Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

To μυστικό για να μην κάνεις ούτε ένα σφράγισμα!

To μυστικό για να μην κάνεις ούτε ένα σφράγισμα!
Νομίζετε ότι τα δόντια χαλούν τυχαία; Θεωρείτε ότι φταίει η… πάστα τους, το … πεπρωμένο, η ευαισθησία τους…; Εάν δώσατε έστω και μια θετική απάντηση, διαβάστε παρακάτω και γνωρίστε με ποιους απλούς τρόπους μπορείτε να γλιτώσετε από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα! Διατηρήστε λοιπόν το στόμα σας υγιές κάνοντας έξυπνες επιλογές στην στοματική σας υγιεινή και στον τρόπο ζωής σας!

Η κακή στοματική υγεία, είναι αποδεδειγμένο ότι συνδέεται και με καρδιοπάθειες-  μάλιστα, τα ίδια δε βακτηρίδια που προκαλούν περιοδοντίτιδα, έχουν εντοπιστεί και στις αθηρωματικές πλάκες. Το στόμα όμως μπορεί να παραμείνει υγιές το ίδιο και το σώμα. Γι’ αυτό αναζητήστε στο pharm16.gr κορυφαία προϊόντα για τη σωστή υγιεινή των δοντιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και φυσικά ακολουθήστε τις συμβουλές μας

Διατηρήστε την υγεία των δοντιών σας και χαμογελάστε χωρίς δισταγμό απλώς ακολουθώντας τον κανόνα των 5!

1.    Θυμηθείτε το βούρτσισμα 2 X 2 - Tι σημαίνει αυτό; Βουρτσίστε τα δόντια σας σωστά με οδοντόπαστα 2 φορές την ημέρα και για δύο λεπτά!
2.    Βουρτσίστε σωστά! Κρατήστε την οδοντόβουρτσα σε γωνία 45ο προς τα ούλα, καθαρίστε με απαλές κυκλικές κινήσεις και μην ξεχνάτε (σημαντικό!) να καθαρίσετε και την γλώσσα σας (για τον σκοπό αυτό μάλιστα υπάρχει και ειδικό εργαλείο)!. Εάν έχετε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, το βούρτσισμα είναι πιο απλό και αποτελεσματικό –απλώς ακολουθείτε μια κίνηση ολίσθησης σε κάθε δόντι.
3.    Χρησιμοποιήστε μεσοδόντια βουρτσάκια ή οδοντικό νήμα δύο φορές την ημέρα μετά το βούρτσισμα επιμένοντας στον καθαρισμό κατά μήκος της γραμμής των ούλων.
4.     Μην ξεχνάτε το στοματικό διάλυμα - βοηθά να απομακρυνθούν τα βακτήρια του στόματος και εμποδίζει τη συσσώρευση πλάκας.
5.    Προσέξτε τι τρώτε, τι πίνετε και μην καπνίζετε! Η υγιεινή διατροφή ωφελεί και τα δόντια σας! Αποφύγετε τροφές και ποτά με υψηλή περιεκτικότητα ζάχαρης, όχι μόνο προσθέτουν θερμίδες αλλά και ενθαρρύνουν την εμφάνιση της τερηδόνας, αφού η τελευταία, αυξάνεται με την κατανάλωση ζάχαρης. Αποφύγετε το κάπνισμα, αφού εκτός των άλλων δεινών, ευθύνεται για την εμφάνιση φλεγμονών, για τον αποχρωματισμό των δοντιών, τη συσσώρευση πλάκας και πέτρας στα δόντια, την ανάπτυξη ουλίτιδας... Ενώ και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει οδοντική τερηδόνα λόγω της οξύτητας και της υψηλής περιεκτικότητας σακχάρων των αλκοολούχων ποτών.

           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό φταίει και μυρίζει η αναπνοή σου!

Στο Pharm16.gr μπορείτε να βρείτε όλα όσα απαιτούνται για τη στοματική υγιεινή όλης της οικογένειας. Αναζητήστε μέσα από μια μεγάλη γκάμα, όλα εκείνα τα προϊόντα που διασφαλίζουν την υγεία των δοντιών σας και ακόμη σκεφτείτε να αγοράσετε μια καλή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα (τα δόντια σας θα σας ευγνωμονούν!).
Αναζητήστε ακόμη στο Pharm16.gr στοματικά διαλύματα ειδικά σχεδιασμένα για αντιβακτηριακή χρήση, για ούλα με πόνο και φλεγμονή,για τις περιπτώσεις ευαισθησίας, για καθημερινή προστασία, για όσους επιμένουν να καπνίζουν και θέλουν λεύκανση, αλλά και στοματικά διαλύματα κατά της πλάκας, της κακοσμίας, της τερηδόνας κ.λπ. 

Διαβάστε περισσότερα για τη στοματική υγεία και τη φροντίδα των δοντιών σας ΕΔΩ!

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00