Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για την αϋπνία!

Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για την αϋπνία!
Έχετε προβλήματα με τον ύπνο σας; Ξυπνάτε κάθε πρωί κουρασμένοι; Αναρωτιέστε εάν υπάρχουν φυσικά βοηθήματα που μπορούν να βοηθήσουν να αφεθείτε στην αγκαλιά του Μορφέα; Μην μένετε με τις απορίες απλώς διαβάστε παρακάτω, ανακαλύψτε πολύτιμους συμμάχους και ξαναβρείτε τον ύπνο σας!

Αναζητήστε στο pharm16.gr φυσικά βοηθήματα που μπορεί να αποδειχθούν πραγματικοί σύμμαχοί σας για έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο. Παράλληλα, ενημερωθείτε  για τα φυσικά συμπληρώματα, αφεψήματα από βότανα ή μεταλλικά ιχνοστοιχεία (όπως χαμομήλι, βαλεριάνα, μαγνήσιο κ.ά.) καθώς και τις εξειδικευμένες φόρμουλες που μπορεί να βοηθήσουν. Και βέβαια ανακαλύψτε δεκάδες άρθρα για τον ύπνο εδώ

10+2 Τοp βοηθήματα για να ξαναβρείτε τον ύπνο σας!

  1. Medichrom Bio Hypnol Spray Συμπλήρωμα Διατροφής με μελατονίνη σε μορφή σπρέι. Συμβάλλει στην καταπολέμηση της αϋπνίας, βοηθά στην αντιμετώπιση των υποκείμενων συμπτωμάτων του jet lag που είναι συνηθισμένες στις μακρινές και / ή υπερατλαντικές διαδρομές και είναι Ιδιαίτερα χρήσιμο σε άτομα που δουλεύουν σε βάρδιες
  2. Aboca Sedivitax Pronight Advanced Συμπλήρωμα Για Την Αυπνία σε φακελάκια που διαλύονται σε νερό. 100% Φυσικό και Βιοδιασπώμενο προϊόν με σύμπλοκο Syncrocell, που είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή και βιθανολίδες. Βοηθά στην επαγωγή του ύπνου χάρη στην παρουσία εκχυλισμάτων Πασιφλόρας και Βιθανίας. 
  3. Natura ZzzQuil Συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει άτομα που έχουν σημάδια κούρασης και έλλειψης ενέργειας λόγω καθυστέρησης έλευσης ύπνου. Έχει καινοτόμα μορφή, είναι ζελεδάκια που περιέχουν Μελατονίνη, η οποία σας βοηθά να αποκοιμηθείτε γρήγορα και επομένως να ξυπνήσετε αναζωογονημένοι, ρυθμίζοντας τον ύπνο με φυσικό τρόπο.
  4. VioGenesis Lingvo Express Συμπλήρωμα Διατροφής Για Τον Ύπνο σε Μασώμενες Ταμπλέτες Πατενταρισμένη μορφή μελατονίνης σε δισκία-ζελέ για άμεση απορρόφηση που συμβάλει διατροφικά στην ομαλοποίηση των διαταραχών της διαδικασίας του ύπνου και μειώνει τον χρόνο επέλευσης του ύπνου. 
  5. Now Foods Melatonin Liquid Συμπλήρωμα Για Την Αϋπνία σε σταγόνες. Η πιο εύκολη λήψη μελατονίνης!
  6. Health Aid Tranquil Συμπλήρωμα Διατροφής σε κάψουλες με Βαλεριάνα, Κράταιγο, Πασιφλόρα & Υπέρικο για Καταπολέμηση Άγχους & Αϋπνίας 
  7. Power Health Platinum Range Cool Night σε Κάψουλες, φυσική φόρμουλα για την αντιμετώπιση αϋπνίας και τη μείωση του χρόνου που απαιτείται για τον ύπνο, η οποία συνδυάζει τη μελατονίνη, με το χαμομήλι, τον λυκίσκο, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β1 και Β6 ΜΑΖΙ ΔΩΡΟ Magnesium 220mg 10 Κάψουλες
  8. Forte Pharma Forte Nuit 8hrs σε Κάψουλες με μελατονίνη και βότανα όπως βαλεριάνα, πασιφλόρα, παπαρούνα και βιταμίνες του συμπλεγματος Β 
  9. Holistic Med Rhodiotil CALM Συμπλήρωμα Διατροφής για το Νευρικό Σύστημα σε Κάψουλες που χάρη στο  συνδυασμό εκχυλίσματος Rhodiola rosea, βιταμινών, μετάλλων και αμινοξέων που περιέχει συμβάλλει στην αντιμετώπιση του ψυχικού και σωματικού stress και στην βελτίωση της ποιότητας του ύπνου διατηρώντας σε φυσιολογικές τιμές τα επίπεδα της κορτιζόλης στο αίμα. 
  10. PharmaQ Just Sleep Συνδυάζει 1mg Μελατονίνης με 200 mg Βαλεριάνα & 200mg Λυκίσκου και μέσω της καινοτόμου σύνθεσής του  συμβάλλει σε έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο. Επιπλέον, το justsleep® μπορεί να μειώσει τη νευρικότητα, την ένταση και το άγχος. Είναι απόλυτα ασφαλές , δεν προκαλεί εθισμό & χανγκόβερ.
  11. My Elements Gum 4 Stress Συμπλήρωμα διατροφής σε πρωτοποριακή μορφή τσίχλας! Παρέχει συστατικά που συμβάλλουν στην καλύτερη διαχείριση των στρεσογόνων καταστάσεων & προάγουν την ηρεμία & χαλάρωση του οργανισμού.
  12. Arkopharma Arkorelax - Συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλες με 5 φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων που χαλαρώνουν με φυσικό τρόπο και βοηθούν έτσι στην έλευση του ύπνου (βότανα όπως πασιφλόρα, βαλεριάνα, μελισσόχορτο κ.ά. σε συνδιασμό με μελατονίνη και βιταμίνη Β6.

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας και δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00