Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Μαλλιά στον ήλιο! Κρατήστε τη λάμψη τους!

Μαλλιά στον ήλιο! Κρατήστε τη λάμψη τους!
Άνεμος, ήλιος, αλάτι, θάλασσα... και τα μαλλιά έγιναν άγρια, εύθραυστα, θαμπά... Με τον οδηγό SOS, τη σωστή φροντίδα και τα κατάλληλα προϊόντα, τα μαλλιά σας θα διατηρήσουν τη λάμψη και την απαλότητα που τους αξίζει.

Η ρουτίνα που τους δίνει το… φιλί της ζωής

Ακολουθήστε τα παρακάτω 4 βήματα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών, διατηρήστε τα υγιή και λαμπερά και εάν έχει ήδη αρχίσει η αφυδάτωσή τους, δώστε τους το… φιλί της ζωής για να… ανακτήσουν τη λάμψη και τη ζωντάνια τους!

1. Πριν πάτε στην παραλία ψεκάστε τα μαλλιά με ένα αντιηλιακό προϊόν που θα δημιουργήσει ένα «φιλμ» γύρω από την τρίχα προστατεύοντας έτσι από τη βλαβερή επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας. Σας προτείνουμε το InterMed Luxurious Suncare Hair Protection Spray που προστατεύει τα μαλλιά σας από τον ήλιο, ενώ παράλληλα τα μαλακώνει, τα θρέφει και ενδυναμώνει την τρίχα. Υπέροχο σε υφή και αποτέλεσμα είναι και το Ενυδατικό Αντηλιακό Σπρέι Μαλλιών Nuxe Sun Hair Protection & Repair
 
2. Επιστρέφοντας στο σπίτι λουστείτε με ένα ειδικό σαμπουάν που απομακρύνει το αλάτι, το χλώριο και τα κατάλοιπα του αντιηλιακού. Σας προτείνουμε το PHYTO PLAGE apres soleil shampooing rehydratant που είναι κατάλληλο για τα μαλλιά και το σώμα ή ένα σαμπουάν αποκλειστικά σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση όπως το Every Day Shampoo της Frezyderm
Επίσης ένα σαμπουάν με αντιγηραντικές ιδιότητες όπως το Foltène® Pharma Anti - Aging Hair Rescue Shampoo θα χαρίσει αντιοξειδωτική ενίσχυση στη ρίζα της τρίχας (προλάβετε την προσφορά και αποκτήστε 1+1 ΔΩΡΟ εδώ!)

3. Στη συνέχεια απλώστε κατά μήκος των μαλλιών ένα απαλό κοντίσιονερ που θα επανορθώσει τις φθορές και  θα χαρίσει στα μαλλιά ελαστικότητα. Δοκιμάστε ακόμη τη μοναδική Φόρμουλα Βιταμινών για μαλλιά και σώμα Natura Siberica Vivid Vitamins For Hair & Body! Εμποτισμένη με εκχυλίσματα βοτάνων Σιβηρίας, μούρα και εξαιρετικά πλούσια σε βιταμίνες ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος τα μαλλιά και το σώμα χωρίς να τους αφήνει λιπαρότητα.

4. Μία φορά την εβδομάδα ή και συχνότερα χρησιμοποιείστε μία μάσκα μαλλιών! Απλώστε μετά το λούσιμο σε καλά σκουπισμένα μαλλιά, τυλίξτε τα με μια ζεστή πετσέτα. Περιμένετε 15 λεπτά ώστε να εισχωρήσουν τα συστατικά στην «καρδιά» της τρίχας και ξεβγάλετε καλά. Με αυτό τον τρόπο θα είστε σίγουρες ότι θα επιστρέψετε από τις διακοπές με τα πιο λαμπερά και αναζωογονημένα μαλλιά που είχατε ποτέ!

Και πιο εξειδικευμένη φροντίδα

Τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά χρειάζονται περιποίηση με ακόμα πιο ενισχυμένα ενυδατικά και μαλακτικά προϊόντα μαλλιών, όπως είναι τα ειδικά έλαια που είτε τα χρησιμοποιείτε πριν το λούσιμο για εντατική θρέψη των μαλλιών όπως το Λάδι Θρέψης & Επανόρθωσης για τα Μαλλιά Apivita Rescue Hair Oil, είτε σε στεγνά μαλλιά ή νωπά μαλλιά σαν θεραπεία ενυδάτωσης και επανόρθωσης, όπως το ξηρό λάδι Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil που είναι κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00