Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Μαμά, θα αφήσει σημάδι;

Μαμά, θα αφήσει σημάδι;
Τα σημάδια και οι ουλές δεν χρειάζεται να σας ανησυχούν ούτε φυσικά και να σας επηρεάζουν ψυχολογικά καθώς ένα νέο balm ανάπλασης έρχεται να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία επούλωσης προλαμβάνοντας τον σχηματισμό ουλών και δίνοντας τέλος στην ανησυχία!

Ο λόγος για το νέο CICAPLAST BAUME B5+ δημιουργία των εργαστηρίων La Roche-Posay. Η οποία για άλλη μια φορά πρωτοπορεί στην ανάπλαση του δέρματος. Αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Επιστήμη του Μικροβιώματος, η ανανεωμένη και βελτιωμένη σύνθεση του CICAPLAST BAUME B5+ εξασφαλίζει ταχύτερη και καλύτερη ανάπλαση από την 1η ημέρα αλλά και δράση κατά των σημαδιών. 

Πρόκειται για το απόλυτο balm ανάπλασης που βελτιστοποιεί τη διαδικασία της επούλωσης και προλαμβάνει τον σχηματισμό ουλών χάρη στην ισχυρή δράση του κατά των σημαδιών. Έχει αποδειχθεί ότι είναι κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες, καθώς και για ερεθισμένο ή ευαισθητοποιημένο δέρμα. Έχει επίσης δοκιμαστεί σε άτομα που ακολουθούν θεραπεία για τον καρκίνο για την ικανότητά του να βελτιώνει την αίσθηση δυσφορίας.

Γιατί «μένει» σημάδι;

Η επούλωση τραυμάτων είναι μια φυσική διαδικασία μέσω της οποίας επιδιορθώνεται γρήγορα το τραυματισμένο δέρμα, οδηγώντας όμως στον σχηματισμό ουλής. Όταν είναι υγιές, το μικροβίωμα του δέρματος αποτελείται από 1.000 διαφορετικά είδη βακτηρίων. Ωστόσο, όταν το δέρμα υφίσταται τραυματισμό, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην επούλωση της πληγής λόγω των αυξημένων επιπέδων του βακτηρίου Pseudomonas και των μειωμένων επιπέδων του βακτηρίου S. epidermidis. Όταν το μικροβίωμα του δέρματος χάνει την ισορροπία του κατ’ αυτόν τον τρόπο, η αύξηση των παθογόνων βακτηρίων εξασθενεί τη φυσική ανοσολογική άμυνα οδηγώντας σε παρατεταμένη φλεγμονή, καθυστερημένη επανεπιθηλιοποίηση, λιγότερο αποτελεσματική επούλωση, και αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης σημαδιών.  Αντίθετα, όταν το μικροβίωμα του δέρματος είναι ισορροπημένο, με επαρκή ποικιλομορφία βακτηρίων –όπως το S. epidermidis–, η συνεργιστική σχέση μεταξύ του μικροβιώματος και του ανοσοποιητικού συστήματος συμβάλλει στον έλεγχο της φλεγμονής, προάγει την επανεπιθηλιοποίηση, και εξασφαλίζει ταχύτερη και καλύτερη επούλωση. Η La Roche-Posay διαπίστωσε ότι η επανεξισορρόπηση του μικροβιώματος του δέρματος μπορεί να μειώσει τη δερματική φλεγμονή και να προάγει την επούλωση του τραύματος.

Με τη δύναμη της επιστήμης του μικροβιώματος!

Η νέα σύνθεση του CICAPLAST BAUME B5+ Χάρη στη δύναμη της επιστήμης του μικροβιώματος εμπεριέχει ενεργά συστατικά που εξασφαλίζουν ισχυρή αναπλαστική δράση από την 1η κιόλας ώρα. Συγκεκριμένα περιέχει το αποκλειστικό συστατικό ΤRΙΒΙΟΜΕ,  το οποίο εξισορροπεί εκ νέου το μικροβιώμα του δέρματος, για βέλτιστη επούλωση. Ενώ παράλληλα είναι εμπλουτισμένο με Madecassoside - ένα ενεργό συστατικό επανόρθωσης - καταπραϋντική Bιταμίνη Β5 - γνωστή και ως πανθενόλη, προσφέρει ενυδάτωση και ενισχύει τις λειτουργίες του δερματικού φραγμού, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει το δέρμα και διευκολύνει την επούλωση του τραύματος-, και αντιβακτηριακούς παράγοντες. Ετσι έχουμε στα χέρια μας μια νέα σύνθεση υψηλής αποτελεσματικότητας που σίγουρα αποτελεί σπουδαία εξέλιξη στην ταχεία ανάπλαση!

Το Cicaplast Baume B5+ έχει ελεγχθεί κλινικά για 14 δερματικές παθήσεις, όπως
  • Σε καθημερινούς ερεθισμούς
  • Σε μικροτραυματισμούς
  • Σε τσιμπήματα
  • Σε περιοχές που παρουσιάζουν ξηρότητα
  • Σε μικρό ρωγμές του δέρματος
  • Σε ερεθισμούς στην περιοχή της πάνας
  • Σε πτυχώσεις του δέρματος των μωρών που μπορεί να εμφανίσουν ερεθισμούς & Κοκκινίλες
  • Ουλές ακμής
  • Μετά από laser
  • Mετά από peeling
  • Για μασάζ μετά από αφαίρεση ραμμάτων
  • Μετά από έρπη
  • Σε ερεθισμένο δέρμα λόγω χημειοθεραπείας
  • Σε ερεθισμένο δέρμα λόγω ακτινοθεραπείας

Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε σώμα, πρόσωπο και χείλη. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Να μην εφαρμόζεται σε ανοιχτή πληγή.
Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα της ίδιας σειράς, πατώντας τον σύνδεσμο εδώ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕΣτο Pharm16.gr μπορείτε να βρείτε επίσης όλα όσα χρειάζεται να έχει το φαρμακείο πρώτων βοηθειών και φυσικά σε τιμές που… χαρίζουν χαμόγελα!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00