Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Νιώστε τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Νιώστε τη μαγεία των Χριστουγέννων!
Είστε έτοιμοι να ζήσετε τα πιο παραμυθένια Χριστούγεννα που έγινε ποτέ; Φορέστε λοιπόν τα καλά σας και φύγαμε! Αφεθείτε στο ρυθμό της μουσικής, ζήστε το γιορτινό παραμύθι, μοιράστε ευχές και αγάπη, αγκαλιάστε τους αγαπημένους σας! Ιδού κάποιες ιδέες για έξοδο με το παιδί σας, το ταίρι σας, με συγγενείς ή και ολόκληρη την παρέα! Οι μέρες των γιορτών είναι υπέροχες! 

Η Νύχτα των Ευχών στην Πλατεία Κοτζιά

Στις 24 Δεκεμβρίου! Η φετινή Παραμονή των Χριστουγέννων είναι για τους Αθηναίους μια Νύχτα Ευχών! Ο ουρανός της Πλατείας Κοτζιά γεμίζει με τα παραδοσιακά φαναράκια της «Νύχτας των Ευχών», με το Δημαρχιακό Μέγαρο να πρωταγωνιστεί σε ένα, ειδικά σχεδιασμένο για τη βραδιά, οπτικοακουστικό show. Το βράδυ αυτό, μικροί και μεγάλοι μπορούν να “φωτίσουν” την πόλη με τις ευχές τους, αφήνοντας ο κάθε ένας από ένα φαναράκι στον ουρανό, και να ζήσουν μια συναρπαστική νύχτα με ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show, με φόντο το Δημαρχιακό Μέγαρο.

Χριστουγεννιάτικη Φωτεινή Διαδρομή με φόντο την Ακρόπολη
Απολαύστε μια μοναδική χριστουγεννιάτικη φωτεινή διαδρομή, στον Πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.  Ένα Christmas Light Festival, με πρωτότυπες φωτεινές και διαδραστικές καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, για μια μοναδική εμπειρία. Χριστουγεννιάτικα δένδρα και αστέρια ανάβουν γύρω μας και χαρίζουν την πιο γιορτινή στιγμή. Μια συναρπαστική διαδρομή γεμάτη φως και εκπλήξεις!

Μαγικό παγοδρόμιο & παραστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)
Το πλωτό παγοδρόμιο ανεβάζει τον παλμό στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ, με τους επίδοξους πατινέρ να στροβιλίζονται σε γιορτινούς ρυθμούς και τα παγοπέδιλα να παίρνουν φωτιά! Τοποθετημένο φέτος στην αρχή του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, δίνει στους φίλους του κατεξοχήν χριστουγεννιάτικου σπορ την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μαγευτική θέα του χορού των Σιντριβανιών και του φωτισμένου Καναλιού «εκ των έσω»! Το παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά έως τις 02/02/2020, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ (εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες) με χρόνο παραμονής έως 40'. Για παιδιά άνω των 5 ετών και για ενήλικες η είσοδος είναι ελεύθερη όμως μην ξεχάσετε να κάνετε ηλεκτρονική προεγγραφή στο site του ΚΠΙΝΣ.
Και παραμυθένια παράσταση! Από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου, στις 18.00, ο Φάρος του ΚΠΙΣΝ μετατρέπεται σ’ ένα παραμυθένιο τοπίο με την Ιστορία του Καρυοθραύστη, το κατεξοχήν χριστουγεννιάτικο παραμύθι, που έχει σαγηνεύσει παιδιά και μεγάλους σε όλο τον κόσμο, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου.

Καρυοθραύστης  Bolshoi Ballet Academy στο Christmas Theater
Το Bolshoi Ballet Academy σκορπίζει φέτος τη μαγική του χρυσόσκονη στο Christmas Theater. Ο Καρυοθραύστης, το πιο φημισμένο και αγαπημένο μπαλέτο των γιορτινών ημερών, με την υπέροχη μουσική του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, ζωντανεύει στη σκηνή από τους χορευτές της φημισμένης Ακαδημίας Μπαλέτου Μπολσόι και τους σολίστ του Θεάτρου Μπολσόι, χαρίζοντας την λάμψη του αυθεντικού κλασικού μπαλέτου. Μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου και για 10 παραστάσεις, θα ζήσετε τη μαγεία του παραμυθιού με ένα από τα διασημότερα μπαλέτα του κόσμου σε μία καταπληκτική παραγωγή.


Και για τους λάτρεις της μεγάλης οθόνης!
Από τις 27 έως τις 29 Δεκεμβρίου, η συμβολή των οδών Ερμού και Ασωμάτων στο Θησείο θα μεταμορφωθεί σε ένα super cozy υπαίθριο σινεμά, σε συνεργασία με τις Νύχτες Πρεμιέρας. Τι καλύτερο από το να απολαύσετε, για τρεις μέρες, τρεις open air προβολές παρακολουθώντας αγαπημένες ταινίες τυλιγμένοι στο κουβερτάκι σας;
Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν –όπως άλλωστε είναι αναμενόμενο- την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς όπου θα αποχαιρετήσουμε το 2019 και θα υποδεχτούμε με αισιοδοξία τη νέα χρονιά, με ένα εντυπωσιακό show στην πλατεία Συντάγματος, μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων και πολλές λαμπερές παρουσίες της εγχώριας σκηνής σε μια βραδιά που θα θυμόμαστε σίγουρα και μετά το 2020.

«Μαγεμένες Γιορτές» και στη Θεσσαλονίκη
Εδώ σημείο αναφοράς  έχουμε τον άξονα της Αριστοτέλους. Για τους μικρούς φίλους έχουν ετοιμαστεί στο χριστουγεννιάτικο χωριό 3 θεματικά σπιτάκια για παιχνίδια και κατασκευές και περίπου 30 παραστάσεις από τα «Ανεμοσκορπίσματα», την ομάδα «Μονόκυλο», το θέατρο σκιών Αγάπιος Αγαπίου και θεματικές ξεναγήσεις από την ομάδα «Dot2Dot». «Η μαγιά των Χριστουγέννων», «Η Χριστουγεννιάτικη μπουγάδα», «Ζητείται ξωτικό για το χριστουγεννιάτικο τσίρκο», «Οι αλμυροί κουραμπιέδες» είναι μερικές από τις παιδικές παραστάσεις, ενώ στα θεματικά σπιτάκια περιλαμβάνονται «Το σπίτι του αγίου Βασίλη», «Το εργαστήριο μαγεμένων» και το «Εκπαιδευτήριο των ξωτικών». Και φυσικά την Παραμονή των Χριστουγέννων απολαύστε τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από χορωδίες σε κεντρικά σημεία της πόλης! Ενώ στις 24 και 15/12 απολαύστε με τα παιδιά σας τη Χριστουγεννιάτικη μπουγάδα και άλλα διαδραστικά παιχνίδια! (1.00 μμ-2.00μμ)
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00