Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Νονά & νονέ φέτος στείλε τα δώρα σου!

Νονά & νονέ φέτος στείλε τα δώρα σου!
Φέτος είναι ίσως η μόνη χρονιά που δεν αγχώνεστε για το τι δώρο θα πάρετε στο βαφτιστήρι σας αλλά για το πώς θα του το δώσετε! Ε, λοιπόν εμείς εδώ στο pharm16.gr έχουμε έξυπνες ιδέες για πασχαλινά δώρα που χαρίζουν χαμόγελα στα πνευματικά μας παιδιά! Μπορεί τα παπουτσάκια και το τσουρέκι να ήταν ανέκαθεν η παραδοσιακή λυση, όμως φέτος δεν είναι εύκολο να την υιοθετήσετε! Δεν χρειάζετε όμως να ανησυχείτε, δείτε τις ιδέες που σας προτείνουμε παρακάτω, κάντε την παραγγελία σας και στείλτε το δώρο στο βαφτιστήρι σας! Μην ξεχνάτε ωστόσο, ότι ο καλός νονός δεν είναι αυτός που απλώς παίρνει δώρα στο βαφτιστήρι του με κάθε ευκαιρία, αλλά εκείνος που βρίσκεται δίπλα στο παιδί ως πνευματικός γονιός, που φροντίζει να αναπτύσσει και να κρατά ζωντανή τη σχέση του μαζι του, ακόμη και τις δύσκολες μέρες του κοροναϊού, διατηρώντας όσα χρόνια κι αν περάσουν ουσιαστική "παρουσία" στη ζωή τους! Εξάλλου τα δώρα δεν κάνουν τους σωστούς νονούς! 


Ξεχωριστά δώρα που θα λατρέψει!

Ιδέες για κορίτσια!
Aπό αριστερά: Oops Easy Trolley 35cm Ladybug Τσάντα με μοναδικό 3D Oops σχέδιο και ιμάντες που προσαρμόζονται άνετα στους ώμους του παιδιού. ORAL B Pro 600 Cross Action & Vitality Kids Stages Power Frozen 3+  Πακέτο προσφοράς που περιλαμβάνει ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Cross Action που αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα και την Oral-B Vitality Precision Clean Kids για κορίτσια από 3 ετών και άνω. Μια υπέροχη ιδέα είναι και τα παιδικά γυαλιά ηλίου EYE LEAD, προκειμένου να απολαμβάνουν άφοβα τον ήλιο! 

Οι μικρές... πριγκίπισσες θα λατρέψουν τα ασφαλή παιδικά βερνίκια νυχιών Snail Kids με την υψηλότερη ποιότητα και τα ασφαλέστερα συστατικά καλλυντικών και φυσικά τα Medisei Sweet Dalee με βάση το νερό που απλώνονται εύκολα με μια κίνηση και ξεπλένονται με νερό και σαπούνι. 

Ιδέες για αγόρια!

Για τους απαιτητικούς μικρούς ήρωες της ζωής μας, από αριστερά: τσάντα πλάτης Oops Soft Backpack All I Need Bear  που αντέχει την καθημερινή χρήση, αδιάβροχη ώστε να κρατάει στεγνά τα πράγματα του παιδιού το καλύτερο; Πλένεται στο πλυντήριο ρούχων. ORAL B Pro 600 Cross Action & Vitality Kids Stages Power Star Wars 3+ Πακέτο προσφοράς που περιλαμβάνει ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Cross Action που αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα και την Oral-B Vitality Precision Clean Kids για αγόρια από 3 ετών και άνω. 

Για μωράκια όλο γλύκα!

Από αριστεράΣετ βούρτσα - χτένα φυσική τρίχα NUK χτενίζει καθημερινά τα μαλλιά του μωρού, χωρίς να ερεθίζει το κεφάλι του. Παιδικό αποσμητικό Pharmasept KID Deo Roll-on Extra Mild εξαιρετικά απαλό για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά με υποαλλεργική σύνθεση. Babyono Αφρώδες Παζλ Δαπέδου 26 Τεμάχια με πολύχρωμα γράμματα που προστατεύει από πτώσεις, διακοσμεί και χρωματίζει το χώρο και παράλληλα εκπαιδεύει τους μικρούς μας φίλους. OEM Προστατευτικός Γείσος Ματιών για Λούσιμο και τέλος στα δάκρυα και σε γαλάζιο χρώμα! Helenvita Baby  All Over Cleanser 300ml & Nappy Rash Cream 150ml & Body Milk 200ml Υπέροχο πακέτο βρεφικής περιποίησης και φροντίδας!

Αναζητήστε δεκάδες ακόμη ιδέες για δώρα στο pharm16.gr από Αξεσουάρ Εξόδου & ΤσάντεςΒρεφικά Αρώματα & ΚολώνιεςΠαιχνίδιαΣυσκευές Ενδοεπικοινωνίας κι ακόμη ιδέες με προϊόντα για τη Φροντίδα & Υγιεινή του παιδιού και φυσικά προσφορές στις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00