά τους μικροοργανισμούς που ευθύνονται για τη δημιουργία της πιτυρίδας. Σαλικυλικό Οξύ που βοηθά στην ανακούφιση του ερεθισμού του τριχωτού της κεφαλής και απομακρύνει την επίμονη απολέπιση και φυσικά εκχύλισμα από θυμάρι που διαθέτει όλες τις ιδιότητες που προαναφέραμε!

Η ετυμηγορία μας!
Το δοκιμάσαμε και πράγματι είδαμε διαφορά στο τριχωτό της κεφαλής – πιο αθαρό και χωρίς φαγούρα και τα μαλλιά πιο λαμπερά και υγιή!

Το πρόβλημα: ΘΑΜΠΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΧΝΟ ΛΟΥΣΙΜΟ
Προορίζονται για καθημερινή χρήση, έχουν απαλή σύνθεση, απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος και κάθε τύπο μαλλιών και πραγματικά καθαρίζουν τα μαλλιά και παράλληλα τα προστατεύουν ενυδατώνοντάς τα και αναδομώντας την τρίχα και φροντίζοντας το τριχωτό.

Τα super συστατικά!
Εκχύλισμα Αλόης, γνωστό για τις θρεπτικές και προστατευτικές ιδιότητές του, ιδανικό για ξηρές & ευαίσθητες επιδερμίδες. Εκχύλισμα Χαμομηλιού, καταπραΰνει το ερεθισμένο και με φαγούρα τριχωτό της κεφαλής και Πανθενόλη που προστατεύει τα μαλλιά από την ξηρότητα.

Το σαμπουάν σου:

Foltène® Pharma Dermoprotective Shampoo Sensitive Scalp Η σύνθεσή του βασίζεται σε όλα τα παραπάνω ενεργά συστατικά Plus το εκχύλισμα  Avena ένα φυσικό μαλακτικό, πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, D & E, με καταπραϋντική και προστατευτική δράση.

Η ετυμηγορία μας!
Το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά πράγματι λαμβάνουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά. Το τριχωτό το νιώθεις ενυδατωμένο και χωρίς φαγούρα και γενικά τα μαλλιά είναι πιο απαλά, πιο λαμπερά και πιο διαχειρίσιμα.

Το πρόβλημα: ΈΝΤΟΝΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ!
Βοηθούν στην εξισορρόπηση του σμήγματος, είναι σχεδιασμένα για την καταπολέμηση της λιπαρότητας των μαλλιών, καθαρίζουν σε βάθος και η εξαριτικά απαλή καθαριστική τους δράση διατηρεί τα μαλλιά υγιή- το ίδιο και το τριχωτό της κεφαλής

Το super συστατικό!
Εκχύλισμα Φασκόμηλου που χάρη στις δερμοκαθαριστικές του ιδιότητες, επαναφέρει την απαλότητα στα μαλλιά ενώ αναζωογονεί και καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής.

Το σαμπουάν σου:

Foltène® Pharma Sebum Normalizing Shampoo Η σύνθεσή του βασίζεται εκτός από το εκχύλισμα φασκόμηλου και στη  Βιταμίνη Β6 & Βιοτίνη που βοηθούν στη ρύθμιση της παραγωγής του σμήγματος στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής.

Η ετυμηγορία μας!
Πραγματικά φέρνει αποτέλεσμα! Το τριχωτό της κεφαλής απέκτησε πάλι την υγιή του εμφάνιση και τα μαλλιά ανέκτησαν τη λάμψη και τον όγκο τους και τώρα παραμένουν καθαρά για περισσότερο χρόνο!

Το πρόβλημα: ΤΑΣΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
Ένα πρόβλημα που δεν έχει… φύλο, καθώς απασχολεί άντρες και γυναίκες ειδικά σε συγκεκριμένες περιόδους του χρόνου. Ευτυχώς δυναμωτικά σαμπουάν έρχονται να προσφέρουν ενέργεια και ζωντάνια στα λεπτά, εύθραυστα και αδύναμα μαλλιά των αντρών και των γυναικών!

Τα super συστατικά!
Eκχύλισμα Κοκκινοπίπερου (Capsicum) που χαρίζει όγκο στα μαλλιά και συμβάλει στη διατήρηση της υγείας και της ισορροπίας του τριχωτού της κεφαλής, ιδιαίτερα των αντρών και για τις γυναίκες ιδανικό είναι το Eκχύλισμα Panax Ginseng που χαρίζει ενέργεια στα μαλλιά, δίνοντάς τους όγκο και λάμψη.

Το σαμπουάν σου:
                                      
Δυναμωτικό σαμπουάν Foltene® Pharma Thinning Hair Men και Foltène® PHARMA για τα Γυναικεία Μαλλιά με Τάση Τριχόπτωσης. Η σύνθεσής τους βασίζεται στο ενεργό συστατικό Tricosaccaride® - βοηθά στην ενδυνάμωση των μαλλιών κι επαναφέρει την ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής- και στο εκχύλισμα κοκκινοπίπερου και Panax Ginseng 

Η ετυμηγορία μας!
Η απαλή η σύνθεσή τους, όντως φροντίζει τα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης. Τα μαλλιά επανακτούν τη φυσική τους δύναμη, τη ζωντάνια, τον όγκο και τη λάμψη τους, ενώ γενικά τα νιώθεις πιο δυνατά.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00