Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Μαρτάκι για τον ήλιο έβαλες;

Μαρτάκι για τον ήλιο έβαλες;
Με κόκκινο βραχιολάκι δεμένο στον καρπό έρχεται ο Μάρτης και μας προ(σ)καλεί σε  παιχνίδια μεταμφίεσης και γλέντια και χαρές! Διώχνει μακριά τα χειμωνιάτικα σύννεφα και με το Μαρτάκι μας προστατεύει, ώστε να μην μας κάψει ο ήλιος! Όμως εμείς έτσι, προνοητικοί που είμαστε παράλληλα φοράμε και το αντηλιακό μας!

Φορέστε  τον Μάρτη στο χέρι και… κλείστε το μάτι στον ήλιο!

Μιας και φέτος ο χειμώνας δεν έδειξε και τόσο τα δόντια του, τι περιμένουμε; Να ευχαριστηθούμε εκ νέου, ακόμη πιο ηλιόλουστες μέρες και με ξέγνοιαστες βόλτες στην εξοχή ή και στην πόλη. Μπορεί βέβαια, τίποτα να μην θεωρείται δεδομένο –δεν τον ονόμασαν τυχαία "γδάρτη", τον 3ο μήνα του χρόνου-, ωστόσο εμείς, καλού κακού,  ας λάβουμε τα μέτρα μας. Τουτέστιν, ας παραγγείλουμε σήμερα κιόλας από το Pharm16.gr το αντηλιακό προσώπου που θα χρειαστούμε ειδικά, γι΄αυτήν την περίοδο -μιας και η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη όλον τον χρόνο!

Εάν λοιπόν θέλετε να διατηρήσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας νεανική και δροσερή για πολλά πολλά χρόνια πρέπει να κάνετε το παν για να την προστατέψετε από την ηλιακή ακτινοβολία. 
Κι αν αναρωτιέστε ποιο αντηλιακό να διαλέξετε –δικαιολογημένα αφού η νέα γενιά αντηλιακών έχει φέρει την επάνασταστη στην αντηλιακή προστασία–, εμείς σας παραθέτουμε τα τρία κριτήρια που πρέπει να έχετε υπόψιν σας πριν προχωρήσετε στην αγορά τους. Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει καλό και κακό αντηλιακό, μιας και όλα είναι ασφαλή και χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας προσφέρουν την μέγιστη προστασία. Εμείς απλώς μέσα από την τεράστια γκάμα τους θα σας βοηθήσουμε να διαλέξετε εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες σας!

Οι 3 λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!

1/ Εάν θέλετε αντηλιακή και αντιοξειδωτική προστασία– τότε επιλέξτε αντηλιακά προϊόντα  εμπλουτισμένα με βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά (που θωρακίζουν τη επιδερμίδα ενάντια στην πρόωρη γήρανση και την αφυδάτωση – μιας και το δέρμα αφυδατώνεται μέσω του ήλιου). 

2/ Εάν έχετε λιπαρή επιδερμίδα –τότε έχετε σαν κριτήριο την υφή τους! Επιλέξτε αντηλιακά με απαλή υφή και ματ αποτέλεσμα που απορροφώνται αμέσως, χωρίς να αφήνουν ίχνος γυαλάδας, ακόμη και στις πιο λιπαρές επιδερμίδες, και φυσικά προσφέρουν προστασία από τη φωτογήρανση.

3/ Εάν η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη - έχετε κοκκινίλες & ευρυαγγείες, ή/ και δυσανεκτικό & ατοπικό δέρμα, τότε, εκτός από προστασία, το αντηλιακό σας πρέπει να διαθέτει και καταπραϋντικές ιδιότητες! Ενώ αν έχετε τάση για πανάδες – τότε το ιδανικό αντηλιακό είναι αυτό που διαθέτει συστατικά που προλαμβάνουν τη δημιουργία πανάδων (ιδανικές επίσης για την περίπτωση αυτή είναι και οι αντηλιακές κρέμες με χρώμα που εκτός από προστασία θα χαρίσουν και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα σας!

Και ποιον δείκτη προστασίας να επιλέξω;

Εδώ,  κανόνας είναι απλός: Οσο πιο ανοιχτόχρωμη η επιδερμίδα, τόσο μεγαλύτερος και ο δείκτης αντηλιακής προστασίας (SPF). Όσο πιο ευαίσθητη, τόσο πιο εμπλουτισμένη με ενισχυτικούς παράγοντες. Και βέβαια καλό είναι το αντηλιακό σας να προσφέρει αποτελεσματική προστασία στο σύνολο του φάσματος της ηλιακής ακτινοβολίας (UVB-UVA).

Vichy Capital Soleil SPF50+ UV-Age Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου Λεπτόρρευστης Υφής 40ml
TOP SELLER
1558 Πόντοι
15.58€



TOP SELLER
1562 Πόντοι
15.62€

Price Drop Icon
La Roche Posay Anthelios UVmune 400 Oil Control Fluid SPF50+ Αντηλιακό Προσώπου για Λιπαρές Επιδερμίδες 50ml
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-4%
TOP SELLER
1385 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 24.01€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 14.40€
13.85€

Korres PROMO Sunscreen Face Cream Gel SPF30 40ml - Nourishing Probiotic Ενυδατική Gel Cream με Προβιοτικά 20ml - Foaming Cream Cleanser Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού 20ml
TOP SELLER
3210 Πόντοι
10.70€

Avene Antirougeurs Day Soothing Emulsion SPF30 for Normal to Combination Skin Καταπραϋντικό Γαλάκτωμα Προσώπου Ημέρας Κατά των Κοκκινίλων για Κανονικές - Μικτές Επιδερμίδες 40ml

Lierac Sunissime BB Fluid Anti Age Global Golden SPF50+ Αντηλιακή Λεπτόρρευστη Κρέμα Προστασίας Προσώπου με Χρώμα Χρυσό 40ml

TOP SELLER
1074 Πόντοι
10.74€

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00