Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Μοναδικά καλοκαιρινά χτενίσματα! Πάρε ιδέες!

Μοναδικά καλοκαιρινά χτενίσματα! Πάρε ιδέες!
Iδρώνετε, τα μαλλιά φριζάρουν, δεν υπακούουν! Πώς μπορείτε να τα τιθασεύσετε με… στυλ; Σας έχουμε ιδέες για μοναδικά hair styles που αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας το φετινό καλοκαίρι! Προμηθευτείτε λαστιχάκια και άλλα υπέροχα αξεσουάρ από το pharm16.gr και εντυπωσιάστε με hair looks που κλέβουν την παράσταση!

Οι πιο καυτές καλοκαιρινές τάσεις για τα μαλλιά του 2021 εμπνέονται από τη δεκαετία του ’70. Mullets, curtain ή απλές αφέλειες και μοντέρνα shags μεσαίου μήκους αλλά και bob κουρέματα ακόμη και ασύμμετρα, ειδικά για τα λεπτά μαλλιά, μαγνητίζουν τα βλέμματα! Τα νέα χτενίσματα είναι τολμηρά και το χρώμα πάντα πρωταγωνιστής. Παρακάτω σας έχουμε συγκεντρώσει τις πιο καυτές τάσεις, που ήδη λατρεύουν οι celebrities, για να δοκιμάσετε στα μαλλιά σας! Πάρτε ιδέες!

1.  ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΟ! Ψηλός ή χαμηλός, σφιχτός ή χαλαρός… Μας αρέσει!
   
Το σινιόν παύει να είναι αυστηρό μπορείτε λοιπόν να το υιοθετήσετε στην καθημερινότητα για ανέμελο look και σπορ εμφάνιση αλλά και για πιο σικ βραδινές εμφανίσεις! Εσείς καθορίστε το ύψος του ανάλογα με το ύφος αλλά και το μάκρος των μαλλιών σας και στη συνέχεια παίξτε με το στυλ σας! Πιάστε τα μαλλιά σε αλογοουρά και στριφογυρίστε τα στο κλασικό στυλ του κότσου ή ακόμη πιάστε την με ένα λαστιχάκι, σπρώξτε την άκρη στο εσωτερικό του και μαζέψτε τις τουφίτσες που ξεφεύγουν ή στερεώστε με λίγα τσιμπιδάκια.

O κλασικόs μίνι χαμηλός κότσος είναι  ιδανικός εάν τα μαλλιά σας  τα μαλλιά σας είναι σε κοντό καρέ ή σε μεσαίο μήκος. Είναι υπέροχος και σε περίπτωση που έχετε αφέλειες curtain bags που είναι και η τελευταία τάση στα hair looks, μπορείτε να τον διατηρήσετε ακόμη περισσότερο! Για σουπερ αποτέλεσμα μια λακ μαλλιών για φυσικό κράτημα όπως τη PHYTOLAQUE SOIE με ίνες μεταξιού!

* Ο ψηλός κότσος ή το ψηλό κοτσάκι δίνει ύψος  και γίνεται όσο μεγάλος θέλετε ανάλογα με το μάκρος των μαλλιών αλλά και το στυλ. Πιάνετε τα μαλλιά σε μια ψηλή αλογοουρά τυλίγοντάς την γύρω και μέσα από το λαστιχάκι. Μην επιμένετε να μην ξεφεύγει ούτε μια τρίχα - όσο πιο ανέμελος και ατημέλητος τόσο το καλύτερο!

MUST HAVE!

                            AΓΟΡΑΣΕ ΤΑ!

2. ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ! Διαχρονική αξία!
                 
Πιάστε τα δεξιά και αριστερά στα πλαϊνά του κεφαλιού ή ακόμη και φτιάξτε κουλούρια στριφογυρίζοντας τα γύρω από το λαστιχάκι. Δεν χρειάζεται να είναι στην εντέλεια, μπορείτε άνετα να αφήσετε τα μαλλιά σας χαλαρά στο πίσω μέρος!

2.    ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ... αλλά όχι μια οποιαδήποτε αλογοουρά!  
Είναι πρακτική, κλασική μεν, αλλά μπορεί να γίνει κυριολεκτικά ανεπανάληπτη ανάλογα με το στυλ που θέλετε να της δώσετε! Την θέλετε ελεύθερη, πιασμένη ψηλά, να λικνίζεται; Ή μήπως την προτιμάτε πιασμένη χαμηλά; Η μήπως πλεγμένη με σχοινί; Όπως και να έχει όλες οι αλογοουρές είναι υπέροχες!

  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!
Η διαδικασία είναι απλή! Χτενίστε την κορυφή και πιάστε τα μαλλιά σε αλογοουρά, δέστε με ένα λαστιχάκι αφήνοντας αν θέλετε  μια τούφα τριών εκατοστών ελεύθερη την οποία στη συνέχεια θα τυλίξετε στη βάση της αλογοουράς και θα κρύψετε τις άκρες προς τα μέσα! Εναλλακτικά στερεώστε με το λευκό περλέ λαστιχάκι μαλλιών Ambitas invisιbobble- είναι υπέροχο! 
 
           ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!                                ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!

                  

                              ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!



              
                                                            AΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!               ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!
CATCH THE LOOK! 
Mε το από αγαπημένο κόσμημα μαλλιών Invisibobble Rosie Fortescue Waver! Είναι πραγματικά διακριτικό και προσφέρει ασφαλές κράτημα, αφαιρείται εύκολα και με τα χρώματα τουτ ουάνιου τόξου αναδεικνύει και το πιο απλό χτένισμα. Μπορείτε να το βρείτε στο pharm16.gr σε συσκευασία δύο τεμαχίων! 


Για να φτιάξετε πλεξίδα σχοινί που είναι στη μόδα απλώς χωρίζετε την αλογοουρά σε δύο ίσα μέρη και στριφογυρίζετε σφιχτά το κάθε μισό  προς την αντίθετη κατεύθυνση, δένοντάς τα όλα μαζί με ένα λαστιχάκι στο τέλος. Μια ωραία ιδέα είναι να στερεώσετε απλώς στην αλογοουρά σας κορδέλες ή λαστιχάκια

 
         ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Για πιο minimal και elegant styling, χωρίς μέταλλο και αιχμηρές άκρες, δεν αφήνει ίχνη πιασίματος και δε γλιστράει.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00